keresek valakit aki ért vmit a témához
  • Mike
    HWSW-be is beirtam az alábbit, erre mondjatok okosakat, pls, thx (és ne azt, hogy mekkora segg vagyok)

Üdv!

A segítségeteket szeretném kérni:
    Olyan - mondjuk rá , hogy hifi - hangzást szeretnék az autóba, ami jól szól (kompomiszummal, szal nem audiofil-re gondolok) később lehet bővíteni ha akarom, erősítővel, mélynyomóval stb, de jelenleg még nem

Az alábbi cuccra gondoltam mint fejegység:
    Sony CDX-F5500SX
    http://www.autohifibolt.hu/index.php?P=ker...KAT=97&TID=5590
    65 pénzért
    azért pont ezt, mert tud mp3-mat, nem iszonyat drága, kontrasztosan ír ki mindent, és nincs rajta filmes/animációs csicsa, ami engem eléggé zavar, meg van az az DSO nevü csoda, ami vagy jó vagy nem jó, iagzából fogalmam sincs, lehet, hogy a szokásos parasztvakítás, ami csak jól hangzik.

Azt már tudom, hogy az autohifibolt faq-jábol, hogy nem koaxalis, triaxalis cuccot kell venni, hanem , hanem komponens hangszórót, a kocsiban igazából erre is van hely, szóval ez jó. De ugye bből is rengeteg féle van.
    Érdemes-e beruházni mondjuk egy Pioneer TS-C1700R-be ami 60e, vagy erre a cuccra (igényre) felesleges ilyen hagszóró, és elég mondjuk egy DLS PS6 ami csak 30e
    Egyáltalán kell-e nekem külső kersztváltóas cucc, vagy jó a keresztváltó nélküli is. Illetve amihez nincs külső keresztváltó, abban van-e bent.

Szal a lényeg az, hogy szeretnék viszonylag szép hangzást - de csak afféle kommerszet, tehát nem valami épített csodát, de nem is vmi szokol minőségű krumplit.
    Szóval átlagember aki kicsit igényesebb

Köszi!