-
getoway #5772 Micsoda háború
Ha már akkor szokás lett, hát én is beszámozom gondolataim
I. Mennyivel jobb, ha bérled a szervert? Ha otthon van szervered, változtatni akarsz egy kicsit rajta, átirogatod, és újraindítod. Ennyi.
II. Ki a faszt érdekel, hogy mitek van és mitek nincs? Minek ez a hülye klánosdi? Húhúúúúú, elismernek az olaszok, franciák, meg minden tőlünk faszán messze lévő helyek, csak először azt kéne elérni, hogy drága hazátok ismerjen el, mivel mégiscsak ők beszélik a nyelveteket, és nem véletlenül szidnak titeket, mivel ismerik a fajtátokat.
III. Többen vagytok az fh teamspeak-jén mint itt a fórumon? Ettől most jobb a világ? Ha nincs semmink, akkor ne ugassunk? Szerintem nekünk több mindenünk van mint nektek, nem mennyiségre, az az utolsó. A mi szervereinket nem fikázzák, és vannak visszatérő játékosok, nem csak a klántagok járnak oda. Klán? Mi a lótúrónak az? Mindenki ezzel akar gizdulni, hogy van egy klánom, és most atomkirály vagyok.
IV. Gametracker: nevetséges mire veritek magatokat Az egy kibaszott statisztika, nincsenek ott vélemények. Pont.
V. Nem mi hajtogatjuk egyfolytában, hogy te ennyiszer térdeltél, te meg annyiszor, mi ilyen pro-k vagyunk, ti kis csicskák. Az ember játékkedve is elmegy ilyenkor, és ezekből fakad a fikázás.
VI. Nem is emlékezhetsz rám, mivel max kétszer voltam a szervereteken, és akkor jött a duma, amit az előző pontban írtam. Azt hiszem valami |FH|Sheriff volt, de nem tudom, igazából le is szarom.
VII. És akkor most jöhetnek az anyázások, köcsögözések, csicskázások, csórózások, noob-ozások. Megmondom őszintén: tőletek nem várok többet. És innentől kezdve hátradőlök, és jzsolt-al együtt dinnyézek, jókat röhögök azon, hogy mekkora tahók vagytok. Amit leírtam az az igaszság, és szerintem nem csak én gondolom így.
Útóirat: Egy szerver akkor jó, ha a többség elismeri, ha nincs klánja [az még jobb, ha nincs] a szervernek, és vannak visszatérő játékosok, akik nem azért járnak föl, mert benne vannak egy "klán"-ban, hanem mert szeretnek az adott helyen játszani.
Hát igen ez már nagyot szoltál mint a vizi pisztoly :)
Gametracker: meg mutatja hogy a világon mennyire vagyunk népszerű egy adott szerver "bocs"
Magyarok hát igen "lázadtok fikáztok de ez nem baj " DE semmi értelmeset nem mondotok" Talán tenni kéne valamit és tenni érte hogy szavatok legyen"
A clan hmm szerintem nem voltál még ilyen szervezetbe "gondolom nem sokan szeretik a királyokat mert te azt tartod magadnak "
Hát ez van :)