• AlexCross
    És tényleg. Nem is emlékeztem már, de korábban valóban volt egy simán Hun Vip Szerver névre hallgató szerver 1.0-ban. Nálam nem futottak össze a szálak, hogy pontosan ki mikor indult, a két Vip szerverre igazából nem figyeltem, mert a Vip valóban egy nagyon jó játékmód, csak az vele a baj, hogy ha valaki kezdő, vagy csak simán rosszindulatú, nagyon egyszerűen el tudja rontani a többiek játékát.

istenkirálynagyonfaszapöpeckisszeró?
    Én ilyet nem mondtam, csak annyit, hogy Jocinak megvan az a nagyon bunkó szokása, hogy minden figyelmeztetés nélkül kikapcsolja a szerverét, ha játék van rajta.

A banod pedig onnan származtatható, hogy korábban Jaky "Admin visszaélés"(nagyon kreatív) névvel elindította a szerverét, és onnan tartomány bannal ki kívánt tiltani Winit és engem. Winivel pedig ugyan azon ip tartományból van ip-tek. Hozzátenném, Wininek és nekem fix az ip címünk, gondolom neked is ritkán változik, simán csak hülyeség erre tartomány bant rakni. Zárójelesen, a bant konkrétan nem Jaky adta akkor, emlékeim szerint azzal Padre jutalmazott meg minket.