• AlexCross
    "Látod hülye gyerek,itt nagy a pofád.De szemtől szembe füled-farkad behúzod."

van itt rá pár tanúm, hogy ez pont nem igaz rám. ezzel a gyermeteg, "na akkor folytassuk élőben" szöveggel pont azok szoktak jönni, akik érveléssel, indokokkal nem tudják megvédeni magukat, csak a pofájuk nagy.

"A hackereket meg akik feltörik a FIZETETT szerverünket,még szép hogy feljelentem."

még mindig tartjátok magatokat ehhez a nevetséges baromsághoz? nem jelentettetek ti föl senkit. nem mellesleg poén lenne beégnetek vele, ettől függetlenül csak kamugépek vagytok.

értelmesektől kérdezem, mégis mi kell ahhoz, hogy valaki lemásolja egy másik, már létező szerver nevét, és szerveüzeneteit?

getoway:

"Ha nincs meg neked az a ruha olyan laggod van mint a diszno"

és még én vagyok hazug. ez az állítás simán csak baromság. és még gizdázik is vele, hogy nem dolgozik, meg hogy ő aztán gazdag. no comment...

egyébiránt az fh-s cimboráid szokása kijelenteni saját magukró, hogy ők pro-k - szánalom....

ez a game tracker meg kit mozgat? egyáltalán mi alapján rangsorol? Rocky a kiraly COOP szerver, kit érdekel?

szolíd tények: a szerveretek rendszeresen lefagy, csúcsidőben laggol. nem csak a totalgaming szolgáltat egyébként TSS szervert. ha már azzal jössz, hogy te mennyire gazdag vagy, miért nem veszel egy szervernek alkalmas gépet, és teszet be hostingba? jaaa, hogy ahhoz tényleg kéne mondjuk pénz, tudás, és egyáltalán ki kéne mozdulni otthonról? és az neked nem megy? netes pofázás, ennyire vagytok képesek.