King Arthur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hagyjuk ezt a tanulj meg angolul dumät, nemet tolmäcs vagyok, angolul sosem tanultam, szämtalan jätekot vittem vegig megis angolul,de ha nagyritkän magyar fejlesztesü jätek jelenik meg akkor ELVÄROM a välaszthato opciokent a magyar nyelvet !!!!..läsd: armies of exigo
Maximális tisztelet nekik! Már csak ezért is érdemes megvenni a játékot!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Jól van ez így szerintem.
A német piac nagyságrendekkel nagyobb a magyarnál
A magyar játékokat is esetleg megéri kiadni németül de magyarul nem.
Vagy meg kell tanulni angolul ami nem egy bonyolult nyelv és nem kell a várni, hogy valaki lefordítson neked mindent.
May the force serve you well!
"Helló.
Szóval a játék meg fog jelenni magyarul is, de a játékbeli szövegek mind angolul íródtak eredetileg, és angolról fordítják a fordítók minden nyelvre, többek között magyarra is. Amennyire én tudom a magyar fordítás már nagyon a végéhez közeledik, de hogy mikor fog megjelenni, azt nem tudom.
Az angol nyelvû eredeti szövegeknek egy csomó elõnye van, például sokkal könnyebb a játék készülésének korai fázisaiban meggyõzni a külföldi kiadókat és disztribútorokat, hogy jelentessék meg a játékot - ugyanis érthetõ módon mind le akarja tesztelni az aktuális állapotot, és hát a magyar nyelvû szövegekkel nem sokat tudnának kezdeni...
A Crusaders: Thy Kingdom Come is így készült annak idején.
A dobozos verziók elsõsorban a helyi disztribútoron múlik, hogy mikor jelennek majd meg, sokféle nyelvû megjelenik majd, a magyar semmilyen értelemben nincs elhanyagolva, pontosan ugyanazon a procedúrán megy keresztül, mint az összes többi lokalizálás.
Egyébként meg folyton patchek készülnek majd a játékhoz, igyekszünk naprakészen javítani a hibákat, bár természetesen már minden hibát kijavítottunk megjelenés elõtt. Ez azt is jelenti, hogy újabb és újabb törést kell majd beszerezni ha multiplayerezni akarsz másokkal. És persze megjelennek majd újabb tartalmak is a játékhoz, bár errõl nem tudok egyelõre bõvebbet mondani.
Mindenesetre megérdemel a játék annyit, hogy elkölts rá 27 eurót (ennyi az akciós ára a Steamen jelenleg).
Ja, erre a játékra is igaz, hogy nem kell hozzá semmilyen trainer progi, CTRL+SHIFT+1 lenyomására elõjön egy konzol, ahol mindenféle csalásokat elkövethetsz (multiban lebuksz vele, vigyázz ). A konzolon F1-re kapsz helpet a kiadható parancsokról.
Üdv,
Baquatelle"
Next PC upgrade: 2022
Egyébként a játék nagyon szép. Ennyi pénzt kérni érte a kiadó részéról korrekt dolog.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Bár remélem valaki rácáfol!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Itt megtaláljátok!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Add to Cart 26,99€
na meséljetek milyen? 😛
Available: 25 November 2009
This game will unlock in approximately 6 hours
Negatívumok:
- Van néhány gyengébb zene
- A gyõzelmi pontok a csatában szerintem feleslegesek
És ha sikerül jó fotokat csinálnom még be is rakom a teljes tesztet (5mp-es telóm van csak sajna ) szal nem kell profi minõséget várni.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Mindenkeppen megeri majd szerintem.
Vagy addig Amiga emulatorral lehet tolni a Spirit of Excaliburt 😄DDD

film esetén nem probléma, megvárom míg legalább 720p s minõségben elérhetõ, úgy nézem meg ahogy készítõk kiadták, minõségre értem, és persze újabb filmek esetén...de felettébb kellemetlen hosszú heteken át a fórumon olvasni, hogy "ki merre hogyan miér"<#eplus2>#eplus2>, mert ugye egy jó esgés-nek napi elfoglaltság a kedvenc topikok csekkolása<#hehe>#hehe>
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A NeoCore Games ma jelentette be, hogy a King Arthur mostantól hivatalos megjelenési dátummal rendelkezik.
Már nem kell sokat várni arra, hogy saját magunk is megtapasztalhassuk a King Arthur-ban rejlõ fergeteges élményt. Láttunk már képeket, videókat, szinte minden mozzanathoz volt szerencsénk, de a kipróbálás még várat magára.
Azonban már nem kell sokat várni, ugyanis a King Arthur angol verziója november 12-én elérhetõ lesz digitális formában. Más nyelveken, valamint dobozos változatban az elkövetkezendõ hónapokban érkezik, errõl késõbb kapunk információt. Várjuk szeretettel 😊
info: Gamestar