• mycso
    "Talán szerinted az hogy más ipvel jössz fel az nem azt jelenti hogy nem fogunk rájönni!! Csakhogy tud egyébb okok miatt kiderül, de nem áll szándékunkban minden egyes ip-teket meg álneveteket bannolgatni!"

Nem szerintem, hanem ez így van!
    Többször volt már találgatás, hogy kiez???
    Mint írtam ha a saját nevemen megyek alapból rögtön bann, ha álnéven és visszafogottan játszom akkor órákig elvagyok.
    --> ezek eléggé azt bizonyítják, hogy bizony nem mindig tudjátok megállapítani ki-kicsoda.
    Ja és mint írtam lentebb (ezt is) ha belelendülök a játékba akkor bann.
    --> leírom, hogy érthető legyen: ha a nevemen játszom bann, ha nem és szarul megy akkor maradhatok ha jól megy bann!!! (noob gamer = game - jó gamer bann)

"Amúgy meg mi volt régen szerintem az a múlt amivel nem kellene foglalkozni, mert mindent meglehet beszélni értelemesen! Rá kell szánnod magad!!"

Érdekes, mint leírtam Roninnak volt baja velem folyamatosan akkor ÉN mire is szánjam rá magam? (én azóta is továbbra is kulturáltan, normális hangnemben beszéltem vele)

Egyébként még azon volt mindig a meglepődés amikor régebben felmentem a szerótokra, hogy én 1.1-es játékos vagyok és 1-2 társad szerint én TSS-ben nem játszhatok ilyen jól, csak is csíttel...pfff pl.: egy BS mérkőzés között semmi különbség nincs (az a pár új map meg 1-2 fegyver...) illetve még 1 dolog már akkor régóta játszogattam a TSS-el, amikor a klánotoknak még híre-hamva sem volt általában S&G módban és csak newmap-os szervereken (csak külföldi szerók voltak azokból is elég kevés) --> na innen az pálya/fegyver ismeret.