Na akkor megkérem az iszonyat gazdag, hatalmas tudással rendelkező FH tagokat, hogy próbáljanak meg normális hangnemben, káromkodás nélkül és valamelyest a magyar helyesírás szabályainak megfelelően ide írni.
pl.: nagyon sokat tanulhatnátok a kulturáltan fórumozó: Demon86 klán társatoktól.
Daemon86: mivel a szerveretek jelszó nélküli publik szerver, ezért bárki felmehet rá.
Természetesen megérdemli a kicket/bannt ha ezt kivívja maga ellen (csalás, pofázás, káromkodás, szabályok be nem tartása).
Viszont, ha ok nélküli bannolgatásba fogtok akkor az eddig itt elterjedt vélemény fog rólatok kialakulni/elterjedni.
Én a szervereteken emlékeim szerint nem káromkodtam/csítereztem/TK-ztam (persze volt, hogy az adminok csak úgy szidták az anyámat, gondolom nekik megengedett) js és természetesen le csítereztek majd bann.
Miért is mentem vissza???? Ja persze, hogy megtudjam mi is volt a probléma....természetesen jött az anyázás majd bann.
"ip váltás! Komolyan hülyének néztek minket!? Szerinted hányszor tudsz/tudtok úgy ip-t váltani, hogy
ne tudjam/tudjuk kivagy??"
Valószínűleg akárhányszor...legalábbis az észrevételeim szerint.
Ha felmásztam álnéven és csak "játszogattam" (közben itthoni dolgok intézése, stb) akkor nem jött a bann (itt jegyzem meg, ha a saját nevemen megyek fel akkor kb.: 25-30-ig tudok fent lenni), aztán ha elkezdek komolyan játszani akkor általában csíterezés majd bann.
Hát ennyi...nekem sosem volt bajom egyik tagotokkal sem, Ronin állt úgy hozzám már a HK-s tagsága alatt is, hogy én mekkora csaló, stb.. vagyok aztán ezek szerint Ő miatta nem játszhatok a szervereteken. (végülis nem rossz indok, de akkor ti is csak félre beszéltek, hülyeségeket mondtok másokról...)
Winibaba: tényleg nem kellene másnak a képét betenni ezt már mondtam régebben is legalább 2x