648
új magyar stratégia
-
#168 Vicces, de igaza van, mondjuk ha tetszik, én lehet, hogy megveszem. -
#167 Vicc az egész. Elég volt már a szájkarate itt is a témában, szerintem felejtsük el. -
#166 Azért torrenten mennek az osztások :
"Bocs, de most komolyan egy torrent oldalon kommentelve kértek számon bármit is egy játék eladásával, a fejlesztő cég üzletpolitikájával kapcsolatban? Most nevetek egy jót...
Ja várj, most azt akarod válaszolni, hogy ha magyarul jött volna ki, akkor megvetted volna, ugye? Háááát... nézzük csak. A Crusaders: Thy Kingdom Come kijött magyarul. Tudod, mennyi boltban az ára? Dobozban, hivatalosan, DVD-vel, leírással, mindennel? Gondolom tudod, hiszen egy hazai fejlesztőcsapat magyar nyelvű játéka, nyilván megvetted, ugye? A többieknek elmondom: 2000 forint. Kettőezer. Ti megvettétek?
Ugyan már.
Ne vicceljetek, még egy hülye újságot sem vesztek meg, a GameStart, aminek a lemezmellékletén rajta van a Crusaders. Hozzájuthatnátok teljesen hivatalosan, gyakorlatilag ingyen, hiszen az újság máskor is ugyanennyibe kerül. Ehhez képest 4 nap alatt majdnem 160-an töltötték le csak innen az nCore-ról.
Csak hogy tisztázzuk: nem haragszom, sőt ha valakinek kérdése van a játékkal kapcsolatban, szívesen segítek. Nekem személy szerint nem fűzúdik üzleti érdekem ahhoz, hogy jól fogyjon a játék, bár természetesen örülnék neki, a cégnek ahol dolgozom pedig nagyon is számít, közvetve nyilván az én fizetésemben is megmutatkozik majd. De elég már ebből az álszent dumából, hogy a magyar közönség megérdemli, meg hogy megvenném ha kijönne magyarul stb.
Nem, nem vennétek meg. Egyszerűen ezt mutatják a számok.
Hogy miért angolul íródnak a szövegek, azt egy előző hozzászólásomban elmondtam, de úgy látszik nem sikerült elolvasni. Azért, mert a kiadók és disztribútorok már a játék korai fázisaiban tesztelik a terméket, és magyar szövegekkel nem mennének semmire. Mutass egy magyar kiadót, aki finanszírozza a játék fejlesztését!
Töltsétek le, próbáljátok ki, aztán vegyétek meg a Steamen, és akkor kipróbálhatjátok a multit is.
Üdv,
Baquatelle" -
#165 Nem engedi, nincs a listában nagyobb felbontás, rohadjak meg, gőzöm nincs miért. Ráadásul az UI szerintem rendesen 1440x900-as. -
Dns5000 #164 ugy rakhatod full hdba ha Very high quality levelt előtte beállítod -
Dns5000 #163 aaaaa
E:\x>sis extractAll "King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sim"
sim a vége nem sis
bazz csak 6 órába telt megtaláni a hibát -
Dns5000 #162 bazz akkor mi lehet a hiba -
#161 Stimmel. -
Dns5000 #160 hat akkor ugyanaz van meg nekem is
megnéznéd ezeknek a crcjét is?
ez a sisintall.exe meg amit letölt
contentDescriptionRecord.bin 13ECD4C6
sis.exe A5699871 -
CAC #159 Nekem ez a crc:
; Generated by WIN-SFV32 v1.0
; (Compatible: Total Commander 7.50PB5)
autorun.ico 638EB02F
autorun.inf A686D0B6
BASSMOD.dll D5B3E619
config.ini 77511AD8
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sim 27A06770
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sis 62B14C53
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1_0.sid EF7635FE
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk2.sim 27A06770
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk2.sis 62B14C53
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk2_0.sid FC65BDC1
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk3.sim 27A06770
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk3.sis 62B14C53
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk3_0.sid 5BC530B8
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk4.sim 27A06770
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk4.sis 62B14C53
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk4_0.sid D14A793E
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk5.sim 27A06770
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk5.sis 62B14C53
King Arthur - The Role-playing Wargame_disk5_0.sid 3D29CECE
metadll.DLL D7361EF8
msvcr71.dll F83AD7CD
steam.ico FA48DC1B
steambackup.EXE 149A00F7
zlib1.dll 5BE82914 -
CAC #158 Oksa. Mindjárt megnézem a crc-t neked. -
Dns5000 #157 igen és a #154et is -
CAC #156 Ezt nekem írtad? -
Dns5000 #155 a #128 ban leírtam filejaim crcjet megnézhetnéd hogy neked is ugyanaz van-e -
Dns5000 #154 ez
E:\x>sis extractAll "King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sim" d:\x1
INFO : sisInstall - by steamCooker
INFO : Extracting everything from .sis file King Arthur - The Role-playing Warg
ame_disk1.sim into d:\x1
ERROR : Exception (0) : No more token available
kiprobáltam mit mond az info és ezt mondja
E:\x>sis.exe info "King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sim"
INFO : Loading CDR
ERROR : Exception (0) : Unexpected key
igen updateltem vagy 210x
és csinán egy ilyen filet, neked más a crc?
sis.exe A5699871 -
Dns5000 #153 ha neked mükszik én megőrülök mert nekem nem akar -
CAC #152 Konkrétan Gideon tudom, hogy onnét szerezte a tiszteletpéldányt, ahonnét én. Szerintem menni fog neki is, csak valamit benézett.
Nálad mi a baj? Vagy működik? -
#151 kösz -
#150 Crusaders: Thy Kingdom Come -
Dns5000 #149 felraktam ide http://rapidshare.com/files/312161079/sisInstall.zip.html
csak neked -
#148 Ezt a sis installt máshonnan nem lehet megszerezni? -
Dns5000 #147 ha picit vissza olvasol van akinek az sem megy -
Dns5000 #146 és csinán egy ilyen filet, neked más a crc?
sis.exe A5699871 -
CAC #145 Na Urak!
Itt az install menete, aki eddig nem tudta volna felrakni. Nekem így müxik.
Winrar-t használva csomagoljátok ki a fájlt valahova és tessék bemountolni, vagy winrarral ezt is kicsomagolni.
1. Töltsétek le a sisinstall nevű cuccot innen: http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?f=10&t=52096 (az első hozzászólás alján van)
2. csomagoljátok ki ide a fájlt C:\Sisinstall
3. Ha valaki win7-et használ nevezze át a sisinstall-t sis.exe-re (ha bármi mást ezt a lépést hagyd ki)
4. Másoljátok át a bemountolt képfájlról MINDEN .sim ; .sis és .sid fájlt az előbb már említett C:\Sisinstall könyvtárba
5. indítsatok egy parancssort (futtatás -> cmd)
6. nyissátok meg a parancssorban a C:\Sisinstall könyvtárad (cd parancs: cd C:\ ENTER-t nyomsz cd Sisintall ENTER-t nyomsz)
7. itt írjátok be win7 esetén sis.exe update ; xp esetén Sisinstall.exe update és ENTER
8. Miután ez megtörtént írjátok be ezt ahogy van sis.exe extractAll "C:\sisinstall\King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sis" "C:\Arthur" (idézőjeleket nem kihagyni ahol láttok)
9. Várjátok meg amíg kicsomagolja az 1027 db fájlt
10. Másoljátok át a C:\Arthur\24402 mappa tartalmát a C:\Arthur\24401 mappába
11. és a bemountolt ISO-ból a crack mappában lévő Launcher.exe-t másoljátok ide -> C:\Arthur\24401
Ezt követően installálni kell az installutil mappában lévő mindhárom alkalmazást.
Nekem megy rendesen w7 és xp alatt is.
A benyomások:
- én is a unit recruitos stratégiák híve vagyok
- eddig nem vettem észre a gameplayben kiugró újítást
- w7 alatt nálam nincs hang
+ tetszik a ranged egységek "tartsd a távolságot" funkciója
+ tetszik a szerteágazó quest fa
+ szép a stratégiai térképen a grafika
Ez nagyon fontos, enélkül nem megy a gém. -
Dns5000 #144 nekme így néz ki
E:\x>sis update
INFO : Updating CDR
INFO : Connecting to gds : gds1.steampowered.com:27030
INFO : Connecting to config server : 69.28.153.82:27035
INFO : Downloading CDR
................................................................................
................................................................................
..............................................
INFO : CDR updated -
Dns5000 #143 javaslom http://tinypic.com/ ot -
mnorbi #142 1920*1200 ba is majd kifolyik a szemem... -
bgabor #141 Stronghold crusaderst? Azt egy jó kis játék volt!
Sima crusaderst nem ismerek. -
Igy néz ki, ha okésan lemegy az update. -
hapi #139 Szomorú lennék ha még warezba sem érdeklne engem nagy stratégát, de amiket eddig írtatok elszomorít, és nem hogy nem veszem meg de ingyen sem kell... -
#138 Crusaderst ismered? Ugyanazok követték el ezt is. -
bgabor #137 Valaki meséljen, milyen a játék?
Csalódottan értesültem róla, hogy magyar fejlesztés. Emiatt inkább előbb megérdeklődöm milyen lett mielőtt elkezdeném letölteni. Csak mert a legutóbbi magyar RTS (Panzers:cold war) óriási bukás lett.
Gondolom nem számíthatok Medieval 2:TW színvonalra. -
Dns5000 #136 E:\x>sis.exe info "King Arthur - The Role-playing Wargame_disk1.sim"
INFO : Loading CDR
ERROR : Exception (0) : Unexpected key
na egy kicsit tovább vagyok ugy néz ki az updatel van valami probláma talán -
#135 Ha valaki fel tudta tenni 1280x800-nál nagyobb felbontásba, az irja már be plz.
Amúgy az egész render engine fura, mert az állitható felbontás csak a 3Ds környezetre vonatkozik, és azonnal átáll, ahogy piszkálod, mintha csak rádobnának egy szűrőt. Az UIt nem is értinti a dolog egyáltalán. Érdekes. -
Dns5000 #134 hát akkor nem tudom a sis meg a phonix miert nem tömöriti ki :S
porobáltam xp alatt is ott is ugyanaz
-
CamelX #133 Kicsit hirtelen írtam be, Grammar Nazi-k kíméljenek ma plz :D -
CamelX #132 Csak én vagyok úgy vele hogy megvenném, de ha nem voltak képesek magyar nyelvet alapértelmezetten belerakni (és nem a nagyképű franciákéval és spanyolokéval, stb. Multi8 bolti verzióval együtt) kiadni, akkor ne puffogjanak már hogy ki szeretném próbálni. Hülye vagyok én hogy angol nyelven vegyek meg 1 magyar készítésű játékot vegyek angol nyelven? Annyi nemzeti önérzetem azért van hogy ezt ne tegyem. És ha jó, akkor meg fogom venni DOBOZBAN ha kijön. Nekem a bit akkor se érték, akármilyen fain szoftverről is legyen szó. -
#131 Stimmel, de amúgy sem hinném, hogy lenne ál-Reloaded release a neten, ha meg kitömöritette a winrar, akkor okés az integritás. -
CAC #130 Ó, hát gratulálok! A szorgalmas etetésnek köszönhetően nőtt itt egy szép kifejlett troll.
Mivel látom, hogy olyan topa vagy, hogy még a mondatok értelmezése is leküzdhetetlen akadály számodra, ezért segítek kicsit az értelmezésben. A többet nem reagálok a faszságaidra, nem jelenti azt, hogy elmegyek a topicról. Tudom szeretnéd ezt, mert egyébiránt teljesen vitaképtelen vagy, de el kell, hogy keserítselek: engem érdekel ez a játék.
Látom nem sok kultúrát szedtél magadra az elmúlt pár órában, és továbbra is csak a csúnya szavakból épül fel az egyébként silány mondandód.
Tudom említettem, hogy nem reagálok rád, de hát mit tegyek, gyenge vagyok, olyan jókat vidulok. Ilyen önégetést, amit a sötétség, write-onlyság (nézz utána, ez egy angol szó) és korlátoltság szenthármasából mutattál fel nem mindennapi no.
Atyaúristen...mondtam én, hogy jó lenne iq teszthez kötni az sg-n való regisztrálást. -
#129 Meséljetek, milyen lett! A Crusader nekem hatalmas csalódás volt ...