• Demon86
    Szerbusz myeso!

Talán szerinted az hogy más ipvel jössz fel az nem azt jelenti hogy nem fogunk rájönni!! Csakhogy tud egyébb okok miatt kiderül, de nem áll szándékunkban minden egyes ip-teket meg álneveteket bannolgatni! Ha erről lenne szó akkor 1 magyar nem játszana fent a szerveren! De valószínüleg tartom azt a dolgot is hogy mi sem szólunk bele hogyan miként csinálja a saját dolgát! Senki nem mondhatja meg mit csinálunk a szerveren amiért mi fizetünk! Az hogy valaki bant kap jogtalanul, nem lehet kideríteni! Mivel mindenkinek van rossz napja, és előfordul hogy meggondolatlanul cselekszik! Csak itt a legtöbbekkel az a baj, hogy ezzel tönkrevágják mint magukat mint azokat akik csak játszani akarnak! Előfordul olyan is hogy lebannolunk valakit és másik névvel ipvel jön vissza és folytatja! Ebből nemcsak nekem van elegem, hanem mindenkinek! Ilyenkor derül ki milyen moderálatlan bunkók a magyarok! Ezt is nehéz nyomon követni, mert nem minden nap vagyunk a gépnél és nézzük a szervert! Amúgy meg mi volt régen szerintem az a múlt amivel nem kellene foglalkozni, mert mindent meglehet beszélni értelemesen! Rá kell szánnod magad!! Az megint kérdéses, amit sokan megtudnak egymás után csinálni elég sokszor! Ismerem a játékot tisztában vagyok a bugokkal is, és kicsit feltűnő ha valaki egyik napról a másikra hihetetlen jól játszik! Nem tartom béna játékosnak, mert nem vagyok az! Soha nem rúgtam ki aki jobb nálam, mivel nem is tudok sokmindenkit felsorólni! Ebbe beletartozik sokakkal nem játszottam még! Pl: 1.1-ben nem is játszok, bár nem is fogok mert nekem az lassu! Bárki mondhat bármit, tudom kik azok stetiben akik jól játszanak, és soha 1 darab cheatet nem kaptam tőlük, és én se irtam rájuk! Tisztelem őket mert tudnak játszani, ahogy engem is tisztelnek! Szerintem itt nem sokan tudták ezt elérni, főleg nem oda illő viselkedéssel!!
    Nekem személy szerint nincs tobb hozzáfűzni valóm!

Szerbusz myeso!

Alex!

Látom zavar téged az a tény hogy én felmerem vállalni ki vagyok! Kimerek állni magamért! Kissebségi-komplexusom?? Na azért ezt megint nem állítanám, mivel nem ismersz így szerintem megint akkora hülyeséget irtál mint a ház! A kérdést nem egyszer tettem fel! Ismételni nem fogok, mert nem tartalak értelmi fogyatékosnak! Csakha feltesznek 1 kérdést akkor illik rá válaszolni!! Nem visszaszolni, meg nekiesni bárkinek! A képemmel kapcsolatban, gratulálni tudok! Nekem ez a stílusom a való életben, ha zavar akkor ij és egyéni problémád! Ha nem tetszik ne nézegesd és nem is kértelek rá! A pofátlan nem én vagyok hanem ezek szerint megmutattad hogy csak ehez értesz! Nem baj majd talán késöbb!!

Winibaba!!

Szerintem te sem olvastad el rendesen mit irtam! " Akinek nem ingere nem veszi fel! " " Tisztelet a kivételnek! "

Nem is lényeg irtam hol találtok meg, mert én bevállalom ki vagyok és nem használok állneveket!!

Szép Estét!