új magyar stratégia
-
CAC #145 Na Urak!
Itt az install menete, aki eddig nem tudta volna felrakni. Nekem így müxik.
Winrar-t használva csomagoljátok ki a fájlt valahova és tessék bemountolni, vagy winrarral ezt is kicsomagolni.
1. Töltsétek le a sisinstall nevű cuccot innen: http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?f=10&t=52096 (az első hozzászólás alján van)
2. csomagoljátok ki ide a fájlt C:\Sisinstall
3. Ha valaki win7-et használ nevezze át a sisinstall-t sis.exe-re (ha bármi mást ezt a lépést hagyd ki)
4. Másoljátok át a bemountolt képfájlról MINDEN .sim ; .sis és .sid fájlt az előbb már említett C:\Sisinstall könyvtárba
5. indítsatok egy parancssort (futtatás -> cmd)
6. nyissátok meg a parancssorban a C:\Sisinstall könyvtárad (cd parancs: cd C:\ ENTER-t nyomsz cd Sisintall ENTER-t nyomsz)
7. itt írjátok be win7 esetén sis.exe update ; xp esetén Sisinstall.exe update és ENTER
8. Miután ez megtörtént írjátok be ezt ahogy van sis.exe extractAll "C:\sisinstall\King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sis" "C:\Arthur" (idézőjeleket nem kihagyni ahol láttok)
9. Várjátok meg amíg kicsomagolja az 1027 db fájlt
10. Másoljátok át a C:\Arthur\24402 mappa tartalmát a C:\Arthur\24401 mappába
11. és a bemountolt ISO-ból a crack mappában lévő Launcher.exe-t másoljátok ide -> C:\Arthur\24401
Ezt követően installálni kell az installutil mappában lévő mindhárom alkalmazást.
Nekem megy rendesen w7 és xp alatt is.
A benyomások:
- én is a unit recruitos stratégiák híve vagyok
- eddig nem vettem észre a gameplayben kiugró újítást
- w7 alatt nálam nincs hang
+ tetszik a ranged egységek "tartsd a távolságot" funkciója
+ tetszik a szerteágazó quest fa
+ szép a stratégiai térképen a grafika
Ez nagyon fontos, enélkül nem megy a gém.