• rroolli
    #123900
    A bottereknek is csak akkor tevékenykednek, ha van, aki valódi pénzt ad a gp-jükért. Ehhez meg kellenek igazi "függők", akik eléggé rá vannak kattanva a játékra.
    Nincs ilyen statisztikám, de szerintem a mostani keménymag, aki sokat költ a játékra, azok régen kezdték a tibiát és úgy ragadtak itt. De kétlem, hogy lennének új arcok.
    Így meg kopik a létszám... Ezek az agresszív pénz beszedések is azt jelentik, hogy fogy a bevétel. Amit erre reagálnak, az meg eseti jelleggel megoldást kínál (pl. adott hónapban megvan a bevétel), hosszú távon viszont tovább rontja a helyzetet.
    Még arra is gondoltam, hogy margót előre betervezték, hogy 2-3 év múlva lehúzzák a rolót, addig meg összekalapolnak annyit, amennyit csak lehet.
    Amúgy szerintem a szerverek fenntartása mellett a stáb bérköltsége se lehet semmi (német bérek mellett). Meg gondolom van egy elvárása a vezetőségnek, hogy X eurót ki akarnak venni belőle, ha törik, ha szakad. Más magyarázatok nem tudok elképzelni.
    Csak kár érte, mert nem sok játékot ismerek, amit ennyire szerettek a játékosok. Pl. én is még a mai napig álmodom vele és szerintem nem vagyok egyedül. Azért nem volt ez mindig halálra ítélve, sőt...