648
új magyar stratégia
-
#248 Miert te nem viszed el az autot egy probakorre es szerelovel megnezetni mielott megveszed ? -
#247 miért az autót előbb ellopod hogy elvidd egy próbakörre?
legalább egy magyar fejlesztést ne tenne tönkre a warez :( -
#246 http://www.sendspace.com/file/hh7i2y
Launcher is megváltozott, de azt irják megy a régivel. Próbát megér. -
Dns5000 #245 Hát ize ez egy teszt verzió :P
Ha valaki fel tudná rakni az új filelokat valahova az jó lenne.
Gondolom csak steamen lehet frissiteni, nem lehet külön patchet letölteni.
Dobjál már egy linket, hogy hol olvastál a patchről meg hogy mi van benne.
-
#244 Patch nem segitett?
Amúgy: "The 1440x900 resolution will be available soon in the next patch." -
Dns5000 #243 na a 2. könytől kezdve nagyon sok quest lesz nem győzöm csinálni
kár, hogy borzasztó sokat fagy -
CamelX #242 Szívesen elbeszélgetnék a készítőkkel 1 fórum vagy akármi keretében. Nincs erre mód? :D
Nagyon ráerőltették magukat a TW-re amiből minden negatív tulajdonságot sikerült rosszájára fordítaniuk. Ez nem tudom mire volt jó, pedig ötletekben igengazdag játék végre. Ehhez valami 1.09es patch kéne, vagy akár 1.01 csak az több hónapos munka lenne. Oder, modderek, take action :) -
ricsuka #241 Hát, eddig nekem is csalódás a játék...
Egy kicsit jobbnak képzeltem el, a leírások alapján, de még csak az elején tartok...
Az nekem se tetszik, hogy nem lehet építkezni -
#240 Egy demó mondjuk tényleg nem lenne rossz. Ha egy nagy sorozat franchise nem kap demót (pedig még a TW-nak is volt!) azt megértem, hiszen láttuk mire képesek, sejtjük, hogy jó lesz , talán még érthető is, hogy nem vacakolnak vele, úgyis megvesszük. De egy relative noname játék miért nem kaphat demót? Az ilyen mindig gyanús... -
#239 Köszi szépen a választ. -
CAC #238 Szerintem a kelet EU-s helyzettel egy kellően tájékozott fórumita tisztában van, ettől még nem lehet általánosítani. -
Dns5000 #237 link? -
#236 Mondjuk, Ő pont olyan helyen dolgozik, ami ismeri a magyarországi helyzetet.
Amúgy a Crusaders nekem nagyon nem jött be, de megvettem amikor szarért, hugyért árulták. Ha ezt ki lehet próbálni, ki fogom. Az, hogy a Crusaders fényében megveszem-e, az már más kérdés. -
CAC #235 Hát ha a lentiből ez jött le neked kiscsupor. :P
Tőlem lehet az trial vagy demo, tökmindegy. A lényeg, hogy:
1. Nincs semmi rossz abban, ha valaki ki akarja próbálni, hogy mit kap a pénzéért.
2. A nagyeszű Fritz rohadtul nem ismerheti a lenti kommentelők szoftvervásárlási szokásait, így a kirohanása ciki.
3. Ez a gém hemzseg a hibáktól a forrástól függetlenül. -
Dns5000 #234 Na most játszottam gonoszkétn és 3 al kevesebb hőst lehet így felvenne ha mindelhol gonos válaszokat választok. Ami marha sok most 3 hősöm van.
Esetleg 1el lehetne több hősöm, de az háboruhoz vezetne. -
#233 lol igazolod a warezt kiscsupor? :)
megdolgozol a pénzért, abból meg megveszed a játékot, ilyen egyszerű. -
CAC #232 Már megbocsáss, de honnét tudod, hogy akik itt írnak azok milyen szokásokat művelnek? A távkiértékelést tartsd meg magadnak.
Teljesen elfogadott tény, hogy nem vesz a világon senki blindre semmit. A gyümölcsöt megnyomkodod, a kocsival mész egy próbakört, az ingatlant bejárod. A szoftvernek a szemrevételezése pedig a letöltés/kipróbálás maga.
A játék ökörhibáira pedig nem mentség, hogy milyen forrásból származik. Továbbra is fenntartom, hogy jelenleg ez egy nem jó játék. Indoklás lásd lejjebb. -
#231 Akik itt kommentelnek, azok nagy része hírből se ismeri az eredeti játékokat, tehát nem az ilyenek fikázása kell, hogy mérvadó legyen. -
TDantes #230 Aha értem, hát ezek szerintem azért hülyeségek. Miért nem lehet ,mondjuk zsoldos vezért bérelni?
Télen miért nem lehet mozogni, voltak téli hadjáratok.
Na mindegy, ez van. -
#229 Én tegnap délután vettem meg a steam-en keresztül. Asszem 29.90 euro volt. Sokat nem játszottam vele mert úgy délután 5-től kezdte el tölteni és mire úgy este 9 környékére haza értem még mindig csak úgy a 60%-át töltötte le. Így kb játszottam vele egy órát. Sok mindent nem tudok mondani róla de az első benyomások alapján nem rossz játék engem nem vágott ki és nem fagyott le. Az egyetlen dolog amit eddig kevés játék alapján leszűrtem, az a csaták khm finoman fogalmazva túlontúli egyszerűsége. Én nagy TW fan vagyok de ahhoz képes ez sokkalta szimplább. Neki rohansz az ellenségnek semmi taktika azt kész. Ugyan van benne olyan, hogy stratégiai pontok amiket el kell (lehet) foglalni de totál felesleges mert ha kinyírod az ellent akkor tök mindegy hogy elfoglaltad vagy sem mert nyertél. Szóval TW szintű csatákat ne várj. -
#228 Első patch befutott, elvileg a crashekre gyógyír. -
#227 Srácok, érdemes megvenni a játékot steamről? Totál határozott voltam benne, hogy ez kell nekem, rettentő nagy TW fan vok, ráadásul magyar fejlesztés, szeretem a középkori hadviselést ha már csatázunk, de itt annyi rinyálás megy, hogy elbizonytalanodtam. Őszintén, játszhatatlan, vagy csak az ilyen apróságok miatt bosszantó néha?
Ezenkívül omg, 35$ ír ki a steam, paypal meg euroban akarja fizettetni velem, 1000 Ft eltérés :P -
#226 INFO: teljesen magyar verzió hivatalos megjelenése 2010. február 1! Fogy.ára: 7990,-FT!
Fikázás és átkozódás megelőzése érdekében a megjelenés eltolása üzletpolitikai döntés volt. :) -
#225 www.evm.hu - 1990 Ft. :) -
CAC #224 Szívesen!
Mondjuk -mivel az amolyan telepítés nélküli, portable verzió - nem értem miért nem kicsomagolva tették közkincsé. Megkíméltek volna egy csomó embert a szívástól. -
Dns5000 #223 Hősöket csak questekből lehet szerezni, pl a legelső amikor a gonosz vagy jó királyank kell segíteni.
Tök jól le van írva, hogy ha a gonoszoknak segítesz kapsz valami varázstargyat meg 8k goldog, ha a jóknak akkor meg a jó király beáll a seregedbe.
Gazdasági kumutatás csak akkor van ha van várad és csak télen lehet megnézni, meg csak akkor lehet építkezni, meg szintetlépni is. -
ricsuka #222 Áh, köszi CAC, végül sikerült a #145 !!!
=) -
TDantes #221 Na jó, akkor még mindig két problémám van, hősöket az hogy lehet szerezni? Nem lehet esetleg bérelni? Oké , most már kettő van, de marhára zavar, hogy csak kettő. Csak akkor lesz több, ha a történetben eljutok egy pontra, és akkor ad a játék nagy kegyesen mégegyett? Hát ennyire ne kösse már meg a kezünket!
A másik, amire nem tudok napirendre térni , nem találtam, de ettől még lehet van, tehát valami statisztika, gazdasági kimutatás, mint a TW-kben, hogy lássam mennyi lesz az összbevétel, mennyi volt, mennyi a kiadásom. Egy TW-ben gyakran nézegetem, szeretem ha tudom milyen lesz pár kör múlva a gazdasági helyzetem , mire készüljek. -
CamelX #220 Hát kíváncsi vagyok külföldi reakciókra, remélem kap 1 ejnyebejnyét és 1 patch követelést a készítő csapat :D azt hittem a magyarok ennél többre képesek (lásd: Imperium Galactica, Haegemonia, jobbnál jobb modderek hada) -
CAC #219 Az a baj ezzel a játékkal, hogy több sebből vérzik. Én szerintem most abba is hagyom, mert felhúztam magam iszonyatosan.
Történt ugyanis, hogy nem akartam lelépni az egység mozgáspontjait, ezért mivel már full fáradt vagyok, ösztönből nyomtam egy esc-t, Bejött a helyi menü, s mivel ki akartam lépni belőle ösztönből jött az exit. Szoftverkészítés 1 osztály: legyen user friendly (hülyebiztos). Ez nem az volt, rögtön kilépett egy rohadt nagy, heroikus, győztes csata után, amit kb 3/4 óráig vívtam a túlerő ellen. Se megerősítés, se mentés. :(
Persze, én voltam a hibás, de ezt egy alap funkcióval ki lehetett volna küszöbölni... korai 90.es évek ugye.
A questeket nem lehet látni a térképen. Csak blindre mozgatja az ember az egér pointert.
Ha egy neutral vagy ellenséges várban egység van, akkor nem lehet alatta látni a vár nevét. Tehát, ha xy várba kell eljutni valamiért, amiben pont áll valaki, csak blindre találod meg melyik lehet az.
Ha egy oldalról támad, akár 4-5 egység is képes elbíbelődni 1 gyengébb ellen, mert szemből mennek neki. Miért nem veszik automatice körbe? Persze legyőzik előbb-utóbb, de addig a többi egységet szétkapja az ellen.
Igazából sok jó ötlet van a játékban, de ezek elvesznek az idegesítő apróságok tömkelege mellett. Ha ez valami ingyenes béta teszt lenne, akkor is húznám a szám, de végleges verzióként kiadni elég nagy szegénységi bizonyítvány. Nem volt tesztcsapat, vagy mi?
A patchig én félreraktam, nem idegesítem tovább magam. -
CamelX #218 Gameplay tapasztalatok: az íjászság tényleg nagyon gáz :D az hogy másodpercek alatt letarolnak mindent, most fantasy ide vagy oda, elég gáz. Főleg hogy mivel RTS az alapja, a csapatszámok csak reprezentálják a képernyőn megjelenített egységeket, tehát nem 10en akárhány ezer fősek, hanem 40. Csata animációk is elég szegényesek, jó ideig tartott beállítani, hogy végre hallatszódjon a csatazaj is 5.1-en, az ordításokat leszámítva.
Szereplők legalább az eredeti legendából vannak (Le Morte D'Arthur regény), viszont Sir Kay (kezdőkarakter) nem volt épp tiszta jószándék Arthurral szemben :D talán ez miatt megéri majd végigtolnom -
TDantes #217 Na érdekes, vissza töltöttem, és most meg két hősöm van. Hova lett egyszer csak, hozzá se értem, ez valami hiba volt vagy mi? Na mindegy, de kettő se sok, de több mint egy.
Viszont, így is 18-adik kör, jöhetne még pár. -
Dns5000 #216 Na rajöttem a lovasság hogy mukszik
ha a lovasok sprintelnek akkor egy kék csík elkezd menni felfelé az ikonukon, ha max akkor jól felgyorsítottak és szépen átgázolnak a gyalogosokon
A probléma hogy marha sokáig tart felgyorsítani és csak teljesen üres és sík területen lehet :S -
Dns5000 #215 nekem megy full hdban
csak very highra kellett rakni előtte -
TDantes #214 Nem. Ha olyan lenne örülnék, mert az normális. Nem mondom hogy szar, csak azt hogy túl bonyolított, nem áll kézre, felesleges kis hülyeségekkel, rossz megoldásokkal van teli, zűrzavaros az egész.
Most például, miért egy kicsi , olvashatatlan kis biz-basz pöttyre kell kattintani a katonák képzésénél? Miért nem lehet egyből a városra, és kész. Nem, az úgy túl egyszerű lenne és átlátható. -
TDantes #213 Nem csak egy hősöm van, és túl vagyok a tizedeik körön. Mintha egyszer lett volna mégegy, de eltűnt. Nem csatáztam, nem csináltam semmit, de eltűnt, így nem vagyok benne biztos hogy volt-e egyáltalán.
Mindenesetre azóta se lett több, egy van és kész. A sereget szét tudom szedni de minek? Egy hősöm van.
Marha bosszantó ,mert a TW-kből megszokottan, ha a seregem már harcolt pár csatát kéképzek pár embert és utánuk küldöm. Ezt itt nem lehet. Vissza kell slatyogni a városomba a hőssel, hozzáadni az erősítést és aztán megint végig slatyogni az egész pályán...hát marha jó -
#212 Nem. Úgy tűnik a desktop felbontás limitál, de 1280x800 a max. Az UI meg mintha desktop felbontáson menne, a feliratok élesek. Érdekes egy megoldás az biztos, de hogy miért nem komálja az 1440x900-at az rejtély.
Mondjuk már a Crusaderben is az egyik alap probléma a felbontás volt, ott lazán beállitott magának a játék olyat, amit a monitorod meg se tudott jeleniteni... -
CamelX #211 Valakinek sikerült már widescreenbe rakni? :) (1440x900-as kéne) -
Dns5000 #210 hogy adsz több tramplet lovasságnak? -
CAC #209 Szerintem sem nagy szám, de a nehézlovasságból 3 trample ability-vel felturbózva átmegy a gyalogságon simán. Egy könnyűlovasság mindig van a seregben, mert gyorsan foglal.