6531
-
Rolandddd #5615 milyen csöcs kor? -
AlexCross #5614 Korrekt, bár alapból az első megoldás nem túl baráti nekem, és a második sem épp teljes. Ráadásul Roland csöcskovban csinálgatja a szerverét.
FF|Roland, majd vegyél föl msn-en, és ott megbeszéljük. Tényleg nem bonyolult. -
#5613 Szia!
http://dtpclan.atw.hu/le/hun.zip
(egyébként "GyIK" Gyakran Ismételt Kérdések! Lásd: fenn ^^^^)
próba - cseresznye :) -
birobobi #5612 valaki meg tudja mondani hogy honna lehet letölteni a SWAT 4 -hez a magyarosítást? előre is köszi :D -
Rolandddd #5611 Köszi szépen. Én már tök bonyolult dologra gondoltam, de ez tényleg egyszerű.
Még egyszer köszi!:) -
#5610 ... Dragon, ha aktuális még, keress xfiren: unohun -
#5609 Szia Mindenki! :)
Rolandddd, két lehetőség van. Mind két esetben a System könyvtárban lévő Swat4.ini és Swat4DedicatedServer.ini-t kell megváltoztatnod (megynyitnod és szerkesztened). Ha hozzárendeled a "Jegyzettömb" Windows progit, az simán elkezeli.
No1: ([AMMod.AMGameMOD] parancsban lévő PingWarningInterval= sor után írd ba az alábbiakat:
ReplaceEquipment=SwatEquipment.MP5SMG none
ReplaceEquipment=SwatEquipment.SilencedMP5SMG none
ReplaceEquipment=SwatEquipment.M4A1MG none
ReplaceEquipment=SwatEquipment.M4Super90SG none
ReplaceEquipment=SwatEquipment.NovaPumpSG none
ReplaceEquipment=SwatEquipment.UMP45SMG none
ReplaceEquipment=SwatEquipment.G36kMG none
ReplaceEquipment=SwatEquipment.UZISMG none
ReplaceEquipment=SwatEquipment.AK47MG none
ReplaceEquipment=SwatEquipment.CSBallLauncher none
ReplaceEquipment=SwatEquipment.LessLethalSG none
ReplaceEquipment=swatequipment.stinggrenade none
ReplaceEquipment=swatequipment.csgasgrenade none
ReplaceEquipment=swatequipment.flashbanggrenade none
ReplaceEquipment=swatequipment.pepperspray none
ReplaceEquipment=SwatEquipment.Cuffs none
ReplaceEquipment=SwatEquipment.Taser SwatEquipment.ColtM1911HG
ReplaceEquipment=SwatAmmo.TaserAmmo SwatAmmo.ColtM1911HG_JHP
;ReplaceEquipment=SwatProtectiveEquipment.HeavyBodyArmor SwatProtectiveEquipment.LightBodyArmor
.....................................................
a ; jel azt jelenti, hogy az a parancs inaktív. Ha kiveszed a sor elejéről a ; jelet, aktívvá válik. Jelen esetben ha aktíválod, nem lehet HeavyArmort felvenni, mindenki Light-ba lesz! :)
No2: ez az egyszerűbbik, de itt nem lesz ajtónyitó shootgun! :(
Az [AMMod.AMGameMOD] parancsban lévő, ForceEquipment=False (alapbeállítás) sort írd át ForceEquipmet=True -ra.
......................................................
Ne felejtsd min két .ini-t átírni (egyformák legyenek) és elmenteni, majd visszatölteni a szerverre. Mindez, csak valamelyik GezMod használata esetén műkszik, assszem! :) -
Rolandddd #5608 Hello!
Segítségetekre lenne szükségem!
Van egy swat szerverem, de nem tudom, hogy melyik fájlt kell átírni ahoz, hogy csak pisztolyt használhassanak az emberkék a szerón! Már próbáltam 2-3 ini fájl-t de semmi. Előre is köszönöm a helpet! -
AlexCross #5607 Bettinek
még egy kis segítség -
AlexCross #5606 ip: 213.79.110.201
tartomány: 213.79.108.0 - 213.79.111.255
saját társát kötötte húsz méterről, ráadásul rálátás nélkül, nem ajtóban állva. ehhez hasonlót még nem láttam.
hogy rohadna meg... -
Winibaba #5605 hihihihi -
Winibaba #5604 Tudom. Ez is. -
#5603 Poén volt.:P -
Winibaba #5602 Pedig mindketten egész formásak vagyunk -
#5601 A kocka szerelem..xDD
okk, gz.:P -
Winibaba #5600 Igen, komolyan szerelmesek vagyunk, és komolyan összeköltözünk. Komolyan a swat hozott össze minket, és komolyan vagyunk mindketten komolytalanok ha játékról van szó.
-
#5599 Am. komolyra terelve a szót.. ismeritek 1mást személyesen, v. van vlmi köztetek?:) -
Winibaba #5598 Képet kaphatsz majd az esküvőről :P -
Winibaba #5597 Össze is költözünk! -
#5596 Télleg?:D képt a csajról..xD
gz.:P -
AlexCross #5595 WiniAlex -
#5594 Alex meg Wini még mindig 1ütt..?:P Wini olyan jó csaj?XD
am. a topik már kb off/spamból áll.:\ -
AlexCross #5593 Nem, a lejárató kampány az egészen más.
Szerintem meg te vagy gáz, ahogyan a suliszünetedben nagyon ráérsz - ugyebár véleményszabadság van.
És még hozzá is teszed, hogy nincs időd rá, amikor itt bújod a fórumot, hogy kivel lehet kötekedni.
Egyébként ez a házigazda figyelmébe is ajánlom... -
SkyZone #5592 Mi ez lejárató kampány?? Istenem, te tiszta gáz vagy, csak látnád magadat..pfff
Nem nyitok vitát, ninc sidőm rá :P -
AlexCross #5591 ExitesReloaded -
Winibaba #5590 Tisztában vagyok vele, hogy semmi közöm hozzá, csak vicceltem. Mit kell ezen felháborodni???
Világos, hogy úgyse mondaná el, de nem is érdekel.
A másik meg az, hogy te milyen jogon használod ezt a hangnemet velem szemben?
Nem bántottam senki, még csak bunkó se voltam, vegyél vissza kisapa!
Az amit meg leírtál egy játék alatt simán megcsinálok, meg rajtam kivül még párszázan. Ha hallod hogy lőnek mögötted, és nem találnak el, simán meg lehet játszani, hogy ajtó becsukvisszafordulszlősz! A youtubon van pár video radarosokrol, nézd meg.
Ezzel nem azt mondom, hogy "béna vagy" mielött még az jönne, hogy "kurva anyád".
Mellesleg...Hozzád ki szólt?? Csinálod itten a feszkót -
SkyZone #5589 Hozzáteszem..úgy lőtt le hogy az ajtót lőtte és fordulatból... ;)(Mielőtt jönne a tipikus: MER BÉNA VAGY megjegyzés::: ez nem az én bénaságomból van) ha vki egy kicsit is ismer, akkor tudja h én nemvok olyan béna h 5mp ig nemtok vkit leloni;) -
SkyZone #5588 Nem unod már he??
Most kajak mi közöd van ahhoz, hogy 7kyu beszélt-e már Jakyval??
Nem tök mind1 neked az?
A témáhot visszatérve: IGEN meg lehet mondani h valaki radarozik vagy sem ;)
- ez az én estem: megyek le a lépcsőn a children of taronne MAP-on(vagy nemtom vmi ilyesmi xd) lovom a gyereket, (háttal van nekem) és ráér becsukni az ajtót, megfordul és lelő...kérdem én : Mi ez ha nem RADAR??? -
Winibaba #5587 Engem kismilliószor "radaroztak" már le. Baromi idegesítő tud lenni, mikor ilyenért bannolnak ki. Szerintem nem lehet megmondani, hogy ki radarozik, még viewből sem. Ha valaki elég régóta játszik, akkor nagyon jól tudja hol vannak a spawn helyek, honnan lehet számítani az ellenségre. ( ha a játék zenéjét leveszed, még akkor is hallod a lépteket a gránátoktól, tapasztalat ). Amúgy ha kempelt, akkor naná, hogy az ajtókat fogja figyelni.
Na, de mindegy.
Azért kérdeztem Jakyt, mert mindig kerested hajnalban, de sosem tudtál beszélni vele. Furdalja az oldalam, hogy vita, vagy egyéb állhat a keresése mögött.
Meg hát kell az info a tényfeltáró riportomhoz. :D
-
#5586 gez modot hogyan kell felrakni, hogy menjen?(1.1 tehát a sima, nem az Xes a telepítő..) ty -
SkyZone #5585 Látom egy kis bann listától beindult a fórum -
7kyu #5584 Onnan láttam, hogy radarozik: viewbe figyeltem (közbe kajáltam) leállt a csávó kempelni, és várta az áldozatokat. Ahogy egyet megölt egyből fordul a következőre (már nemtom melyik pályán volt ez, de nem lehettet hallani a lépteket mert gránát volt dögivel) , mert ugye a radarral látja honnan jönnek. Odafordult az ajtóhoz leszed egyet, már fordul a kövi ajtóhoz még egyet leszed. De nem mozgott a csávó csak hajolgatott. Ezt csinálta egy darabig... Aztán megkérdeztem tőle, hogy használ e radart. Válasz nunku. Leírtam vagy 50 szer. Megint semmi. Aztán ban.
És mé kérded hogy beszéltem e vele? -
Winibaba #5583 Köszönjük Emese!
Azt amúgy melyik szemeddel látod, hogy radarozik-e vagy sem?
( Olyan kis kíváncsi vagyok, alig tudok aludni. Sikerült beszélned Jakyval? ) :D -
7kyu #5582 Ha már itt tartunk xD
1. Messziről kötözött. IP: 86.105.116.216
2. Mozgott taser alatt. IP: 95.42.145.195
3. VIP-et kötött SWAT-ként. IP: 91.79.30.35
4. VIP-et kötött SWAT-ként. IP: 89.76.202.156
5. Csapattársat kötött. IP: 145.236.21.12
6. Radarozott. IP: 85.179.30.65 -
AlexCross #5581
carminda_camomila volt a kis drágaság neve, Portugál, és játszani nagyon nem tudott. mint ahogyan a csalók általában. -
Winibaba #5580 Na azt mondjátok meg nekem, hogy minek csal valaki, ha még úgy se tud játszani?
Ajtónyitogatós, hat méterről kötözős, én meg beköpős.
Ip: 87.196.198.218
-
JohnTrucker #5579 Padre osztotta a bant mint más a cukorkát ugye?
Régen minden más volt és az új életvitelem miatt már sokkal toleránsabb vagyok és a játéktól is elment a kedvem de rendesen.
Na nem mintha most másabb lenne bármi is, de néha akad egy kis idő játékra is. Ma már aki az alapvető emberi normákat betartja biztos hogy nem kap kitiltást.
Egy VIP szerver nem is lenne rossz ötlet fixen megcsinálva. -
SkyZone #5578 Ilyen volt,hidd el megvannak a forrásaim ;)..na de hanyagoljuk a témát,felőlem béke van(PEACE)Y... Következő menet mikor lessz??XD -
jzsolt #5577 Már kiszedtem a bant mert úgy látom, hogy tényleg sok embernek van ez a tartománya. 1 ember miatt ne szopjon 20 másik... -
AlexCross #5576 És tényleg. Nem is emlékeztem már, de korábban valóban volt egy simán Hun Vip Szerver névre hallgató szerver 1.0-ban. Nálam nem futottak össze a szálak, hogy pontosan ki mikor indult, a két Vip szerverre igazából nem figyeltem, mert a Vip valóban egy nagyon jó játékmód, csak az vele a baj, hogy ha valaki kezdő, vagy csak simán rosszindulatú, nagyon egyszerűen el tudja rontani a többiek játékát.
istenkirálynagyonfaszapöpeckisszeró?
Én ilyet nem mondtam, csak annyit, hogy Jocinak megvan az a nagyon bunkó szokása, hogy minden figyelmeztetés nélkül kikapcsolja a szerverét, ha játék van rajta.
A banod pedig onnan származtatható, hogy korábban Jaky "Admin visszaélés"(nagyon kreatív) névvel elindította a szerverét, és onnan tartomány bannal ki kívánt tiltani Winit és engem. Winivel pedig ugyan azon ip tartományból van ip-tek. Hozzátenném, Wininek és nekem fix az ip címünk, gondolom neked is ritkán változik, simán csak hülyeség erre tartomány bant rakni. Zárójelesen, a bant konkrétan nem Jaky adta akkor, emlékeim szerint azzal Padre jutalmazott meg minket.