DOBD A CIGIT reloaded
  • Match
    #253
    Hopp, láttam írtál a hír topicba is, átkopizom ide.
    "Mielőtt bepánikolnál itt egyáltalán nem arról lesz mostantól szó, hogy a dohányosok diszkriminálva lesznek, a nem-dohányosok lesznek megvédve a passzív-dohányzástól. Minden beltéri szórakozóhely / kocsma / pub stb köteles lesz biztosítani fűtött és esőtől védett dohányzóhelyet."

    Most komolyan azt hiszed hogy ezt ebben a formában meg fogják valósítani? Ez az ország nem az ésszerű megoldásokról híres. Ha most nekem van egy kis kocsmám, ahol engedélyezett a dohányzás, és ahogy elnézem, még javarészt dohányosok is járnak oda, most emiatt a törvény miatt fogom elkölteni az éves bevételem 200%-át az átépítésre?
    Inkább azt kéne kialakítani, hogy normális elszívás legyen. A régi törzskocsmámba kurvajól ki volt alakítva, csak sosem működött.. :/
    Minden asztal felett volt egy elszívó...ha működött volna, kurvajó lett volna, de így maradt hogy huzatot csináltunk. Amúgy lehet marha meglepő lesz, de én is utálom ha nem lehet látni a füsttől...kívülről én is utálom a füstöt...szar belélegezni, csípi a szemem, meg alig látni tőle. Az elszívókat kimondottan támogatnám.


    "Beltérben álló füst iszonyat egészségtelen mind dohányosnak illetve nem dohányosnak. Ez tény, be kell szüntetni és kész."

    Az első mondatban abszolút igazad van, megoldás fentebb.


    "Az Únióban már rengeteg helyen él ez a tiltás (most júliustól az Egyesült Királyságokban is), és sehol nem hallani felháborodásról, vagy lázongásról ezzel kapcsolatban."

    Mert gondolom meg tudták oldani normálisan, de én itt ebbe nem bízom.

    "Még dohányosként megfordultam ilyen országban, és egyáltalán nem zavart a dolgog. Sőt kifejezetten tetszett, és ezzel így van az összes dohányos ismerősöm."

    Ezt részleteznéd? Mielőtt félreérted, nem kötekedni akarok, csak tényleg érdekel hogy hogy nézett ott ki a helyzet és miért tetszett.