6531
-
Anonymus20 #5453 minden fájlt bemásolsz a megadoTT heLYre:D -
#5452 miért nem tudok csatlakozni szerverekhez? -
#5451 minden fájl bemásolsz a megadot hejre -
andris003 #5450 sziasztok +tudná nekem mondani hogyan kell a magyarosítást fel rakni mert nem tudom vaki segítsen nekem léciives előre is kösz már ha sgít vaki -
AlexCross #5449 eddig rendben is lehetne. nem megyek bele, hogy MarkMod 6.4, és egyebek, de Winit miért rúgták ki? -
Winibaba #5448 Kár, hogy nem voltál ott. Nem vitatkozom. Túltárgyaltuk. : )
Amúgy swattal voltunk a Fairfax pályán. Ott melyik ablak is az, ahonnan a suspecteket lehet spawn lőni? -
Anonymus20 #5447 Szerintem leírták, hogy fejezd be és mit, és aztán kickeltek. Ezekből következik, hogy illene tudni miért dobta ki. És én is azt szoktam csinálni, hogy valaki például teamtaserel, elveszem tőle azt, és visszakérdez hogy miért, akkor még le is némítom, mert jó lenne tudni mi a szabályzat, mikor oda ki van írva. Azt meg nem tom, hogy ti honnan lőttetek, nem voltam ott kész, de az nyilvánvaló, hogy azok az ablakok eléggé ott vannak a spawnnál. -
AlexCross #5446 Wini kirúgása kiválóan példázza, hogy mekkora seggfejekkel van dolgunk. mindennek az alfája és omegája pedig az, hogy nem tudnak se játszani, se veszíteni. -
Winibaba #5445 Igen, egyeseknek tudni kéne/illene mi a spawn hely...
Igen, "no kérdezés or kick", már majdnem elfelejtettem :)
Engem már csak azért is kidobott mert megkérdeztem, hogy mi baja, az volt a válasz, hogy "pofa lapos!".
Amúgy nem azért írtam, hogy kötekedjek, csak ilyenkor olyan mérges leszek... -
Anonymus20 #5444 Én úgy hallom, hogy az ablakokból spawnhelyre lőtt AC, és miután ki lett AC dobva, utána te kérdezgettél, és visszajött AC, aztán folytatta, és ki lettetek dobva. Én így hallottam. -
#5443 Ha már elkezdted az utsó sort angolul, akkor angolul is fejezd be..:D
Am. nem olyan rossz.:P -
Winibaba #5442 Üdv bondiexitesnek! -
Winibaba #5441 Már mindegy hogy lő az ember, mindenképpen kick, ban, és ha felmerül a kérdés, hogy "miért?", akkor még mute is.
Szóval ne lőjj, ne találd el, ne dobj gránátot, ne menj UAC-ra és ne szólalj meg, vagyis ne UACC BE!
"Miért nincs sehol egy normális hely,
Ahol az összes kidobó oltári fej,
Ahol a törzsvendégek a Koós meg a Fridi
Meg a Grass is green, és a girls are pretty..."
:D -
Anonymus20 #5440 Telepítsd újra az egészet ahogy van. Ha meg alapból magyar, akkor valakitől meg kell szerezni az angol nyelvi fájlokat. (Egy idő után én is töröltem a magyarítást, mert nem voltak vastag betűk egyáltalán.) -
pite9 #5439 elhiszem,hogy neked jó,de én azt kérdeztem,hogyan lehet a nyelvet megváltoztatni,ha egyáltalán meg lehet.... -
#5438 nekem nagyon jó minden magyar rajt -
pite9 #5437 hellllóóó
tudna nekem valaki segíteni,hogy hogyan lehet a játék nyelvét megváltoztatni??mert ez a magyarosítás egyszerűen KIBORÍTÓAN GAGYI,GÁZ meg hasonló...szal kérlek segítsetek,hogyan lehet a magyarosítást érthető angol nyelvre cserélni? köszi előre is -
Anonymus20 #5436 A lényeg az ebben, hogy én a CFDA3.0-át akarom kipróbálni. De ez most nem megy. Nekem egy olyan verziójú TSS van meg, ami külön játékként telepíti az egészet, a Sierra mappán kívül, és oda rakja az 1.1-et is. Miután a mappákat kicsit átvariáltam, a Content lett az 1.1-es a Sierra/Swat4 mappában, és a ContentExpansion meg a TSS. Az 1.0-át kirámoltam máshova. Nah, és ezek után nem akarja elhinni nekem, hogy fönt van az 1.1 is. Akkor ez után én megint átvariáltam a mappákat, és a Content most az 1.0 lett, a TSS maradt. Megpróbáltam telepíteni a patchet, visszaraktam az eredeti exe-t is, és egy nagyon picivel a vége előtt ezt írta nekem ki:
The file C:Program Files\Sierra\SWAT4\Content\System\SwatGui.ini is not a valid previous version and could not be upgraded.
Ezután elkértem a SwatGui.init vkitől, és azután már arra panaszkodott, hogy nem egyező a nyelv. Elkértem valakitől az 1.1-es System mappát, és beraktam a már elkezdett telepítésű, de el nem végzett(a pályákat berakta már meg ezeket, csak a swatgui nem tetszett neki, és nem fejezte be) Content mappába. És ugyanaz. Valami megoldás? Mert lassan már megőrülök:D -
Anonymus20 #5435 Tamás: én ilyennel még nem találkoztam, bocs. -
Anonymus20 #5434 Főnök. Nem működik a Patch 1.1 EN. A közösségi oldalról leszedtem az UK-sat, de amikor patchelem, egyszercsak kidob egy ablakot, hogy neki nem tetszik a swatgui.ini. Ezért elkértem valakitől az övét, és azzal se jó, akkor már a két különböző nyelvvel van baja. Vmi megoldás? -
tamas0713 #5433 és ott van a core dll -
tamas0713 #5432 Mit kell tenni akkor hogy ha el akarom índitani a játékot és azt írja ki, hogy nem található a DLL-ben a core dll? -
#5431 ja -
balazs0717 #5430 mert azok eredeti szerverek, és ha jól sejtem, neked no-cd-s a swat. -
#5429 mé nem tok csatlakozni 1 szerverhez sem?nem xfire-n hanem a game ban -
#5428 az jó:) -
#5427 Nekem felismeri... -
tamas0713 #5426 kösz -
Anonymus20 #5425 ja, hogy Ukrajna:D Amúgy nincsmit:P -
balazs0717 #5424 megoldva, és kössz a semmit :@ -
balazs0717 #5423 ukrajnában 2k ft eléggé sok :S -
Anonymus20 #5422 Vedd meg, csak 2000 forint. -
balazs0717 #5421 akk viszont 1 trial limites cuccot vki adjonmár, mert amit a neten leltem, az nem jó :S -
Anonymus20 #5420 Minek használod azt? Belépsz szépen, join game, és megkeresed ami kell. -
#5419 mé nem ismeri fel az xfire a gamet? -
balazs0717 #5418 felraktam, már csak a kód kéne, h tudjak neten játszani :S -
balazs0717 #5417 nekemis segitsen már vki ugy szeretnék tss-ezni, de nemengedi magád feltelepiteni, mivel nekem trial verziós (60 perces) game van felrakva, és crackeltem, de a tss telepitője rögtön kiirja h csak trial van felrakva. ugyhogy vki pls HELP -
#5416 Tehát:*Gyakran Ismételt Kérdések* --> Magyarosítás (a gold edition nyelvi fájljai) <-- na ez az.
ITT van -
tamas0713 #5415 Ott se találtam semilyen magyarósítás.Vaqy a magyarósítás a pacht 1.1-es? -
Anonymus20 #5414 Vagyis ne a gyakran ismételt legyen nem görgetős, hanem a patch, honosítás, meg color.