King Arthur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
May the force serve you well!
contentDescriptionRecord.bin 13ECD4C6
sis.exe A5699871
Itt az install menete, aki eddig nem tudta volna felrakni. Nekem így müxik.
Winrar-t használva csomagoljátok ki a fájlt valahova és tessék bemountolni, vagy winrarral ezt is kicsomagolni.
1. Töltsétek le a sisinstall nevû cuccot innen: http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?f=10&t=52096 (az elsõ hozzászólás alján van)
2. csomagoljátok ki ide a fájlt C:\Sisinstall
3. Ha valaki win7-et használ nevezze át a sisinstall-t sis.exe-re (ha bármi mást ezt a lépést hagyd ki)
4. Másoljátok át a bemountolt képfájlról MINDEN .sim ; .sis és .sid fájlt az elõbb már említett C:\Sisinstall könyvtárba
5. indítsatok egy parancssort (futtatás -> cmd)
6. nyissátok meg a parancssorban a C:\Sisinstall könyvtárad (cd parancs: cd C:\ ENTER-t nyomsz cd Sisintall ENTER-t nyomsz)
7. itt írjátok be win7 esetén sis.exe update ; xp esetén Sisinstall.exe update és ENTER
8. Miután ez megtörtént írjátok be ezt ahogy van sis.exe extractAll "C:\sisinstall\King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sis" "C:\Arthur" (idézõjeleket nem kihagyni ahol láttok)
9. Várjátok meg amíg kicsomagolja az 1027 db fájlt
10. Másoljátok át a C:\Arthur\24402 mappa tartalmát a C:\Arthur\24401 mappába
11. és a bemountolt ISO-ból a crack mappában lévõ Launcher.exe-t másoljátok ide -> C:\Arthur\24401
Ezt követõen installálni kell az installutil mappában lévõ mindhárom alkalmazást.
Nekem megy rendesen w7 és xp alatt is.
A benyomások:
- én is a unit recruitos stratégiák híve vagyok
- eddig nem vettem észre a gameplayben kiugró újítást
- w7 alatt nálam nincs hang
+ tetszik a ranged egységek "tartsd a távolságot" funkciója
+ tetszik a szerteágazó quest fa
+ szép a stratégiai térképen a grafika
Ez nagyon fontos, enélkül nem megy a gém.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
E:\x>sis update
INFO : sisInstall - by steamCooker
INFO : Updating CDR
INFO : Connecting to gds : gds1.steampowered.com:27030
INFO : Connecting to config server : 69.28.153.82:27035
INFO : Downloading CDR
................................................................................
................................................................................
..............................................
INFO : CDR updated
Sima crusaderst nem ismerek.
Csalódottan értesültem róla, hogy magyar fejlesztés. Emiatt inkább elõbb megérdeklõdöm milyen lett mielõtt elkezdeném letölteni. Csak mert a legutóbbi magyar RTS (Panzers:cold war) óriási bukás lett.
Gondolom nem számíthatok Medieval 2:TW színvonalra.
INFO : sisInstall - by steamCooker
INFO : Loading CDR
ERROR : Exception (0) : Unexpected key
na egy kicsit tovább vagyok ugy néz ki az updatel van valami probláma talán
Amúgy az egész render engine fura, mert az állitható felbontás csak a 3Ds környezetre vonatkozik, és azonnal átáll, ahogy piszkálod, mintha csak rádobnának egy szûrõt. Az UIt nem is értinti a dolog egyáltalán. Érdekes.
porobáltam xp alatt is ott is ugyanaz
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Mivel látom, hogy olyan topa vagy, hogy még a mondatok értelmezése is leküzdhetetlen akadály számodra, ezért segítek kicsit az értelmezésben. A többet nem reagálok a faszságaidra, nem jelenti azt, hogy elmegyek a topicról. Tudom szeretnéd ezt, mert egyébiránt teljesen vitaképtelen vagy, de el kell, hogy keserítselek: engem érdekel ez a játék.
Látom nem sok kultúrát szedtél magadra az elmúlt pár órában, és továbbra is csak a csúnya szavakból épül fel az egyébként silány mondandód.
Tudom említettem, hogy nem reagálok rád, de hát mit tegyek, gyenge vagyok, olyan jókat vidulok. Ilyen önégetést, amit a sötétség, write-onlyság (nézz utána, ez egy angol szó) és korlátoltság szenthármasából mutattál fel nem mindennapi no.
Atyaúristen...mondtam én, hogy jó lenne iq teszthez kötni az sg-n való regisztrálást.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
ha valaki csinálna ilyet a saját verziójáról és a fileok mögötti számok nem egyeznek, az at jelenti másik verziója van és tölthetem le újból
; Generated by WIN-SFV32 v1.0
; (Compatible: Total Commander 7.50)
autorun.ico 638EB02F
autorun.inf A686D0B6
BASSMOD.dll D5B3E619
config.ini 77511AD8
contentDescriptionRecord.bin B0BEAC01
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sim 27A06770
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sis 62B14C53
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1_0.sid EF7635FE
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk2.sim 27A06770
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk2.sis 62B14C53
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk2_0.sid FC65BDC1
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk3.sim 27A06770
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk3.sis 62B14C53
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk3_0.sid 5BC530B8
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk4.sim 27A06770
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk4.sis 62B14C53
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk4_0.sid D14A793E
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk5.sim 27A06770
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk5.sis 62B14C53
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk5_0.sid 3D29CECE
metadll.DLL D7361EF8
msvcr71.dll F83AD7CD
Phoenix.exe 9EEE1067
Phoenix_SID_Extractor.rar 70E5A209
Phx_debug_log.txt 63168081
Phx_settings.ini 9BF4AB74
sis.exe A5699871
sisInstall.zip 5C2DBA6A
steam.ico FA48DC1B
steambackup.EXE 149A00F7
zlib1.dll 5BE82914
a phonixes extractort is updeteltem aztán az is meghal egybol
sisInstall extractAll "King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sis" "teljes elérési út, ahová tenni akarod"
Persze, ha átnevezted az exe-t, akkor értelem szerûen. Idézõjelek fontosak.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Nálam mûkszik a cucc, csak nem tudok egyelõre normális felbontást beállitani neki. A fõmenü teljesen hányadékul néz ki, de amúgy sem szeretek nativ felbontástól eltérõn játszani.
kezdem azt hinni ez valami szar verzio
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
mást lehet tudni rólalla?
meg azt azert ird ki hogy milyen gepzsirt kentel a procid alä, meg vess alä egy ket közhelyet is, vagy idezz valami nobeldijasat is, mär is kesz az ertelmisegi arculat
bravo huzzäl is innen melegebre, jo välasztäs
Attól még lehet jó ha nincs építkezés se recruit. Lásd kings bouty armored princess a legjobb játék a mostani nagy nevektõl sajnos elnyomva.
A többiek kérését tiszteletben tartva, a szellemi mélyrepülésedre a továbbiakban nem kívánok reagálni.
megprobálkoztam még 1 szer vele ... full felbontás 1920* 1200 , de én nem értem majd kifolyik a szemem... nagyon gáz a grafika vagy nem találtak el a szineket..
A másik meg hogy hiányzik az alap dolgok ? hol van az épitkezés ? hol van recruit ? egység épités ? vicc
a questelés ugy neéz ki hogy elmlsz egy zászlora ott beszélgetsz angolul ... ez a q .. ezt ugy kell elképzelni hogy vagy kapsz avégén valamit vagy elküld még valahova.. szoval azért minimális angol kell.. de se egy grafika vagy egy akármi questelés közben ? istenem 2009 van.
Nekem eddig nagy csalódás , jó lenne ha más is iran valamit , mert kiváncsi lennék a vélemyényére
Ezt nem értem. Én pl. azért írom ki a konfigom, hogy ha van egy problémám, ne az legyen az elsõ kérdés, hogy "és milyen géped van". Ezzel mi a gond? <#kerdes>#kerdes>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Majd biztos elmagyarázod a nagyérdemûnek azt is, hogy miért "lol" az aláírásban a konfig. Addig, hogy megkönnyítsem a válaszod, vannak olyan szakmai fórumok, ahol egymás hw és sw problémáiban segítenek egymásnak a forumiták, és ilyenkor elengedhetetlen, hogy ismerjék a másik konfigját. Persze sok ezek közül nem magyar nyelvû, így megértem, ha értetlenül állsz a jelenség elõtt kedves "gondolkodó" barátom.
nem a komcsiban vagyunk hogy honapokat värjak valamire, aztän majd ha a nyugati kisfiuknak megvan az angol nyelv, jöhetnek a hazai parasztok is...ez a hozzäälläs es mentalitäs pont oda vezet nälam hogy nem adok penzt a holmiert, majd annak adom a penzem aki azt adj amit en akarok a penzemert
de ugye nem baj ha en ezt igy gondolom, es le is irom?
Use winrar to extract and use this guide to get the game working(worked fine for me):
1. Download sisinstall from here hxxp://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?f=10&t=52096
2. Extract sisinstall to C:\Sisinstall
3. If you have windows vista or windows 7 rename sisinstall to sis.exe or else the OS will think it's a install file.
4. copy the sim , Sis and sid files from the ISO (ALL OF THEM) to C:\sisinstall
5. start command prompt
6. Go to C:\Sisinstall
7. type sis.exe update , hit enter
8. After it's updated type "sis.exe extractAll "C:\sisinstall\King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sis" "C:\Arthur" and hit enter.
9. Wait for all 1027 files to unpack.
10. Copy content from C:\Arthur\24402 to C:\Arthur\24401
11 .Copy the crack into C:\Arthur\24401
Next PC upgrade: 2022
Számold csak ki, hogy mekkora a célszegmens kis hazánkban (kb a 12-32 éves férfiakra saccolom, akiknek a töredéke játszik pc-n, akiknek a töredéke nem varezol). Ezt aztán hasonlítsd össze a kb tucatnyi fejlesztõ több éves bérével, a kiadó rárakott nyereségével.
Aztán döntsd el melyik a több. Ezután tedd fel a kérdést, hogy mi fontosabb a programozónak: enni és villanyszámlát fizetni, vagy hogy obe hamargyorsan magyarul játszadozzon.
Egyébként sem értem minek egy stratégiai játéknál ragaszkodni az anyanyelvhez, már a Company of Heroes topicban is kibuktam ezen.
Azt meg õszintén remélem, hogy a fejlesztõk inkább a minõségi játékmenetre koncentrálnak, és nem a nyelvi verziókra, mert nekem inkább az a fontos. Szóval ha akarod, csak a nyelv miatt ne vedd meg a játékot, én meg az ilyen korlátolt userekre "szarok".
Ezek után láthatóan mégsem gondolkozol. Arról nem is beszélve, hogy ha a csúnya szavakat és a lol-t kivesszük a kommentedbõl, nem sok érdemi marad benne.