• Anonymus20
    A lényeg az ebben, hogy én a CFDA3.0-át akarom kipróbálni. De ez most nem megy. Nekem egy olyan verziójú TSS van meg, ami külön játékként telepíti az egészet, a Sierra mappán kívül, és oda rakja az 1.1-et is. Miután a mappákat kicsit átvariáltam, a Content lett az 1.1-es a Sierra/Swat4 mappában, és a ContentExpansion meg a TSS. Az 1.0-át kirámoltam máshova. Nah, és ezek után nem akarja elhinni nekem, hogy fönt van az 1.1 is. Akkor ez után én megint átvariáltam a mappákat, és a Content most az 1.0 lett, a TSS maradt. Megpróbáltam telepíteni a patchet, visszaraktam az eredeti exe-t is, és egy nagyon picivel a vége előtt ezt írta nekem ki:
    The file C:Program Files\Sierra\SWAT4\Content\System\SwatGui.ini is not a valid previous version and could not be upgraded.
    Ezután elkértem a SwatGui.init vkitől, és azután már arra panaszkodott, hogy nem egyező a nyelv. Elkértem valakitől az 1.1-es System mappát, és beraktam a már elkezdett telepítésű, de el nem végzett(a pályákat berakta már meg ezeket, csak a swatgui nem tetszett neki, és nem fejezte be) Content mappába. És ugyanaz. Valami megoldás? Mert lassan már megőrülök:D