-
Április 16-án (kedden) indul 3 új open-pvp szerver. Prémiseknek.
Hosszú ideig zárt lesz, tehát nem lehet más szerverről odaköltözni.
Nincs róla szó, hogy dupla xp lenne.
Kétszer már indítottam karaktert friss szerveren. A tapasztalat az, hogy nagyon sokan vannak ilyenkor, várólista volt még prémivel is. De pont attól jó szórakozás, hogy dugig van a szerver, mert fel lehet idézni a régi emlékeket, hogy hol vannak a jó kis eldugott hunt helyek. Meg ki tudja meddig tart míg megölik az első démont, szóval egy darabig nem nagyon lesznek demon shieldek, mms-ek, mpa-k. Ha nem lesznek botok, akik 0-24 gyűjtik a gp-t eladásra, akkor azért pénzt venni se lesz olyan egyszerű.
Attól, hogy nem non-pvp, nem kell félni. A kötekedősök, akik random megtámadnak, azok többnyire level 10-20 körüliek. Ezek általában azok, akik csak azért jönnek, hogy felszedjenek pár szintet, aztán megszivassanak valakit, aki kisebb. Eleinte engem is megöltek egy párszor, aztán rájöttem, hogy ha megtámadnak, akkor nem szabad visszaütni, hanem simán ott kell hagyni a támadót. Nem szoktak sokáig követni, de ha igen, akkor a depoba úgyse tudnak bejönni. A nagyobbak nem szoktak csak úgy megtámadni, mert sok a vesztenivalójuk.
Viszont az tök jó, hogy ha az ember eléri a 30 körüli szintet, akkor a low-level hunt helyeken már tekintélye van. Nincs olyan, hogy a level 8-asok lövik a lényedet, meg ellopják a lootbagedet, mert tudják, hogy fél perc múlva a templomban ébrednek.
Egyébként, ha valaki szeretne belemenni harcokba, tehát szívesen visszaütne a kekeckedőknek, akkor lovaggal nem érdemes kezdeni, mert alacsony szinten, pvp-ben meg se tudja ütni a másik embert. Egy kis sorc, vagy druid viszont elég jó pvp-ben, viszont ott meg a hunt elég nehézkes (fogy a mana, stb.). Én paladin voltam, annak megfizethető a lőszere és pvp-ben is egész jó.