Battle for Europe 1939-1945
-
Mivel két oprendszeren is kipróbáltad, így nem sok tippem maradt. Talán az újabb videodriverekkel lehet gondja. Én 3 gépen próbáltam (2 munkahelyi és az otthon), de nem volt problémám. Mondjuk az is igaz, hogy nem igazán szoktam frissíteni a video drivert. Szerintem mindegyiken minimum 1 éves (ha nem öregebb) driver van fent.
Miközben az előző mondatot írtam, akkor ugrott be, hogy az egyik munkahelyi gépen pont előtte vagy két nappal próbáltam ki a FarCry2-t és az szövegelt a régi driver miatt és azon frissítettem, de abban egy régebbi ATI X1600-as kártya van. Mondjuk azon is megy a ToW full grafikán.
Az otthoni gépemben pont olyan videokártya van mint a tiedben. Procim szintén intel (E8400). Mondjuk ez 2 magos a tied meg 4, talán ez bezavarhat. A Blitzkrieg játék például már kifagy a 2 és 4 magos procikon és ki is adtak, hozzá egy patch-et. Bár ilyen problémával más játéknál nem találkoztam. Én is Winxp-n toltam mind a 3 gépen, kettőn SP2 van a harmadikon SP3, így az sem lehet probléma.
Azt még megcsinálom, hogy az otthoni gépemen frissítek a legújabb nvidia driverre, hátha az kavar be. Már jártam úgy több játéknál is, hogy csak régebbi videodriverrel hajlandóak működni (pl. The Entente (RTS), Civil War (FPS)).