6531
  • Zemi82
    VAGY MI LESZ??????????
  • Zemi82
    Nektek még eszetek sincs baker.
    Én leirtam a swat nevem,mert én merem használni.
    TI LAMIK MEG IDE BÚJTOK.ENNYIT RÓLATOK.
  • 7kyu
    Ideje lenne visszavenni...
  • 7kyu
    CSávó megint előbb járt a szád mint az eszed...
    Ha nem ismersz= nem tudod melyik klánba vagyok = melyik szeró az enyém
    Egyébként nálam is szokták mondani, hogy ti nem vagytok százasok...
  • getoway
    Winibaba

Bocsánat nem én volt az aki el kezdte itt ezt a dolgot .

És szerintem ezt te is tudod.
  • getoway
    AlexCross

Gyere fel az fh ra a rendes neveden és akkor 1 v 1 nik veled

Szivesen:)
  • Winibaba
    getoway, Zemi82!

Igazán nem azért, de...szegénykéim, Ti nagyon sötétek vagytok!
    Menjetek játszogassatok tovább a szép kis szervereteken, biztos lehettek benne, hogy oda senki nem fog közüllünk menni, hogy felzaklasson benneteket.
    Ide meg csak akkor írjatok ha már elszállt az agyatokról a sötét felhő, vagyis soha!
  • getoway
    totalgaming, hány swat4 szervert futtatott még obinetes korában? hány van még most is ott? és vajon miért van már ott olyan kevés?
    hangsúlyozom, a játék rendkívüli erőforrásigénye az, ami miatt kevesen vállalják szerver futtatását. aki vállalja, kénytelen nyomott áron vállalni, és spórolni ezeken az erőforrásokon.

Ha ilyen okos vagy hallod te olyan nagyon nemö vagy :)

Na látod okos vagy te "hangsúlyozom, a játék rendkívüli erőforrásigénye az, ami miatt kevesen vállalják szerver futtatását. aki vállalja, kénytelen nyomott áron "

Szóval nem csoroknak valo ez a szerver bérlés ugy hogy ülj le és nyugi

Na akkor most ott tartunk mint az elején "mondom én Pénz beszél a csoro meg álmodozik " ennyi

• Zemi82
    Csak neked szól a taps,mert te tudsz mindent!!!!!
  • Zemi82
    Ennyi?
    elég silány!Más nincs a tarsolyodban?
    eddig hol volt ez a pro-coop?
    És meddig marad ott?
    De okos vagy már megint,milyen jól tudod a totalgaming üzleti dolgait. grat megint.

|FH|DON
  • AlexCross
    de mit üzenget? jöjjön föl a szerveremre.
  • getoway
    egy éve ilyenkor még a legnépszerűbb volt, sajnálatos leállásáig. szintén büszkélkedhetett rendszeres visszajárókkal.

Ez a mult.

Az már öcsém rég volt

De nem gond .

Nem gáz amugy a mult a szép csak régen volt
  • getoway
    AlexCross

Tudod van akinek futjará van akinek nem "Nem szégyen az hogy csóró vagy de az nem gáz."Csak el kéne menni dolgozni és nem pofázni .

Ja és akkor talán menő is lehetel.

Ja és még valami ha olyan gizda vagy hogy van nagy szád De tehetséged nincs vagy nyuszi vagy .?

1 v 1 demonnal kérdezni neked mikor lenne jo ha ?

irj bátran.

Mért ne itt van a magyarok nem USA szobában.:)

• AlexCross
    nem is érted, amit írtam, de mindegy...
  • AlexCross
    Gametracker

momentán beelőzött benneteket a Pro-Coop (The real S.W.A.T.) nevű 1.0-ás Coop szerver. :D
    ennyit arról, hogy mit ér ez a gametracker a ranglistájával....

akit érdekel, annak az én listám:

I. ]*****>|HuN| VIP

mert már több mint egy éve rendszeresen szolgáltat játékot, sokan visszajárnak rá

II. ex!tes RD powa

nagyjából ugyanígy áll, bár az üzemeltetője olyan amilyen...

III. HRDS

egy éve ilyenkor még a legnépszerűbb volt, sajnálatos leállásáig. szintén büszkélkedhetett rendszeres visszajárókkal.

ezek után ömlesztve helyezkedik el a mindenféle klán mindenféle szervere. bérelt-otthoni, nagy vita, mindenki abból él, amije van.

totalgaming, hány swat4 szervert futtatott még obinetes korában? hány van még most is ott? és vajon miért van már ott olyan kevés?
    hangsúlyozom, a játék rendkívüli erőforrásigénye az, ami miatt kevesen vállalják szerver futtatását. aki vállalja, kénytelen nyomott áron vállalni, és spórolni ezeken az erőforrásokon.
  • jzsolt
    Hogy a vérbe ne, mindenki a vendégem
  • jzsolt
    Kösz-kösz!
  • Zemi82
    Jzsolt!

Nem küldenél dinnyét? :D
  • Zemi82
    Köszi,tudom ki írta!
    Csak kíváncsi voltam,hogy a többi tudós tud-e erről valamit?
    De a remélt választ megkaptam.Néma kuss volt.Tehát ők szart se tudnak.Csak pofázni.Tudásuk meg nuku.
    Hát akkor húzzanak vissza a padba tanulni,mert rájuk fér.
  • AlexCross
    nekem van pénzem, meg két hajóm, meg enyém egész Pest....
    de most komolyan, kit érdekel a nagyzoló szöveged? mennyire releváns? egyáltalán hol élsz te, hogy nekiállsz itt tahózni a Magyarokat? mindezt egy Magyar internetes lap, Magyar fórumán, Magyar nyelven - amin egyébként láthatóan nem tudsz.
    a szerveretekről egy utolsó szó: olcsón bérelitek, úgyhogy nincs mit irigyelnem, és nem értem erre miért vagytok olyan gizdák.
  • jzsolt
    Nah... hoztam egy kis dinnyét a műsorhoz... mehet tovább :DDDD
  • Winibaba
    Jaj...sziasztok!
    Mi van itt? Én is én is! :D

"Ja és természetesen olyan alapítótagokból áll, akik közül volt olyan, hogy cheatel-és miatt rakták ki más magyar klánból..."

Ezt mycso írta! Mi van veled? már azt se tudod kitől kérdezel, vagy mire válaszolsz? Mycso meg valószínüleg még nem nagyon nézett rá a fórumra, gondolom ha megteszi majd válaszol. Addig egyél egy sütit! :D

"Mi nem szenvedünk abban,hogy nálad nagyobbat mondjunk"
    Aha...Most is látszik, hogy nem szenved a banda : )))

• getoway
    szolíd tények: a szerveretek rendszeresen lefagy, csúcsidőben laggol. nem csak a totalgaming szolgáltat egyébként TSS szervert. ha már azzal jössz, hogy te mennyire gazdag vagy, miért nem veszel egy szervernek alkalmas gépet, és teszet be hostingba? jaaa, hogy ahhoz tényleg kéne mondjuk pénz, tudás, és egyáltalán ki kéne mozdulni otthonról? és az neked nem megy? netes pofázás, ennyire vagytok képesek.

Hmm te egy igazi okos emberke vagy :)

Nem csak akkor mozdulok ki a házból ha üzletelek vagy edzeni kell
    Ja és köszönöm hogy izgulsz az egészségem ért köszönöm

Még valami szerintem totalgaming ezért szidod mert szerintem irigyelsz minket hogy béreljük nem otthonról a swat 4 szerot.

Mondjuk meg értelek csoro vagy "de dolgozni lehet esetleg és akkor lehet hogy neked is lesz pénzed"
  • 7kyu
    Mert ha ez így van akkor csak ennek köszönhetitek ezt a "nagy dicsőséget".
    Ami aztán tényleg kuva nagy dicsőség. De ki mire büszke...
  • 7kyu
    Egyet áruljatok el
    Ha a szerver IP címe változik akkor a Gametrackerben elért eredmény törlődik?
  • jzsolt
    Ki hinné, hogy ez az egész fasszopás ami itt megy egy játék miatt van... király!! :DDDDDDD

Ne hagyjátok abba, hadd röhögjek még :DD
  • getoway
    AlexCross

Szia azt üzeni |FH|Demon hogy ha gondolod gyere nyugotan 1 v 1 be.

Ja gyerek nem én vagyok az hogy Folytassuk élőben " na ez amit nem szeretek .

Ja és voltam az aki ki bennolt téged a laza dumád ért .

És ha nem tetszik nem járjatok hozzánk .

Ennyi
  • 7kyu
    Megnéztem a gametrackert és ez szemet szúrt nekem: "Azt nem értem, hogy miért kell bannolni, ha jó vagyok. Ha valaki van olyan jó, mint ti, akkor már csíter. Szal az admin visszaélés királya címet megkaptátok. Gratulálok!"
    Amúgy meg gondolod, hogy hozzátok felmennék ezzel a névvel?
    Nem voltam nálatok sokat de bőven elég volt.
    És a ti soktagú "klánotok" (pfffffff xDxD) ez a megszólalás is azt tükrözi, hogy minden hülyét felvesztek ti nagy barátok.
    Szerintem nem kell hozzá sok értelem, hogy hozzászólásaitokból kivegyék a nagyképűséget. De látom nektek ez nem megy. Nem baj, majd jövőre...
  • AlexCross
    "Látod hülye gyerek,itt nagy a pofád.De szemtől szembe füled-farkad behúzod."

van itt rá pár tanúm, hogy ez pont nem igaz rám. ezzel a gyermeteg, "na akkor folytassuk élőben" szöveggel pont azok szoktak jönni, akik érveléssel, indokokkal nem tudják megvédeni magukat, csak a pofájuk nagy.

"A hackereket meg akik feltörik a FIZETETT szerverünket,még szép hogy feljelentem."

még mindig tartjátok magatokat ehhez a nevetséges baromsághoz? nem jelentettetek ti föl senkit. nem mellesleg poén lenne beégnetek vele, ettől függetlenül csak kamugépek vagytok.

értelmesektől kérdezem, mégis mi kell ahhoz, hogy valaki lemásolja egy másik, már létező szerver nevét, és szerveüzeneteit?

getoway:

"Ha nincs meg neked az a ruha olyan laggod van mint a diszno"

és még én vagyok hazug. ez az állítás simán csak baromság. és még gizdázik is vele, hogy nem dolgozik, meg hogy ő aztán gazdag. no comment...

egyébiránt az fh-s cimboráid szokása kijelenteni saját magukró, hogy ők pro-k - szánalom....

ez a game tracker meg kit mozgat? egyáltalán mi alapján rangsorol? Rocky a kiraly COOP szerver, kit érdekel?

szolíd tények: a szerveretek rendszeresen lefagy, csúcsidőben laggol. nem csak a totalgaming szolgáltat egyébként TSS szervert. ha már azzal jössz, hogy te mennyire gazdag vagy, miért nem veszel egy szervernek alkalmas gépet, és teszet be hostingba? jaaa, hogy ahhoz tényleg kéne mondjuk pénz, tudás, és egyáltalán ki kéne mozdulni otthonról? és az neked nem megy? netes pofázás, ennyire vagytok képesek.
  • getoway

Hmm

Hány tagatok van amugy ?
    fórum
    Mert szerintem a Fh Ts többen vannak mint nálatok a fórumon.

Ez a gáz :)

Itt az összes magyar clan-t és szerveret szidtok " FH HK Q UPH STB"

Akkor ezek szerint mi vagyunk a hülyék nem ti :)"tudod sokkal beszéltem erről a fórumon rol és hát mmint nem mondjak van aki csak nevetett rajtatok és van aki le sem szart .

Szóval ez egy kicsit ciki szerintem

És szerintem nézd meg az amit be linkeltek és tanulj és okosodj

|FH|Ronin
  • Zemi82
    Ja még valami!!!

Valaki azt írta,hogy az alapítók között van olyan akit cheatelés miatt rúgtak ki.
    Ti nagytudásúak,ha ezt így tudjátok(mert ez nem igaz),akkor mondjátok már el ki az?
    Sőt,kik az alapítók?
    Ti okosak.

|FH|DON
  • Zemi82
    A megnyilvánulásodból látszik,hogy te is 1 IQ fighter vagy.
    Eszed semmi fogd meg jól.
    A gamespy is,a gametracker is figyeli a szerverünket.És az alapján nem szar.
    És csak hogy tudd te nagy tudású.Nem mi kezdtük az egészet.Nem mi ocsárultuk a hozzád hasonlókat,hanem ti szídtok minket szüntelen.
    Olyanokat írtok aminek semmi alapja.Progamerek vagytok?Hol?
    Otthon a zsebhokiban?GRAT HOZZÁ! Tényleg királyok vagytok.
    Mi sosem dicsekedtünk semmivel,de ha kell megvédjük magunkat és egymást.
    Mert mi nem csak 1 klán vagyunk,hanem barátok is.És tudjuk egymásról,hogy nincs szükségünk cheatre.Ez a nagyképűség?
    Akkor te fogalom zavarban szenvedsz! Te szegény LAMA!!!
    Különben is,téged se láttalak még nálunk,akkor egyáltalán miről beszélsz te????
    Olyanba szólj bele amiről tudsz is valamit!!!!!!
    Vagy csak PROFNAK hiszed magad nagyképű?!?!?!?!?!

|FH|DON
  • 7kyu
    Ti beszéltek, hogy kinek van nagy pofája?!?!?! És büszkék vagytok a nagyszerű szerveretekre. Amit egy fórumon szidnak biztos nagyon jó lehet... Ő házi szerverrel többet ért el mint ti fizetettel
    Olvasd vissza a fh sok jobbnál jobb üzeneteit abból kiderül ki a nagyképű "LOOSER"
  • Zemi82
    Magyar szerók

a gyengébbek kedvéért.
  • Zemi82
    Gametracker

itt megnézheted hogy a "szar szerver" hanyadik helyen van.
    Magyarok közül egyenlőre első.
    Amig működik a szerónk addig változtassatok ezen,és csak utána verd a nyálad,hogy milyen nagy csávó vagy.

|FH|DON még mindig
  • getoway
    V. miféle külföldi klánok? milyen nemzetközi elismertség? aki tud angolul mind röhög a szerveretek nevén, pláne a szerverüzeneteken.
    arról a nevetséges szabályról nem is beszélve, hogy nem lehet az új ruhákat viselni. annak mégis mi az értelme?

Erre egy egyszerü a válasz te tudatlan.

Ha nincs meg neked az a ruha olyan laggod van mint a diszno

És mivel én meg tehetem Azt hogy egész nap a gép elött üljek " Mivel én nem dolgozok hanem dolgoztatok" Szoval kb nem sok külbség:)

De azt hagyuk

Gratulálok a házi szerodhoz .

És magyar szerverek közül Total-lon kivül más szolgáltatot nem tudja adni a tss szerot .

De modjuk ha már itt tartunk akkor mi a fasznak jársz te hozzzánk ha szar minden .

Bérelj maganak egyet és akkor szid a szerot "Ja bocs el felejtetem te csoro vagy neked csak hazi szerora futja"

|FH|Ronin
  • AlexCross
    Nem banolják mindenhonnan, és ő nem itt ül egész nap, mint te. az igazságtól meg olyan messze jársz, mint Makótól Jereván.
    szánalmas vagy
  • AlexCross
    I. följelentgetni ti szoktatok.

II. én egy szót se szóltam hozzátok sose, az UAC id-met mondogattam az ócska vádjaitokra, mégis bant kaptam, nem egyszer - nem kétszer. Féltékenységből banoltok, ez tiszta sor...

III. most futtatok én is TSS-ben szervert, oda minden magyart sok szeretettel várok. Magyar ip-t, pláne tartományt nem szokásunk tartósan banolni, nyíltan közösségrombolókét is max pár napig, ha fix az ip, azért megjegyezzük.

IV. a szerveretek igen gyenge lábakon áll, rendszeresen fagy le. legyetek gizdák az olcsó totalgaminges fos szerveretekre, banolgassatok, ennyit tudtok...

V. miféle külföldi klánok? milyen nemzetközi elismertség? aki tud angolul mind röhög a szerveretek nevén, pláne a szerverüzeneteken.
    arról a nevetséges szabályról nem is beszélve, hogy nem lehet az új ruhákat viselni. annak mégis mi az értelme?
  • Zemi82
    Anonymus?Rád nem emlékszem az FH szerverről.Egyáltalán ki vagy te,hogy itt kioktass minket?A szerver ELSŐ sorban a saját szórakoztatásunkra van.
    Az más dolog,hogy aki normális és nem cheaterezni jön fel a szerverre azok játszhatnak nyugiban.Ezért ugyancsak ne te mond meg,hogy mit tehetünk és mit nem.
    1-et fogj már fel ésszel.Ha mi tartjuk fenn a szervert,akkor mi döntjük el kit tűrünk meg ott.A NÉVTELEN FIKÁZÁSHOZ MEG SOK ÉSZ KELL.Hát gratulálok neked.
    A haverom is megírta: senki nem hívott a szerverre.
    Vagy valóban annyira jó a szerverünk,hogy mindenáron velünk akarsz játszani?(AKKOR MEGINT CSAK MINEK FIKÁZOD)
    Sok Magyar van akik nem ilyen véleményen vannak mint te.De érdekes!!!!!
    Rengeteg KÜLFÖLDI Klán már régóta elismer minket.TE HOL VAGY?
    TÉGED A KUTYA SE ISMER!!!!!!!!!!! TÖRŐDJ BELE?ÉS SÍRJ ANYUCINÁL!!!!!!

ÜDV |FH|DON
  • getoway
    Ezzel elárultad, hogy milyen csicskák vagytok. Általában a szerverek azért vannak, hogy játszanak rajta, és a játékhoz normális feltételek kellenek. Ha ti ezt nem tudjátok, vagy nem akarjátok biztosítani, akkor jelszavazzátok le a szervert, és nem fog senki se rinyálni, hogy ez a kis tahó, miket beszél, mekkora a pofája(ezek vagytok ti).

Ezzel mit csináljak hol van a szabály könyv "ja olyan nincs " Vagy te vagy az isten ?!!!!

O uram tisztelj meg azzal hogy miket tahokat oktatos "Te SG és vezér him:) "

Amugy meg nem érdekel mit beszélsz "miven nekem van pénzem és szerom "

És mivel neked csak a lyukas zsebed van és Istenek képzeled magad és erre azt szoktak mondani szivacs "Pénz beszél a csoro meg csak képzeleg"Hogy milyen lenne ha ö lenne az admin" hÁT EZ VAN

|FH|Ronin