új magyar stratégia
  • CAC
    Az a baj ezzel a játékkal, hogy több sebből vérzik. Én szerintem most abba is hagyom, mert felhúztam magam iszonyatosan.
    Történt ugyanis, hogy nem akartam lelépni az egység mozgáspontjait, ezért mivel már full fáradt vagyok, ösztönből nyomtam egy esc-t, Bejött a helyi menü, s mivel ki akartam lépni belőle ösztönből jött az exit. Szoftverkészítés 1 osztály: legyen user friendly (hülyebiztos). Ez nem az volt, rögtön kilépett egy rohadt nagy, heroikus, győztes csata után, amit kb 3/4 óráig vívtam a túlerő ellen. Se megerősítés, se mentés. :(
    Persze, én voltam a hibás, de ezt egy alap funkcióval ki lehetett volna küszöbölni... korai 90.es évek ugye.

A questeket nem lehet látni a térképen. Csak blindre mozgatja az ember az egér pointert.

Ha egy neutral vagy ellenséges várban egység van, akkor nem lehet alatta látni a vár nevét. Tehát, ha xy várba kell eljutni valamiért, amiben pont áll valaki, csak blindre találod meg melyik lehet az.

Ha egy oldalról támad, akár 4-5 egység is képes elbíbelődni 1 gyengébb ellen, mert szemből mennek neki. Miért nem veszik automatice körbe? Persze legyőzik előbb-utóbb, de addig a többi egységet szétkapja az ellen.

Igazából sok jó ötlet van a játékban, de ezek elvesznek az idegesítő apróságok tömkelege mellett. Ha ez valami ingyenes béta teszt lenne, akkor is húznám a szám, de végleges verzióként kiadni elég nagy szegénységi bizonyítvány. Nem volt tesztcsapat, vagy mi?

A patchig én félreraktam, nem idegesítem tovább magam.