648
új magyar stratégia
-
Dns5000 #208 a lovassag elég gyengusznak tünik -
Dns5000 #207 bakker kár, hogy nem gonosz katolikus vagyok akkor ha Merlinnel talákoznék vagy beáll a seregembe vagy karóba húzzuk :D -
Dns5000 #206 ha meg dettó ugyanaz lenne mint a total war akkor meg azon szaroznál, hogy ez egy total war clone deeeee szaaaaar még azt sem tudták megvátoztani, hogy kiírja a viszonyomot a szomszédos tartománnyal. -
CAC #205 Nekem most Sir Dagonet lvl 10. Na ő konkrétan egy hentes. A Storm of Avalon mágiája azt tudja, hogy alapban 65%-kal rosszabb a ranged fegyverek találati pontossága. Igen ám, de van egy Dragon's Eye nevű spellje is, ami hatására a baráti egységekre nem érvényesül az időjárásból adódó negatív módosító. Vele egy seregben van a lvl 8 alaphős (Sir Kay), aki ezt megfejeli a Cloud of Arrow-val (így 3szor annyi vesszőt ereget ki egy íjász) és egy Fog of Avalonnal, ami további 50%-ot von le a ranged accuracy-ból. A többit kitaláljátok :). Kvázi az ellenfél nem tud messziről eltalálni, miközben én tűpárnát csinálok belőlük a 8db lvl5+os master longbowmannel.
Én egyébként jóságos, druidikus szemléletet folytatok. Tudtommal Merlin is druida volt az eredeti mondakör szerint. -
Dns5000 #204 Umm 10 kör után mát lehet 3 hősöd, szétszeni sereget meg jobb clik divide army, igaz hős nélüli sereg nem tud mozogni
25. kör 6 hősöm van.
Hát én ráviszem az egeret a szomszéd tartamányra kiírja, hogy ruler alatta status: frendly
Ez szereintem a nem látjuk a fától az erdőt eset nagyon.
-
CamelX #203 Medieval az realisztikus stratégia, ez meg fantázia. Medieval 11. századtól indul, Arthur pedig az 5. század körüli legenda. Létezése valószínűsíthető, de csak mint létező személy, nem király, ugyanis a Historia Regnum Britannae-ről kiderült h hamisított ;)
Amúgy ha Total Wart szereted (én is imádom) és hajlandó vagy feláldozni ezt a grafikai oldalt, akkor töltsd le Rome TW: BI-hez az Arthurian Total War modot a TWC-ről ;) -
TDantes #202 Hát, a harc szerintem bénább, mint a Medieval-ban, ami ugyanebben a korban játszódik, nagyjából.
Mindegy, embert tudok toborozni, de hőst azt is lehet? Ez így nem frankó egy hőssel, és egy sereggel, meg mondjuk a dolog értelmetlen. Miért nem lehet egy olyan sereget használni aminek nincs hőse? Logikátlan.
Nem értem, miért kellet már a beállt, a Total War-okban megszokott, és jól működő dolgokat egy zavaros, és nem jól működő rendszerre cserélni. Ez a baj a játékkal, ettől eltekintve jó lenne.
Egy másik példa, a TW-kben, csak rá viszi az ember az egeret, a szomszédos tartományra, és egyből látja milyen a viszony köztük. Itt nem. Itt túl van bonyolítva. De miért? Nem értem a fejlesztőket. -
Dns5000 #201 sir Balan nagyon durva hevy footmaneket ugy dobálták szét az óriások mint a pinty
Balan meg rendet vágot köztük alig veszitett pár embert -
Dns5000 #200 faluban kell álni és jobb gomb fill ranks
építeni is lehet majd ha lesz várad
szerintem harc sem rosszabb mint a tw,
csak egy picit, jobban látható lenne a kiválasztott egység az jó lenne -
TDantes #199 Ok, közben leesett, lehet egységeket képezni, csak ügyesen el van ez rejtve, nem ám úgy, hogy rákattintok, nem..jobb katt, és valami mütyür alig látható bizbaszokból kell kiválasztani. Nagyon logikus.
Pedig ez marha jó játék lehetne, de az ilyen apróságok nagyon elrontják.
Ja, amúgy most csak az a sereg képes mozogni, amelyiknél van hős? Így, egy hősöm van, egy sereggel. Kettő nem lehet? -
TDantes #198 Hát nem tudom. Jó hogy nem vettem meg, ez oltári nagy csalódás. Pedig úgy terveztem majd megveszem, magyar stratégia, TW szerű, biztos vétel.
De inkább mégse. Nem is tudom, olyan zavaros az egész. Olyan értelmetlen.
Most akkor nem lehet benne se építkezni, se katonákat ,,gyártani" mint pl: egy TW-játékban?
Eddig, egyszer vehettem új embereket, egy helyre jelzett menjek oda, ott lehetett. De többet se lehet. Sehol. A veszteségeket akkor hogy pótoljam? Vagy majd magától, automatikusan? Egy 10 fősre csökkent csapatot meg nem lehet valahogy ismét feltölteni emberrel?
Építkezés sincs? Akkor a gazdaság, mégis mitől nő , vagy mitől csökken? Nincs valami rendes gazdasági kimutatás? Bár minek, ha se építkezni se egységet képezni nem lehet...de ha nem lehet egyiket se, akkor meg a minek van kétféle erőforrás?
Aztán mi ez a spell dolog? Nem lehet csinálni vele semmit.
A csaták is marha érdekesek. Nem is harcolnak a katonák, csak úgy állnak...és az első pár katona talán harcol. Legalábbis nekem úgy tűnt.
Lehet, sőt biztos az a baj, egy csomó mindenre nem jöttem rá, oké, de ez is amiatt van, mert az egész olyan zavaros, nem lehet rendesen átlátni.
Hát így elsőre nem tetszik. Nem értem miért voltak úgy oda érte, hogy majd minden csoda jó játék lesz.
-
ricsuka #197 A #128-asat higyan kell megcsinálni?
Kell hozzá valami program?
És ha igen, hol tudom letölteni? -
ricsuka #196 De a #163-as módszerrel se jó, azt a memóriás szarságot írja ki -
sirzollee #195 Szintén ez a gond:
C:\Sisinstall>sisinstall.exe extractAll "C:\sisintall\King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sis" "C:\Arthur"
INFO : sisInstall - by steamCooker
INFO : Extracting everything from .sis file C:\sisintall\King Arthur - The Role
-playing Wargame_disk1.sis into C:\Arthur
ERROR : Exception (0) : Vdf file not found
Valaki PLS HELP!!! -
Dns5000 #194 legmagasabb 8 de az egy szermét old fate hívő és meg katolikus vagyok csak legyőztem párbajban és beállt hozzám :P
Gonosz old fate hivőnek indultam de ugy sokkal nehezebb az elején ...
Most jó katolikust probálom.
Szerintem tök jó a játék, mondjuk jó lenne ha látnám melyik egység van kiválasztva, meg hallatszana a csatazaj. -
Dns5000 #193 #163 -
Semmit nem kell kijavitani, sis fájlokkal dolgozik a sisInstall (meglepő módon). -
moho #191 ott=itt -
moho #190 Azt hiszem nem is fogok vacakolni az installal mert amiket ott olvasok :)
"Egyébiránt sajna a játék szvsz nem valami nagy szám."
Meg ez a felbontás/beállítás. :) -
ricsuka #189 Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Amikor végigcsináltam mindent, és a végét kijavítottam sim-re, ezt írja ki:
A "0x00408a5f" címen található utasítás a "0x00000000" memória címre hivatkozott.A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read"
Pedig simán elférne rá...
Ezt a linket írtam be:
Sisinstall.exe extractAll "C:\Sisinstall\King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sim" "C:\Arthur"
És minden utasítást követtem, updateltem is vagy 10x -
CAC #188 Az íjászok tényleg elég táposak. Főleg, ha a strongholdban kifejleszted az erősebb verziókat belőlük (longbowman, crossbow, stb).
Egyébként a jó/rossz-keresztény/druidikus grafikonból adódó spec egységek, varázslatok, szkillek nagyon jó ötlet.
Egyébiránt sajna a játék szvsz nem valami nagy szám. Hanyadik szintű a főhősöd? -
Üdv a klubban! Nem találtam semmiféle cfg/ini fájlt, ahol lehetne buherálni. -
Dns5000 #186 később lesznek más lehetőségek is majd ha eleg gonosz/jó katolikus/vagy régi vallás hívők leszünk :D
Azt néztem, hogy 1el kevesebb hősöm lesz ha gonosznak indulok sajna :S
Az ilyászok meg kibaszott op-k, ha picit nem figyelek oda ellenseges ilyász kinyírja az egesz sereget de az én ilyászaim is kinyírják marha gyorsan az ellenséget. A knightnak van egy varázslata amivel 3x anyit lő 1 ilyász 1-2 lövés 1 csapat. -
Azert azt elmagyarazhatna nekem valaki, hogy 1024x768nal miert nem tudok nagyobb felbontast valasztani. Foleg ha valami random vizualis beallitast allitok be melle, akkor visszaesik 512xakarhanyas felbontasra.
Nincs ennek a szarnak valahol egy ini fajlja ahol ezeket az ertekeket machinalni lehetne ? -
Dns5000 #184 hehe pont most akartam beírni ugyanezt -
CAC #183 Seregek szétválasztása: jobb egérgomb az adott seregen --> divide army
Serekben lévő egységek elhullott embereinek pótlása: az egységet be kell vinni egy városba, ahol vannak toborozható emberek (recruit) --> jobb egérgomb --> fill up ranks -
Nyomtam egy scenariot.Kiválasztottam egységeimet és keresem a next gombot hát nem volt.Computer egységeit is nekem kellett kiválasztani.
Betettem neki és next hát szarrá is vert a gép normál szinten :( -
Hat videok ide vagy oda, azert a narrator hangja megalol. Fokent mivel meg azt sem tudja hol valtoztatja a hangszinet. -
moho #180 &@×+%!% grrr, ennyire nem lehetek béna. oohh köszi -
El van irva a path, nem? sisintall -
moho #178 hja és próbáltam sim véggel is ugyanez, xp-m van -
moho #177 Hali
Nekem ezt irja ki, itt mi a gonD?
C:\Sisinstall>sisinstall.exe extractAll "C:\sisintall\King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sis" "C:\Arthur"
INFO : sisInstall - by steamCooker
INFO : Extracting everything from .sis file C:\sisintall\King Arthur - The Role
-playing Wargame_disk1.sis into C:\Arthur
ERROR : Exception (0) : Vdf file not found -
Dns5000 #176 ugye nem lehet embereket vásárolni mindig, mi van akkor ha annyire bedarálom magam hogy nem tudok csatába menni?
eddig egyszer tudtam embereket venni egy pergamentnél, de azóta semmi -
CAC #175 Ez jó kérdés. Nekem már 4 hősöm van 2-2 csapatban. Sajna érdekel a további játékmenet, ezért rendszerint gyorsan átugrom a help szövegeket.
-
Dns5000 #174 nekem nagyon tetszik
vettem fel egy 2. hőst, hogy tudok 2 csapatot csinálni? -
Videók azok szerintem elég láthatóak voltak és meggyőzőek számomra legalábbis.
-
Én először kipróbálom mindenképp, látatlanba semmit sem veszek meg. :D -
Dns5000 #171 Nekem pedig le lehetet huzni utánna, probálj mindent maxira állítani.
Nekem nagyon tetszik a játék. Tutorial vagyok épp túl szerintem jó a grfika. Jó a fejlődés is. Egységeket nem lehet venni csak kapni a választásaidtól függően, legalábbis így gondolom most . -
Én már első videóknál leszögeztem nekem kell,És meg is fogom venni.
Szombaton veszem meg a Medieval 2 Goldot is magyarul amellett jól fog majd mutatni! -
Hogyan lehet új egységeket venni?Egyszer találkoztam azzal a képernyővel és nem tudom újra előhozni.Mire kell rámenni?