S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali swat 4 gold editiont játszom. Az egyik pályán valami táskát kell megtalálni. De nem találom semerre nem tudtok véletlenül segiteni? Köszönöm
Én most csak annyiért írok, hogy valaki játszik Dragonka néven, nos az nem Én vagyok aminek van több oka is..
1, magyar szeróra csak akkor mek, ha már nincs olyan módba külföldi v. netán saját klán szervere.(IF)
2, utálom a magyarokat (vannak kivételek) sok a csíter, nagyszájú stb.
Nos, Én «|IF|»Dragon(HUN) néven játszom. Aki ezzel is játszani fog, az magára nézzen, hogy miért akar Engem utánozni.
köszöntme.
1, magyar szeróra csak akkor mek, ha már nincs olyan módba külföldi v. netán saját klán szervere.(IF)
2, utálom a magyarokat (vannak kivételek) sok a csíter, nagyszájú stb.
Nos, Én «|IF|»Dragon(HUN) néven játszom. Aki ezzel is játszani fog, az magára nézzen, hogy miért akar Engem utánozni.
köszöntme.
Hát hogy a viharba ne 😊
az csak normál 1.0 verzióban megy. 1.1-ben van még aimbot, az se annyira ritka már - sajnos -, sketckivovban még nem láttam csalót.
Nem mondtam, hogy 1.1-ben volt....kb egy-másfél hónapja volt de nemtom, hogy melyik módban és milyen szerveren. (asszem RD és magyar szeró volt)
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Húú, errõl jut eszembe, ilyen már velem is volt...lehet pont a ti szerótokon.
Belépett egy csávó, átlépett az én csapatomba, majd lefújt és megkötött...
elég kemény...
Belépett egy csávó, átlépett az én csapatomba, majd lefújt és megkötött...
elég kemény...
Ezt most el is olvashatnám, de nem érdekel.
Azzal se értek nagyon egyet, hogy tahó, szerintem jól mondja amit mond, és ezzel eléri amit akar. Aki meg olyan az magára veszi amit mond. Nekem tetszik ez a stílus<#nevetes1>#nevetes1>
A válasz hogy miért szedlek le bann listáról ott van árpinak a hozzászólásában a válasz ! Idõközönként leveszek mindenkit bann listáról aki rajta van azzal az indokkal hátha visszajön és normálisan játszik csalás nélkül a szerveren! Ha mégsem újra bannolom!Azt hiszem ez így korrekt !
Sziasztok ! Hozzáfûzni valóm a leírtakhoz...Utálok bannolni ezt mindenki tudja aki a szervereimre jár ! Ban listámon 4 ember van az egyik Te alex a másik happy_noob -> saját csapattársát kötözte meg....a másik kettõt nem én bannoltam....Ennyit arról hogy én szeretem az embereket bannolgatni!Csao
A másik:kisebb dolgom is nagyobb annál hogy veled foglalkozzak ! ! !
A másik:kisebb dolgom is nagyobb annál hogy veled foglalkozzak ! ! !
Azért vesz le mindig a listáról, mert mindig más az IP címed. Ha véglegesen bannolna téged az sok emberbe kerülne.
Ezért inkább, idézem: "Lenémítom, elveszem a fegyvereit és magától kilép."
Ezért inkább, idézem: "Lenémítom, elveszem a fegyvereit és magától kilép."
ezek szerint egyet értesz a második állításommal, mondhatni szerinted is tahó. köszönöm.
az pedig tény, hogy folyton banol, de azután leveszi. hogy ki mire következtet ebbõl, az szubjektív. mindenesetre tõled nem hallottunk magyarázatot a jelenségre, de Dragon majd megint jól eldönti, hogy ebbõl és én jöttem ki vesztesen. az õ ítélõképességét ugye senki nem vonja kétségbe...
az pedig tény, hogy folyton banol, de azután leveszi. hogy ki mire következtet ebbõl, az szubjektív. mindenesetre tõled nem hallottunk magyarázatot a jelenségre, de Dragon majd megint jól eldönti, hogy ebbõl és én jöttem ki vesztesen. az õ ítélõképességét ugye senki nem vonja kétségbe...
Alex, én csak a legkedvesebb szórakozásba kötnék bele, a bannolásba. Az õ banlistáján összesen 4 ember szerepel, abból csak 2-t bannolt õ. Nála nem szokás a ban<#nyes>#nyes>
És ezt nem rosszindulatúan mondtam<#integet2>#integet2>
És ezt nem rosszindulatúan mondtam<#integet2>#integet2>
momentán az váltotta ki az elégedetlenségemet, hogy unatkoztam, és fölmentem hozzá. eddig akárhányszor próbáltam fölmenni Joci szerverére, mindig sikerül. hogy miért? mert drága barátunknak az a legkedvesebb szórakozása, ha banolhat valakit. ha igazi oka van rá, az a jó, persze ez ritkább, ezért minden baromságért is jár, és engem is mindig visszavár, hogy érezze a banolás kéjes gyönyörét.
ezen felül csak annyi bajom van még a kedves barátunkkal, hogy valakit csak azért inzultál, mert az épp ésszel gondolkodik, ebbõl következõen nem kezel le engem. ez akárhonnan is nézzük, simán dandóság.
ezen felül csak annyi bajom van még a kedves barátunkkal, hogy valakit csak azért inzultál, mert az épp ésszel gondolkodik, ebbõl következõen nem kezel le engem. ez akárhonnan is nézzük, simán dandóság.
Ja és még te beszélsz mindenféle gyerekes dolgokról, kétszámjegyû iq-ról, oktatod a népet, erre te másoltál szervernevet, hívogattad jaky-t, mindenféle vírust vagy mit küldözgettél, és te oktatod az embereket. Ez nem stimmel. Az viszont igen, hogy segítessz másoknak, mert azt is tudsz.
És még is mi a bajod Jocival? Megosztanád velünk? Mert csak úgy én is mindenkit leköcsögözhetek, de nem lessz igaz. Nekem nincs bajom vele.
igen, én szartam be, és iszkoltam el a SWAT 4 háza tájáról....
Én kérlek ne szítsd a flémet.
Kösz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy meg ne sértõdj, de az elõzõ ilyenbõl is Te jöttél ki "vesztesen". Szóval inkább ne..
Kösz.
hogy ez a Joci mekkora egy gyökér, arra nincs is szó, se több szóból álló kifejezés....
Hát valahol a System mappában, de többet nem tudok<#fejvakaras>#fejvakaras>
Hol találom meg a swat 4 mentéseinek a mappáját?Ahonnan át tudom másolni egy másik gépre, hogy ott is meglegyen?
Elõre is kösz!
Elõre is kösz!

Egyetértek, Demon 1dül aki nem az..😊 Ronin meg ezek á.. annyi admin visszaélés.. 😄 legalábbis, 3hónapja ez volt..
Sok fasszopóóóóóóó
Figy, azt csak poénból írtam, mert a többiek is ezzel voltak, de Te nem érted a poént.
Amúgy igazad van hogy többet beszélek a kelleténél..
Amúgy igazad van hogy többet beszélek a kelleténél..
Kérdésekre a válasz: pokolipet & Anonymus.
Admin mod segitségével lehet a csetet logolni. A beállitását ne kérdezd nem értek hozzá, nem szeretem az AM-ot.
peti: ink játsz kod nélkül, nem nehéz a játék 😄 amugy nem tudom a kodot, de keress rá a cheatland-re abban van minden játékhoz kód.
dragonka te meg látom megint hozod a formádat a hülyeségeiddel az élen.
1.0án nincsen anyázás, 1.1 a szar mindig bannolnak stb. 😄😄😄: ne röhögtess. Namost elmesélem hogy miért bannolnak téged 1.1röl mindenhonna. ME NEMTUDOD BEFOGNI A SZÁD. nos igen ez áll a háttérben nem az hogy milyen überpró highkilles pwnzor vagy -.-'''
1.0án meg hogy mi megy.. abba nem igazán mennék bele. A sok kezdö aki nem látott még highskilles játékost rögtön anyázik hogy csiter stb, ugy hogy még asse tudják miazaz uac.
Azért nem szeretik a hozzád hasonlo emberek az 1.1et, mert nem tudják felvenni a tempót az "idõsebb gamerekkel".
Ezért van az hogy sok játékos feljön 1.0árol és abbahagyjaa gamet, mert nem birja ha jobbak nála.
szvsz dragonka ink gondolkozz el miket mondasz és utána irogasd a hülyeségeidet, me má nagyon ingerel az okoskodásod. köcc^^
Admin mod segitségével lehet a csetet logolni. A beállitását ne kérdezd nem értek hozzá, nem szeretem az AM-ot.
peti: ink játsz kod nélkül, nem nehéz a játék 😄 amugy nem tudom a kodot, de keress rá a cheatland-re abban van minden játékhoz kód.
dragonka te meg látom megint hozod a formádat a hülyeségeiddel az élen.
1.0án nincsen anyázás, 1.1 a szar mindig bannolnak stb. 😄😄😄: ne röhögtess. Namost elmesélem hogy miért bannolnak téged 1.1röl mindenhonna. ME NEMTUDOD BEFOGNI A SZÁD. nos igen ez áll a háttérben nem az hogy milyen überpró highkilles pwnzor vagy -.-'''
1.0án meg hogy mi megy.. abba nem igazán mennék bele. A sok kezdö aki nem látott még highskilles játékost rögtön anyázik hogy csiter stb, ugy hogy még asse tudják miazaz uac.
Azért nem szeretik a hozzád hasonlo emberek az 1.1et, mert nem tudják felvenni a tempót az "idõsebb gamerekkel".
Ezért van az hogy sok játékos feljön 1.0árol és abbahagyjaa gamet, mert nem birja ha jobbak nála.
szvsz dragonka ink gondolkozz el miket mondasz és utána irogasd a hülyeségeidet, me má nagyon ingerel az okoskodásod. köcc^^
Boccs, de ilyenrõl még nem hallottam.
Mégeszer megkérdezem, tudja valaki,hogyan lehet minden pályát elérhetõvé tenni?Nem emlékszem milyen nevet kell beírni...
Köszkössz.
Habár nem tudtam a választ, megkérdeztem a szervermágusunk.
LogChat boolean Set to True to save chat, kills, ac commands and other information to a file called ‘ChatLog.txt’ in the server’s ‘System’ folder.
Warning: if you attempt to open or perform other operations (such as cutting or copying it) on the ‘ChatLog.txt’ file while the server is running, it will most likely crash.
the server do new file chatlog.txt when you set
LogChat=true
in swatdedecatedserver.ini
Ne kérd hogy elmagyarázzam, sose csináltam még szervert, nem tudom hogy kell ezt gyakorlatilag.
LogChat boolean Set to True to save chat, kills, ac commands and other information to a file called ‘ChatLog.txt’ in the server’s ‘System’ folder.
Warning: if you attempt to open or perform other operations (such as cutting or copying it) on the ‘ChatLog.txt’ file while the server is running, it will most likely crash.
the server do new file chatlog.txt when you set
LogChat=true
in swatdedecatedserver.ini
Ne kérd hogy elmagyarázzam, sose csináltam még szervert, nem tudom hogy kell ezt gyakorlatilag.
Biztos, hogy tudjátok a választ, csak nem vettétek észre.
Akkor még1szer megkérdem.
Mi és hol kell beállítani egy szervernél, hogy naplózza a chatben leírtakat?
Akkor még1szer megkérdem.
Mi és hol kell beállítani egy szervernél, hogy naplózza a chatben leírtakat?
Hello!Nekem az lenne a kérdésem, hogy régebben hallottam egy olyan kódot, amivel az összes pálya meglesz az eredeti swat 4-ben.Valamit a játékos nevéhez kellett beírni.Ha tudtok kérlek segítsetek!
Elõre is köszönöm!
Elõre is köszönöm!
Szia kedves |HK|nemtudomaswatosnevedet?!
Valóban el kellett pont mennem, tudom gyanús, így jött ki.
De akkor is felajánlottam, hogy bármikor folytathatjuk, UAC-al, és akkor is fogom hozni a formámat.
Lehet keveset játszottunk ehyütt, ezért nem tapasztaltad, de Pistol Onli és VIP-be public-on 80% az elsõ helyezett vagyok.
Habár már 1 éve lassan csak COD4-el játszok, azért nem felejtettem el SWAT-ozni.
(megjegyzem COD4-be 90% elsõ helyezett vagyok😊
De nem akarok én felvágni vagy ilyesmi, még sose tettem, tudom hogy ez most beképzeltnek hangzik, de aki ismer az azért tudja.
Remélem nem hiszed igazán hogy csalok, és tudunk még funwar-t játszani együtt (természetesen UAC-al).
Bye
Zoli
Valóban el kellett pont mennem, tudom gyanús, így jött ki.
De akkor is felajánlottam, hogy bármikor folytathatjuk, UAC-al, és akkor is fogom hozni a formámat.
Lehet keveset játszottunk ehyütt, ezért nem tapasztaltad, de Pistol Onli és VIP-be public-on 80% az elsõ helyezett vagyok.
Habár már 1 éve lassan csak COD4-el játszok, azért nem felejtettem el SWAT-ozni.
(megjegyzem COD4-be 90% elsõ helyezett vagyok😊
De nem akarok én felvágni vagy ilyesmi, még sose tettem, tudom hogy ez most beképzeltnek hangzik, de aki ismer az azért tudja.
Remélem nem hiszed igazán hogy csalok, és tudunk még funwar-t játszani együtt (természetesen UAC-al).
Bye
Zoli
OK. Te über-pro vagy, ezért csak magyar szerókra jár.😄
Komolyra fordítva a szót, valóban megérettem elsõre is😊
Komolyra fordítva a szót, valóban megérettem elsõre is😊
Üdv, az lenne a kérdésem, hogy mit kell beállítani, ahhoz, hogy naplózza a szerver a chatben látottakat, és ezt hova menti? Elõre is thx.
Nem fényezni akarom magam, ezek a tények (nemtom érted-e, leírtam egy történés sorozatot és nem tényszerûen próbáltam állítani magamról ezt-azt)...
OnlyPistols szerverekre felsem tudok menni (3 külföldirõl tudok, amik aktívak szoktak lenni), mert a loadingnál már dobja is az ablakot, hogy nemtudott csatlakozni azokon annyira nem fogadják el a játékom...szerintük így nem lehet lõni csak csíttel, ennyi
Nem tettem fel kérdést 😉
De látom felfogtad a mondanivalóját a hozzászólásomnak, hiszen te is ugyanezt írtad le, picit másképp.
Ahol ismernek, ott tudják hogy játszom ezért nincs is gyanúsítgatás.
Na a külföldi szerókon játszó jó külföldi játékosokkal szintén ez a helyzet.
OnlyPistols szerverekre felsem tudok menni (3 külföldirõl tudok, amik aktívak szoktak lenni), mert a loadingnál már dobja is az ablakot, hogy nemtudott csatlakozni azokon annyira nem fogadják el a játékom...szerintük így nem lehet lõni csak csíttel, ennyi
Nem tettem fel kérdést 😉
De látom felfogtad a mondanivalóját a hozzászólásomnak, hiszen te is ugyanezt írtad le, picit másképp.
Ahol ismernek, ott tudják hogy játszom ezért nincs is gyanúsítgatás.
Na a külföldi szerókon játszó jó külföldi játékosokkal szintén ez a helyzet.
Értem Én, de ott nincs anyázás stb mint ezeken a szervereken.. amúgy meg miért bannolnak, vagy azt csak azért mondtad, hogy fényezd magad?
Érdekes.(sry, ez csak a kérdésedre a válasz meg ne sértõdj!) de nagyon sok külföldi emberrel játszottam, aki ugyancsak nem csal és sokkal jobb Nálad. Velük játszottam nem is keveset, igaz a VIP módban és senkit nem bannoltak soha.
😊
Érdekes.(sry, ez csak a kérdésedre a válasz meg ne sértõdj!) de nagyon sok külföldi emberrel játszottam, aki ugyancsak nem csal és sokkal jobb Nálad. Velük játszottam nem is keveset, igaz a VIP módban és senkit nem bannoltak soha.
😊
Nekem a swat 4 gold van meg ami alapból magyar.
Na most meglehet azt csinálni hogy ha felrakom az 1.1-es patch-t hogy magyar maradjon?
Na most meglehet azt csinálni hogy ha felrakom az 1.1-es patch-t hogy magyar maradjon?
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Ja igen ez kimaradt: (1.1-rõl beszéltem amúgy.)
Tehát ezek megint csak egyéni szempontok..
Nemrég (féléve), hogy elkezdtem 1.0-ban is játszogatni ott is az elõzõben leírt effekt fogadott magyar/külföldi részrõl is --> ban/kick --> indoklásuk: csítelek és kész..hát ennyi
Tehát ezek megint csak egyéni szempontok..
Nemrég (féléve), hogy elkezdtem 1.0-ban is játszogatni ott is az elõzõben leírt effekt fogadott magyar/külföldi részrõl is --> ban/kick --> indoklásuk: csítelek és kész..hát ennyi
Hát kinek hogy...
Van nagyon sok jó arc és vannak jó szerverek is, az hogy 1-2-vel probléma van...
Ja igen te a magyar szerókat szidod, én általában csak magyaron játszok (már nagyon rég óta), amint felmegyek egy külföldi szerverre és admin is van, általában ban-al végzõdik a kaland, merthogy szerinte csítelek, ennyi....
Ja csít --> van ugye az uac (nagyon sok értelmét nem látom 1-2 gyengébb/bénább dolgot meg tud fogni)
Történt, hogy volt egy emberke (ilyen funwar féleségen) aztán kurvapró módon játszott (publikon eddig nem tapasztaltam..) mondom felinvitálom már uacra --> válasz: óh, pont mindjárt el kell mennie, de utána feljön szívesen...na hát mindegy.
Van nagyon sok jó arc és vannak jó szerverek is, az hogy 1-2-vel probléma van...
Ja igen te a magyar szerókat szidod, én általában csak magyaron játszok (már nagyon rég óta), amint felmegyek egy külföldi szerverre és admin is van, általában ban-al végzõdik a kaland, merthogy szerinte csítelek, ennyi....
Ja csít --> van ugye az uac (nagyon sok értelmét nem látom 1-2 gyengébb/bénább dolgot meg tud fogni)
Történt, hogy volt egy emberke (ilyen funwar féleségen) aztán kurvapró módon játszott (publikon eddig nem tapasztaltam..) mondom felinvitálom már uacra --> válasz: óh, pont mindjárt el kell mennie, de utána feljön szívesen...na hát mindegy.