S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom. Ez is.
Pedig mindketten egész formásak vagyunk
Igen, komolyan szerelmesek vagyunk, és komolyan összeköltözünk. Komolyan a swat hozott össze minket, és komolyan vagyunk mindketten komolytalanok ha játékról van szó.
Képet kaphatsz majd az esküvõrõl 😛
Össze is költözünk!<#vigyor2>#vigyor2><#szeret>#szeret>
Wini<#love11>#love11>Alex
Nem, a lejárató kampány az egészen más.
Szerintem meg te vagy gáz, ahogyan a suliszünetedben nagyon ráérsz - ugyebár véleményszabadság van.
És még hozzá is teszed, hogy nincs idõd rá, amikor itt bújod a fórumot, hogy kivel lehet kötekedni. <#worship>#worship>
Egyébként ez a házigazda figyelmébe is ajánlom...
Szerintem meg te vagy gáz, ahogyan a suliszünetedben nagyon ráérsz - ugyebár véleményszabadság van.
És még hozzá is teszed, hogy nincs idõd rá, amikor itt bújod a fórumot, hogy kivel lehet kötekedni. <#worship>#worship>
Egyébként ez a házigazda figyelmébe is ajánlom...
Mi ez lejárató kampány?? Istenem, te tiszta gáz vagy, csak látnád magadat..pfff
Nem nyitok vitát, ninc sidõm rá 😛<#mf1>#mf1><#violent>#violent><#buck>#buck><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>
Nem nyitok vitát, ninc sidõm rá 😛<#mf1>#mf1><#violent>#violent><#buck>#buck><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>
Tisztában vagyok vele, hogy semmi közöm hozzá, csak vicceltem. Mit kell ezen felháborodni???
Világos, hogy úgyse mondaná el, de nem is érdekel.
A másik meg az, hogy te milyen jogon használod ezt a hangnemet velem szemben?
Nem bántottam senki, még csak bunkó se voltam, vegyél vissza kisapa!
Az amit meg leírtál egy játék alatt simán megcsinálok, meg rajtam kivül még párszázan. Ha hallod hogy lõnek mögötted, és nem találnak el, simán meg lehet játszani, hogy ajtó becsukvisszafordulszlõsz! A youtubon van pár video radarosokrol, nézd meg.
Ezzel nem azt mondom, hogy "béna vagy" mielött még az jönne, hogy "kurva anyád".
Mellesleg...Hozzád ki szólt?? Csinálod itten a feszkót
Világos, hogy úgyse mondaná el, de nem is érdekel.
A másik meg az, hogy te milyen jogon használod ezt a hangnemet velem szemben?
Nem bántottam senki, még csak bunkó se voltam, vegyél vissza kisapa!
Az amit meg leírtál egy játék alatt simán megcsinálok, meg rajtam kivül még párszázan. Ha hallod hogy lõnek mögötted, és nem találnak el, simán meg lehet játszani, hogy ajtó becsukvisszafordulszlõsz! A youtubon van pár video radarosokrol, nézd meg.
Ezzel nem azt mondom, hogy "béna vagy" mielött még az jönne, hogy "kurva anyád".
Mellesleg...Hozzád ki szólt?? Csinálod itten a feszkót
Hozzáteszem..úgy lõtt le hogy az ajtót lõtte és fordulatból... 😉(Mielõtt jönne a tipikus: MER BÉNA VAGY megjegyzés::: ez nem az én bénaságomból van) ha vki egy kicsit is ismer, akkor tudja h én nemvok olyan béna h 5mp ig nemtok vkit leloni😉
Nem unod már he??<#crazya>#crazya>
Most kajak mi közöd van ahhoz, hogy 7kyu beszélt-e már Jakyval??
Nem tök mind1 neked az?
A témáhot visszatérve: IGEN meg lehet mondani h valaki radarozik vagy sem 😉
- ez az én estem: megyek le a lépcsõn a children of taronne MAP-on(vagy nemtom vmi ilyesmi xd) lovom a gyereket, (háttal van nekem) és ráér becsukni az ajtót, megfordul és lelõ...kérdem én : Mi ez ha nem RADAR???<#eljen>#eljen><#violent>#violent><#banplz>#banplz>
Most kajak mi közöd van ahhoz, hogy 7kyu beszélt-e már Jakyval??
Nem tök mind1 neked az?
A témáhot visszatérve: IGEN meg lehet mondani h valaki radarozik vagy sem 😉
- ez az én estem: megyek le a lépcsõn a children of taronne MAP-on(vagy nemtom vmi ilyesmi xd) lovom a gyereket, (háttal van nekem) és ráér becsukni az ajtót, megfordul és lelõ...kérdem én : Mi ez ha nem RADAR???<#eljen>#eljen><#violent>#violent><#banplz>#banplz>
Engem kismilliószor "radaroztak" már le. Baromi idegesítõ tud lenni, mikor ilyenért bannolnak ki. Szerintem nem lehet megmondani, hogy ki radarozik, még viewbõl sem. Ha valaki elég régóta játszik, akkor nagyon jól tudja hol vannak a spawn helyek, honnan lehet számítani az ellenségre. ( ha a játék zenéjét leveszed, még akkor is hallod a lépteket a gránátoktól, tapasztalat ). Amúgy ha kempelt, akkor naná, hogy az ajtókat fogja figyelni.
Na, de mindegy.
Azért kérdeztem Jakyt, mert mindig kerested hajnalban, de sosem tudtál beszélni vele. Furdalja az oldalam, hogy vita, vagy egyéb állhat a keresése mögött.
Meg hát kell az info a tényfeltáró riportomhoz. 😄
Na, de mindegy.
Azért kérdeztem Jakyt, mert mindig kerested hajnalban, de sosem tudtál beszélni vele. Furdalja az oldalam, hogy vita, vagy egyéb állhat a keresése mögött.
Meg hát kell az info a tényfeltáró riportomhoz. 😄
Látom egy kis bann listától beindult a fórum <#wow1>#wow1><#eplus2>#eplus2><#violent>#violent>
Onnan láttam, hogy radarozik: viewbe figyeltem (közbe kajáltam) leállt a csávó kempelni, és várta az áldozatokat. Ahogy egyet megölt egybõl fordul a következõre (már nemtom melyik pályán volt ez, de nem lehettet hallani a lépteket mert gránát volt dögivel) , mert ugye a radarral látja honnan jönnek. Odafordult az ajtóhoz leszed egyet, már fordul a kövi ajtóhoz még egyet leszed. De nem mozgott a csávó csak hajolgatott. Ezt csinálta egy darabig... Aztán megkérdeztem tõle, hogy használ e radart. Válasz nunku. Leírtam vagy 50 szer. Megint semmi. Aztán ban.
És mé kérded hogy beszéltem e vele?
És mé kérded hogy beszéltem e vele?
Köszönjük Emese!
Azt amúgy melyik szemeddel látod, hogy radarozik-e vagy sem?
( Olyan kis kíváncsi vagyok, alig tudok aludni. Sikerült beszélned Jakyval? ) 😄
Azt amúgy melyik szemeddel látod, hogy radarozik-e vagy sem?
( Olyan kis kíváncsi vagyok, alig tudok aludni. Sikerült beszélned Jakyval? ) 😄
Ha már itt tartunk xD
1. Messzirõl kötözött. IP: 86.105.116.216
2. Mozgott taser alatt. IP: 95.42.145.195
3. VIP-et kötött SWAT-ként. IP: 91.79.30.35
4. VIP-et kötött SWAT-ként. IP: 89.76.202.156
5. Csapattársat kötött. IP: 145.236.21.12
6. Radarozott. IP: 85.179.30.65
1. Messzirõl kötözött. IP: 86.105.116.216
2. Mozgott taser alatt. IP: 95.42.145.195
3. VIP-et kötött SWAT-ként. IP: 91.79.30.35
4. VIP-et kötött SWAT-ként. IP: 89.76.202.156
5. Csapattársat kötött. IP: 145.236.21.12
6. Radarozott. IP: 85.179.30.65
carminda_camomila volt a kis drágaság neve, Portugál, és játszani nagyon nem tudott. mint ahogyan a csalók általában.
Na azt mondjátok meg nekem, hogy minek csal valaki, ha még úgy se tud játszani?
Ajtónyitogatós, hat méterrõl kötözõs, én meg beköpõs.
Ip: 87.196.198.218
Ajtónyitogatós, hat méterrõl kötözõs, én meg beköpõs.
Ip: 87.196.198.218
Padre osztotta a bant mint más a cukorkát ugye?
Régen minden más volt és az új életvitelem miatt már sokkal toleránsabb vagyok és a játéktól is elment a kedvem de rendesen.
Na nem mintha most másabb lenne bármi is, de néha akad egy kis idõ játékra is. Ma már aki az alapvetõ emberi normákat betartja biztos hogy nem kap kitiltást.
Egy VIP szerver nem is lenne rossz ötlet fixen megcsinálva.
Régen minden más volt és az új életvitelem miatt már sokkal toleránsabb vagyok és a játéktól is elment a kedvem de rendesen.
Na nem mintha most másabb lenne bármi is, de néha akad egy kis idõ játékra is. Ma már aki az alapvetõ emberi normákat betartja biztos hogy nem kap kitiltást.
Egy VIP szerver nem is lenne rossz ötlet fixen megcsinálva.
Padre
Ilyen volt,hidd el megvannak a forrásaim 😉..na de hanyagoljuk a témát,felõlem béke van(PEACE)Y... Következõ menet mikor lessz??XD<#violent>#violent>
Már kiszedtem a bant mert úgy látom, hogy tényleg sok embernek van ez a tartománya. 1 ember miatt ne szopjon 20 másik...
És tényleg. Nem is emlékeztem már, de korábban valóban volt egy simán Hun Vip Szerver névre hallgató szerver 1.0-ban. Nálam nem futottak össze a szálak, hogy pontosan ki mikor indult, a két Vip szerverre igazából nem figyeltem, mert a Vip valóban egy nagyon jó játékmód, csak az vele a baj, hogy ha valaki kezdõ, vagy csak simán rosszindulatú, nagyon egyszerûen el tudja rontani a többiek játékát.
istenkirálynagyonfaszapöpeckisszeró?
Én ilyet nem mondtam, csak annyit, hogy Jocinak megvan az a nagyon bunkó szokása, hogy minden figyelmeztetés nélkül kikapcsolja a szerverét, ha játék van rajta.
A banod pedig onnan származtatható, hogy korábban Jaky "Admin visszaélés"(nagyon kreatív) névvel elindította a szerverét, és onnan tartomány bannal ki kívánt tiltani Winit és engem. Winivel pedig ugyan azon ip tartományból van ip-tek. Hozzátenném, Wininek és nekem fix az ip címünk, gondolom neked is ritkán változik, simán csak hülyeség erre tartomány bant rakni. Zárójelesen, a bant konkrétan nem Jaky adta akkor, emlékeim szerint azzal Padre jutalmazott meg minket.
istenkirálynagyonfaszapöpeckisszeró?
Én ilyet nem mondtam, csak annyit, hogy Jocinak megvan az a nagyon bunkó szokása, hogy minden figyelmeztetés nélkül kikapcsolja a szerverét, ha játék van rajta.
A banod pedig onnan származtatható, hogy korábban Jaky "Admin visszaélés"(nagyon kreatív) névvel elindította a szerverét, és onnan tartomány bannal ki kívánt tiltani Winit és engem. Winivel pedig ugyan azon ip tartományból van ip-tek. Hozzátenném, Wininek és nekem fix az ip címünk, gondolom neked is ritkán változik, simán csak hülyeség erre tartomány bant rakni. Zárójelesen, a bant konkrétan nem Jaky adta akkor, emlékeim szerint azzal Padre jutalmazott meg minket.
majdnem de mégsem...
Én nem a hrds t akartam kitölteni arra ott van joci.
Volt egy olyan szeró, hogy HuN VIP Szerver
Az megszûnt és én azt próbáltam helyettesíteni mert VIP a kedvenc módom. (RD t nem csipázom mert szinte mindig ugyanott vannak a bombák, bár VIP be az exit is lehetne változatos...)
Nagyon nem ismertem a hrds-t mert kb. akkor szûnt meg amikor elkezdtem swatos pályafutásomat. De szavaidból azt veszem ki, hogy ez egy istenkirálynagyonfaszapöpeckisszeró (így egybe xD) Na akkor mé vagyok banolva amikor még nem is voltam rajta...? Talán mégse olyan jó az a szeró?
Én nem a hrds t akartam kitölteni arra ott van joci.
Volt egy olyan szeró, hogy HuN VIP Szerver
Az megszûnt és én azt próbáltam helyettesíteni mert VIP a kedvenc módom. (RD t nem csipázom mert szinte mindig ugyanott vannak a bombák, bár VIP be az exit is lehetne változatos...)
Nagyon nem ismertem a hrds-t mert kb. akkor szûnt meg amikor elkezdtem swatos pályafutásomat. De szavaidból azt veszem ki, hogy ez egy istenkirálynagyonfaszapöpeckisszeró (így egybe xD) Na akkor mé vagyok banolva amikor még nem is voltam rajta...? Talán mégse olyan jó az a szeró?
Igen, én is.
Mert IP tartományt bannoltak. Úgy látszik jópáran beleesnek a szórásba.
Ez van.
Mert IP tartományt bannoltak. Úgy látszik jópáran beleesnek a szórásba.
Ez van.
Jaky
Elárulnád miért vagyok banolva a hrds rõl?!?!?
Még nem is voltam rajta mióta újra megy. Gondotalm megnézem mi van ott, és ez a felirat várt: You have been banned from this server
MIÉRT?
Elárulnád miért vagyok banolva a hrds rõl?!?!?
Még nem is voltam rajta mióta újra megy. Gondotalm megnézem mi van ott, és ez a felirat várt: You have been banned from this server
MIÉRT?
Ilyen nem volt, de ne vitázzunk ezen.
A te tökéletesen kifejlesztett mechanikus szemed biztosan remekül látja, hogy ki mennyi ideig áll az ajtóban.
Különben is, mindenki tudja, hogy no camping or húsoskonzerv!
A te tökéletesen kifejlesztett mechanikus szemed biztosan remekül látja, hogy ki mennyi ideig áll az ajtóban.
Különben is, mindenki tudja, hogy no camping or húsoskonzerv!
várom, mint mondtam a foodwallon 😉 és IGEN az kempelésnek számít amikor egy óráig ott állsz a lenti atóba és várod h mikor hallod meg a lépteket 😉
Õõõõ...
Most a félreértések elkerülése végett, az is kempelésnek számít amikor az ember fedezékbõl kilõ, és utána tovább megy??? Senki nem kempelt, a játékra kellett volna figyelni a folytonos irogatás helyett...
Amúgy jó játék volt. De mi miért nem nyafogtunk folyamatosan, amikor ti nyertetek?
De mindegy, majd még...kaptok 😛
Most a félreértések elkerülése végett, az is kempelésnek számít amikor az ember fedezékbõl kilõ, és utána tovább megy??? Senki nem kempelt, a játékra kellett volna figyelni a folytonos irogatás helyett...
Amúgy jó játék volt. De mi miért nem nyafogtunk folyamatosan, amikor ti nyertetek?
De mindegy, majd még...kaptok 😛
Uhh..micsoda pontosság 😉
Elõször is köszöntem a játékot,nagyon jó lett volna ha egyesek nem kempelnek fél órákat az ajtóban,hanem normálisan játszanak 😉
én személyszerint élveztem( a fentiek kivételével) 😉
Ha van rá lehetõség,akkor én várom a következõt: a foodwall-on(mivel ott nem igen lehet campelni)
Tiszteletem!!!<#integet2>#integet2><#violent>#violent><#integet2>#integet2><#violent>#violent><#integet2>#integet2><#violent>#violent><#integet2>#integet2><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Elõször is köszöntem a játékot,nagyon jó lett volna ha egyesek nem kempelnek fél órákat az ajtóban,hanem normálisan játszanak 😉
én személyszerint élveztem( a fentiek kivételével) 😉
Ha van rá lehetõség,akkor én várom a következõt: a foodwall-on(mivel ott nem igen lehet campelni)
Tiszteletem!!!<#integet2>#integet2><#violent>#violent><#integet2>#integet2><#violent>#violent><#integet2>#integet2><#violent>#violent><#integet2>#integet2><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Kösz a bíztatást!
Volt idõm átgondolni, hogy mit csináltam rosszul fejben és gépen, alapvetõen ebben a közösségben semmi nem változott 1 év alatt. Néhány 10 fõtõl eltekintve maradt ugyan az az idiotizmus és gyerekesség, ami volt. Görcsölnek, mint a fába szorult féreg, hogy másokat eltántorítsanak attól, amit csinál. Ezúton üzenem nekik, hogy ebben a kérdésben alapvetõen más ember lettem és ez akkor sem fog sikerülni nekik, ha véreset sz@rnak 😊 Ez mostmár csak akkor fog megszûnni, ha azt én akarom.
A másik dolog a szabályozás. Tegnap egy klános okostojástól megkaptam, hogy a normális szervereken tíltva van a káromkodás. Namármost rége ha valaki káromkodott, azt némítottam/kirugtam annak fényében, hogy mennyire volt durva. Most nem csináltam semmit, Egy társammal haveri alapon lepcsöztük egymást, erre megkaptam, hogy a normális szervereken ezt tíltják. Akkor most ha tíltva van az is baj, és ha nincs, az is? 😄 Hát gratulálok emberek!
Úgyhogy az új szerver alapvetõen 2 szabályt tartalmaz: Ne legyél paraszt a játékban és ne csalj!
A ne legyél paraszt annyit takar, hogy ne sokkold a társad, ne sprézd és ehhez hasonló dolgok. Csalók közül azok biztosan ki lesznek vágva, akik látványosan teszik, vagyis susként bombát hatástalanítanak, szoba végébõl nyitogatnak ajtót, stb. A többit ellenõrizgetni nincs kedvem és energiát sem akarok rá fordítani. Arra felszólítani valakit, hogy használjon UAC-ot? Teljesen felesleges, úgysem fogja használni és csak jön a sértõdés meg a fikázás, ahogy az lenni szokott. Aki csak csalva tud játszani, az az életét is egy kukás autón fogja leélni, de ha neki ez jó, engem nem érdekel, úgy sem tudok vele mit csinálni.
Szóval csalók, gyenge lelkû klánisták kíméljenek! A többinek jó játékot!
Volt idõm átgondolni, hogy mit csináltam rosszul fejben és gépen, alapvetõen ebben a közösségben semmi nem változott 1 év alatt. Néhány 10 fõtõl eltekintve maradt ugyan az az idiotizmus és gyerekesség, ami volt. Görcsölnek, mint a fába szorult féreg, hogy másokat eltántorítsanak attól, amit csinál. Ezúton üzenem nekik, hogy ebben a kérdésben alapvetõen más ember lettem és ez akkor sem fog sikerülni nekik, ha véreset sz@rnak 😊 Ez mostmár csak akkor fog megszûnni, ha azt én akarom.
A másik dolog a szabályozás. Tegnap egy klános okostojástól megkaptam, hogy a normális szervereken tíltva van a káromkodás. Namármost rége ha valaki káromkodott, azt némítottam/kirugtam annak fényében, hogy mennyire volt durva. Most nem csináltam semmit, Egy társammal haveri alapon lepcsöztük egymást, erre megkaptam, hogy a normális szervereken ezt tíltják. Akkor most ha tíltva van az is baj, és ha nincs, az is? 😄 Hát gratulálok emberek!
Úgyhogy az új szerver alapvetõen 2 szabályt tartalmaz: Ne legyél paraszt a játékban és ne csalj!
A ne legyél paraszt annyit takar, hogy ne sokkold a társad, ne sprézd és ehhez hasonló dolgok. Csalók közül azok biztosan ki lesznek vágva, akik látványosan teszik, vagyis susként bombát hatástalanítanak, szoba végébõl nyitogatnak ajtót, stb. A többit ellenõrizgetni nincs kedvem és energiát sem akarok rá fordítani. Arra felszólítani valakit, hogy használjon UAC-ot? Teljesen felesleges, úgysem fogja használni és csak jön a sértõdés meg a fikázás, ahogy az lenni szokott. Aki csak csalva tud játszani, az az életét is egy kukás autón fogja leélni, de ha neki ez jó, engem nem érdekel, úgy sem tudok vele mit csinálni.
Szóval csalók, gyenge lelkû klánisták kíméljenek! A többinek jó játékot!
7kyu kösz a tippet
Ez kicsit macerásabb mint gondoltam minden szerver inditásnál végigcsinálni nem egyszerû de megoldható néha.
Ez kicsit macerásabb mint gondoltam minden szerver inditásnál végigcsinálni nem egyszerû de megoldható néha.
Padre
Írok ide kicsit, hátha valakit érdekel.
S.W.A.T. 4 helyzet az elmúlt egy évben
Mint már gondolom sokan tudjátok, van esély rá, hogy újra megnyissa kapuit a HRDS ©™, avagy. Hungarian Rapid Deployment Server ©™. Megszûnése óta, az elmúlt egy évben többen is megpróbálták kitölteni az ûrt, amely a HRDS ©™ megszûnésével keletkezett az 1.0-ás magyar szerverek palettáján. A Vip Powa volt az elsõ, ahová járhattunk, majd Joci döntött úgy, hogy megpróbál összehozni valamit. Javarészt RD szervereket indított, illetve a szerverei közül leginkább azokon alakult ki rendszeresen játék. Több néven, kezdetben RD Powa, Ultimate, majd Exites fantázianévvel szerepelt a szerverlistában.
A jelenleg Coop-ot futtató Pro-Coop (Sicc!) korábban ígéretes próbálkozásnak tûnt, Vip játékmódban futott. Kár a szegedi egyetem tápos forrásait Coop-ra pazarolni, bár ez csak az én véleményem.
Jelentéktelen klánok, ritkán feltûnõ otthoni szerverek persze mindig akadnak, ezekre nem éri meg idõt pazarolni.
Így most két helyre is lehet menni, már ha Joci otthon van. Szerintem a HRDS ©™ simán jobb hely, már ha normálisan szeretne játszani az ember, az legalább fixen, jó késõ éjjel zár be. Az igazsághoz persze hozzá tartozik, hogy Jocinak kábeles kapcsolata van, ami jobban teljesít, mint Jaky adsl-je - mindenki azzal él amivel tud. Jaky legalább némi tisztelettel viseltet azok iránt, akik meglátogatják, és nem kúrja el a játékukat a lehetõ leg gyermetegebb módon. Ha még az UAC-hoz való hozzáállásán is változtatna, igazi superadmin lehetne.
Jaky nem tudom miért éri meg a fáradtságot, de a magam részérõl sok sikert kívánok. Remélem ezúttal sikerül olyan légkört kialakítani, amibe már érdemes lesz a többségnek átpártolni Jocitól.
S.W.A.T. 4 helyzet az elmúlt egy évben
Mint már gondolom sokan tudjátok, van esély rá, hogy újra megnyissa kapuit a HRDS ©™, avagy. Hungarian Rapid Deployment Server ©™. Megszûnése óta, az elmúlt egy évben többen is megpróbálták kitölteni az ûrt, amely a HRDS ©™ megszûnésével keletkezett az 1.0-ás magyar szerverek palettáján. A Vip Powa volt az elsõ, ahová járhattunk, majd Joci döntött úgy, hogy megpróbál összehozni valamit. Javarészt RD szervereket indított, illetve a szerverei közül leginkább azokon alakult ki rendszeresen játék. Több néven, kezdetben RD Powa, Ultimate, majd Exites fantázianévvel szerepelt a szerverlistában.
A jelenleg Coop-ot futtató Pro-Coop (Sicc!) korábban ígéretes próbálkozásnak tûnt, Vip játékmódban futott. Kár a szegedi egyetem tápos forrásait Coop-ra pazarolni, bár ez csak az én véleményem.
Jelentéktelen klánok, ritkán feltûnõ otthoni szerverek persze mindig akadnak, ezekre nem éri meg idõt pazarolni.
Így most két helyre is lehet menni, már ha Joci otthon van. Szerintem a HRDS ©™ simán jobb hely, már ha normálisan szeretne játszani az ember, az legalább fixen, jó késõ éjjel zár be. Az igazsághoz persze hozzá tartozik, hogy Jocinak kábeles kapcsolata van, ami jobban teljesít, mint Jaky adsl-je - mindenki azzal él amivel tud. Jaky legalább némi tisztelettel viseltet azok iránt, akik meglátogatják, és nem kúrja el a játékukat a lehetõ leg gyermetegebb módon. Ha még az UAC-hoz való hozzáállásán is változtatna, igazi superadmin lehetne.
Jaky nem tudom miért éri meg a fáradtságot, de a magam részérõl sok sikert kívánok. Remélem ezúttal sikerül olyan légkört kialakítani, amibe már érdemes lesz a többségnek átpártolni Jocitól.
nem hát, manapság minden valamire való szerón van markmod!
Az mitõl van, hogy haverom akar 1.1 ben szerót csinálni(tört gémmel) és azt írja neki (nem dedicatedben) h a cd kulcs nem jó?^^
Felrakta az 1.1 tört szerós dllt és nem jó..
ty.
Felrakta az 1.1 tört szerós dllt és nem jó..
ty.
Wini-Alex klán Vs. exites eredmények:
I. menet: döntetlen (két-három ponttal nyertünk)
II. menet: 20-25 pont elõnnyel nyert az exites delegációja
III. menet:

I. menet: döntetlen (két-három ponttal nyertünk)
II. menet: 20-25 pont elõnnyel nyert az exites delegációja
III. menet:

Ennyi az hosszú ny. És meg se kérdezted, hogy van-e neki markmod telepítve. Ejnyebejnye <#banplz>#banplz>
a swatgame.ini vel van a gond, azt cserélgetni kell. Az eredetit kell visszamásolni. Aztán elindítod a szerót és beírod a spawn parancsot.
kick ac sc set SwatGame.GameModeMPBase DefaultRespawnSecondsRemaining 20
enyi
kick ac sc set SwatGame.GameModeMPBase DefaultRespawnSecondsRemaining 20
enyi
Üdv
Segítséget kérnék, egy swat4 szerver respawn idejét kellene levenni 30 mp alá, már mindent kipróbáltunk de sehogysem akar menni.
Visszaolvastam a parancsoknál is ám a leírt
DefaultRespawnSecondsRemaining=30 nem jó.
Olyan mintha mûködne de mégsem, mert csatlakozáskor hibát ir ki a fellépõnek, hogy a swat4.ini nem megfelelõ.
Egyéb ötletet szívesen fogadnék.
Köszi
Padre
Igazából annyi az újítás hogy cod hoz meg ilyenekhez jó.<#vigyor2>#vigyor2>
Alex inkább fogd be a szádat...<#duhos2>#duhos2>
Senki nem kíváncsi rád...
Senki nem kíváncsi rád...
Új anticsít jelent meg a swat 4-hez:UAC 2 néven.
Nemtom ez az elõzõ verzióhoz képest mivel lesz jobb...
Az biztos, hogy nálam win7 alatt sem a régi, sem pedig ez nem készít képeket....(nézi a folyamatokat, rendszerinfók, stb. viszont mindegyik kép fekete...)majd még megnézem aero nélkül, meg esetleg valamelyik kompatibilitási módba, hátha az megoldja.
Nemtom ez az elõzõ verzióhoz képest mivel lesz jobb...
Az biztos, hogy nálam win7 alatt sem a régi, sem pedig ez nem készít képeket....(nézi a folyamatokat, rendszerinfók, stb. viszont mindegyik kép fekete...)majd még megnézem aero nélkül, meg esetleg valamelyik kompatibilitási módba, hátha az megoldja.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol