6531
-
Winibaba #5789 Lesz halászlé is? -
Anonymus20 #5788 Akkor megyek egyedül -
jzsolt #5787 pff... akkor inkább mégse :D -
Anonymus20 #5786 Viszek laptopot és mobilinternetet -
jzsolt #5785 Ki jön a Velencei tóhoz halacskát falni? -
AlexCross #5784 SkyZone: nem kötekedésből mondom. a szerverüket senki nem fikázta, ne keverjük a fogalmakat. az ottani viszonyokról számoltak be egy csomóan, egyhangúlag állítva, hogy az fh-sok idióták. -
SkyZone #5783 Erre majd jön(mint azt már megszokhattuk) a tipikus "ki vagy te itt?" beszólás,erre én azt fogom válaszolni,hogy: Jobb mint TI.....És a többi haverom is JOBB mint TI.... -
SkyZone #5782 LooL..
Kajak nem nézek fel a fórumra egy napig és kimaradok a vitából..xd
- getoway: szerintem vegyél vissza magadból..
Mire fel csórózod te le a Magyarokat?
Az írásodból ítélve, vagy nem jártad még ki a 2. osztályt vagy írástudatlan vagy..(az idézőjelek-et nem tudod használni,úgyszintén a gondolatjeleket..pfff
A szánalom jele: hogy csak azért regisztráltatok az SG-re mert fikázzák a szervereteket,és hogy csináljátok a feszkót..gyökerek vagytok ennyit erről... -
Anonymus20 #5781 -Ez kacagtató
"Hát igen ez már nagyot szoltál mint a vizi pisztoly :)"
-Ez már kezd vicces lenni
Gametracker: meg mutatja hogy a világon mennyire vagyunk népszerű egy adott szerver "bocs"
-Ez már egyenesen röhejes
Magyarok hát igen "lázadtok fikáztok de ez nem baj " DE semmi értelmeset nem mondotok" Talán tenni kéne valamit és tenni érte hogy szavatok legyen"
A clan hmm szerintem nem voltál még ilyen szervezetbe "gondolom nem sokan szeretik a királyokat mert te azt tartod magadnak "
És az egész egyben amit válaszoltál, az nevetséges
Ez milyen igaz
#5779, #5780
Dinnye -
AlexCross #5780 és megint lefagyott. -
AlexCross #5779 FH szerver másodszorra fagyott le egy órán belül..... -
AlexCross #5778 getoway, légyszíves ne szólalj meg magyarul. írj valami olyan nyelven, amin tudsz is, majd akit érdekel, lefordítja.
egyébként sík hülye vagy, elmondtam már mi indította ezt el, csak nem sikerült felfognotok.
egyébként a remekjó szerveretek most is fagyott egy nagyot. gizdázzatok még vele, meg a sok pénzetekkel... -
getoway #5777 Winibaba
Látom jo kérdése:)
A párom mikor mit süt "de szerintem nincs akadj neki mindent meg tud sütni és meg finom is melle"
-Te hogyan lettél klántag, mikor láthatóan utálod a Magyarokat.
Hmm ez egy jo kérdés valoszinü tettem le valamit az asztalra hogy tiszteljenek."és nem a pénzre gondolok"
Igen Magyarokat szeretem csak azokat nem akik fikáznak és csak szidni tudnak minket.
És azt sem csipem ha valaki értetlen "Mint már irtam Ha nem tetszik a clan nem kötelezö hozzánk járni"
-
Winibaba #5776 Szerintem délután már lesznek. Tegnap is voltak -
Winibaba #5775 Szép jó reggelt!
Tudod ahogy a mondás is...ki korán kel aranyeret...
Látom a "válasz erre" gombot még nem nagyon sikerült megtalálnod.
De csak azért írnék, mert...
"Klánba kerülés feltételei:
1: 18 életévét betöltö személy
2: Játékban nyújtott teljesitmény
3: TeamSpeak-en való hosszas beszélgetés.
4: Magyar állampolgár (Határon túli magyarok is)"
Magyarok hát igen "lázadtok fikáztok de ez nem baj " DE semmi értelmeset nem mondotok" Talán tenni kéne valamit és tenni érte hogy szavatok legyen"
stb..
Kérdés:
-Te hogyan lettél klántag, mikor láthatóan utálod a Magyarokat.
-Minek használsz idézőjeleket ( rosszul )?
-Milyen sütit tud sütni a párod?
-
#5774 Hi all
Nem tudja valaki,hogy hova tüntek az Ex!tes szerverek? :S -
getoway #5773 Winibaba
Nem kell köszi majd a párom süt nekem :)
De azért köszi :)
-
getoway #5772 Micsoda háború
Ha már akkor szokás lett, hát én is beszámozom gondolataim
I. Mennyivel jobb, ha bérled a szervert? Ha otthon van szervered, változtatni akarsz egy kicsit rajta, átirogatod, és újraindítod. Ennyi.
II. Ki a faszt érdekel, hogy mitek van és mitek nincs? Minek ez a hülye klánosdi? Húhúúúúú, elismernek az olaszok, franciák, meg minden tőlünk faszán messze lévő helyek, csak először azt kéne elérni, hogy drága hazátok ismerjen el, mivel mégiscsak ők beszélik a nyelveteket, és nem véletlenül szidnak titeket, mivel ismerik a fajtátokat.
III. Többen vagytok az fh teamspeak-jén mint itt a fórumon? Ettől most jobb a világ? Ha nincs semmink, akkor ne ugassunk? Szerintem nekünk több mindenünk van mint nektek, nem mennyiségre, az az utolsó. A mi szervereinket nem fikázzák, és vannak visszatérő játékosok, nem csak a klántagok járnak oda. Klán? Mi a lótúrónak az? Mindenki ezzel akar gizdulni, hogy van egy klánom, és most atomkirály vagyok.
IV. Gametracker: nevetséges mire veritek magatokat Az egy kibaszott statisztika, nincsenek ott vélemények. Pont.
V. Nem mi hajtogatjuk egyfolytában, hogy te ennyiszer térdeltél, te meg annyiszor, mi ilyen pro-k vagyunk, ti kis csicskák. Az ember játékkedve is elmegy ilyenkor, és ezekből fakad a fikázás.
VI. Nem is emlékezhetsz rám, mivel max kétszer voltam a szervereteken, és akkor jött a duma, amit az előző pontban írtam. Azt hiszem valami |FH|Sheriff volt, de nem tudom, igazából le is szarom.
VII. És akkor most jöhetnek az anyázások, köcsögözések, csicskázások, csórózások, noob-ozások. Megmondom őszintén: tőletek nem várok többet. És innentől kezdve hátradőlök, és jzsolt-al együtt dinnyézek, jókat röhögök azon, hogy mekkora tahók vagytok. Amit leírtam az az igaszság, és szerintem nem csak én gondolom így.
Útóirat: Egy szerver akkor jó, ha a többség elismeri, ha nincs klánja [az még jobb, ha nincs] a szervernek, és vannak visszatérő játékosok, akik nem azért járnak föl, mert benne vannak egy "klán"-ban, hanem mert szeretnek az adott helyen játszani.
Hát igen ez már nagyot szoltál mint a vizi pisztoly :)
Gametracker: meg mutatja hogy a világon mennyire vagyunk népszerű egy adott szerver "bocs"
A clan hmm szerintem nem voltál még ilyen szervezetbe "gondolom nem sokan szeretik a királyokat mert te azt tartod magadnak "
Hát ez van :)
-
AlexCross #5771 oldaluknak kajak megdupláztad a nézettségét. -
Winibaba #5770 Úgy néz ki mint aki a védelmemre szorul?
Egyértelmű, hogy ha a szeretteimet ócsárolják azt nem hagyom szó nélkül
khm...törvényt sértettem! Hol a sheriff? Egyébként miről beszélsz? Te rakod fel magad az internetre, kb. csak hárommillióan vannak tisztában a szépen szabott fejed formájával. -
Winibaba #5769 Na baszki, "látogatók 33" ebből kettő te meg én. Tényleg népszerűek itthon és külföldön.
:D
Áh...épp itt mondom Alexnek,hogy én már tényleg sajnálom őket. szegénykéim, szívesen sütnék nekik sütit :D -
Zemi82 #5768 Bocsi,de a törvény sértést nem tartom viccesnek.
És még igazán nem is sértegettelek.
Mint már írtam a kutya se kérte hogy beleszólj ebbe.
Vagy ,ahogy írtad:a pasid véded.LOL 1 NŐ VÉDELMÉRE SZORUL.
-
Anonymus20 #5767 És akit idegesít az idegesítő zene, annak segítek: bal alsó sarokban van egy kis ikonocska, azzal ki lehet nyomni. -
Anonymus20 #5766 Comedy Central esti adása:
Szigorúan 18 év fölöttieknek!
Inkább nem fűzök hozzá semmit, pedig lenne mit
Megvan az alap a szórakozásra, már csak a reakciók kellenek -
Winibaba #5765 Én este hét óta dőlök a röhögéstől...
:D -
7kyu #5764 Ti jöttetek ide beragadt shifttel. xDxDxDxD
áááááááá gecc mostanáig dőltem a röhögéstől. xDxDxD -
jzsolt #5763 na elfogyott a dinnye, húzok innen... mellesleg örülök, hogy nem csak én szarok magasról mindenre
Na pá ovi, további jó fasszopást -
Winibaba #5762 Igen, köszönjük, tudjuk, hogy jó a humorérzékünk. Főleg az enyém :D
Senki nem provokált titeket,ahogy alex is mondta, csak véleménynyilvánítás volt.
Ti jöttetek ide beragadt shifttel.
Nézzenek oda, az ember békésen fórumozgat, dinnyézget, és erre ilyenek jönnek, mint ti a "nagyonnembunkójómagyarok". -
AlexCross #5761 nem, a vitát az váltotta ki, hogy nem tudtok játszani, és féltékenyek vagytok azokra, akik tudnak. ezért születtek itt olyan hozzászólások, amiket ti fikázásként értelmeztek, mert a pici világotokba nem fér bele az igazság.
hülyéknek:
akiket kivágtatok, idejöttek, és leírták mi történt. és hogy ezért nem megy hozzátok vissza, és ezt másnak sem ajánlja. ez nem azt jelenti, hogy benneteket fikáz, egyszerűen csak a többieknek akar jót. titeket senki nem provokált, csak kéne agy is, hogy ezt megértsétek. -
Anonymus20 #5760 Ezaaaaaz, fejtsd ki magadból a szart, gyerünk, ennyi nem elég, ti ennél többre vagytok képesek, ne álljatok meg itt, még csak le se csicskáztál!! Ejnyebejnye. (Mellékesen a bunkó magyarok ti vagytok) -
AlexCross #5759 és még mi rinyálunk. szaladjál följelentgetni te nagyon kemény. a múltkoriból is olyan, de olyan rosszul jöttem ki ám! -
Zemi82 #5758 A magyar visszatérőkre szarok magasról.
Elismerés hazámtól,na ja,szarok arra is.
Inkább a külföldi visszatérők érdekelnek,mint a bunkó magyarok.
ITC,MOHS,DSK,TGC,SKY,FBI,KGB,ÉS MÉG A SOK KÜLFÖLDI AKI NEM KLÁN TAG.
ÉS MIÉRT UTÁLJUK A MAGYAROKAT A SZERVERÜNKÖN,MERT MIND CSAK ARRA KÉPES AMIRE TI,FIKÁZNI A MÁS MUNKÁJÁT.AHELYETT HOGY A SAJÁTJÁVAL TÖRŐDNE.
AMÚGY AZ A VICC,HOGY EZT AZ EGÉSZ VITÁT TI KEZDTÉTEK ITT,EZEN A FÓRUMON.
TI PROVOKÁLTOK MINKET.ÉS MÉG TI IS AKARTOK FELETTÜNK ÍTÉLKEZNI? LOL
VICCESEK VAGYTOK. -
Winibaba #5757 A személyiségi jogok hagyján...
Nyugi úgyis kitőrlik, én meg kapok egy kis büntit, a kutya se fog vele foglalkozni, ne húzd fel magad.
De azért poén volt, nem? :D
Tudod kit sértegessél itt, mikor normálisan szóltam hozzátok.
-
Zemi82 #5756 Winibaby Személyiségi jogok megsértéséről hallottál?
Ha nem nézz utána.
Csak a kép miatt,mert neked ahhoz nincs jogod,hogy más fényképével visszaélj.Ez szivacs. -
Anonymus20 #5755 Szerezz főtt kukoricát, és megegyeztünk -
jzsolt #5754 ne haragudj a tévedésemért -
Anonymus20 #5753 Nem Anonymous, az ts-en van a pipáknál, ez csak simán Anonymus -
Winibaba #5752 Hát úgy látszik mára ennyi, és a dinnye is elfogyott. -
jzsolt #5751 nah...rossz helyre nyomtam... Anonymous-nak ment a looool a "küldjetek el a ..." mondatra :D -
jzsolt #5750 looool