új magyar stratégia
  • TDantes
    Hát nem tudom. Jó hogy nem vettem meg, ez oltári nagy csalódás. Pedig úgy terveztem majd megveszem, magyar stratégia, TW szerű, biztos vétel.

De inkább mégse. Nem is tudom, olyan zavaros az egész. Olyan értelmetlen.
    Most akkor nem lehet benne se építkezni, se katonákat ,,gyártani" mint pl: egy TW-játékban?
    Eddig, egyszer vehettem új embereket, egy helyre jelzett menjek oda, ott lehetett. De többet se lehet. Sehol. A veszteségeket akkor hogy pótoljam? Vagy majd magától, automatikusan? Egy 10 fősre csökkent csapatot meg nem lehet valahogy ismét feltölteni emberrel?

Építkezés sincs? Akkor a gazdaság, mégis mitől nő , vagy mitől csökken? Nincs valami rendes gazdasági kimutatás? Bár minek, ha se építkezni se egységet képezni nem lehet...de ha nem lehet egyiket se, akkor meg a minek van kétféle erőforrás?

Aztán mi ez a spell dolog? Nem lehet csinálni vele semmit.

A csaták is marha érdekesek. Nem is harcolnak a katonák, csak úgy állnak...és az első pár katona talán harcol. Legalábbis nekem úgy tűnt.

Lehet, sőt biztos az a baj, egy csomó mindenre nem jöttem rá, oké, de ez is amiatt van, mert az egész olyan zavaros, nem lehet rendesen átlátni.

Hát így elsőre nem tetszik. Nem értem miért voltak úgy oda érte, hogy majd minden csoda jó játék lesz.