-
"Az Alt + klikk valóban kiloot-olja az adott hullát, habár az is volt egy 10 perc, mire rájöttem, hol van eldugva ez a funkció (vagy csak én nem találtam meg a gombját). Az se segített, hogy a chat-ben Shift + klikk-et írtak, amire nekem nem történt semmi."
Szerintem a billentyűkombináció attól is függ, hogy classic control-os vagy-e, vagy sem. Most (múlt hét csütörtökön) már azt írják, hogy a classic controlosoknak lehet azokat az opciókat is választani, hogy sima bal, vagy jobb klikkre induljon a quick loot.
És van olyan lista is, hogy MINDENT lootoljon KIVÉVE x, y, z ... itemeket és olyan lista, hogy SEMMIT se lootoljon, hanem KIZÁRÓLAG x, y, z ... itemeket. Tehát ha dragonozok, akkor pl. ki lehet választani, hogy mindent szeretnék lootolni, kivéve a steel shieldet, crossbowt és plate legset, mert azok nehezek.
Ezen belül meg elvileg lehet szelektálni, hogy mi melyik bp-be kerüljön, de ez már a teszt elején is így volt.
De azért az elég kényelmes, hogy nem kell nyitva lennie a lootos bp-nek, nem kell a lényeket se "kinyitni", nem kell áthúzni ide-oda az itemeket. Ezek helyett csak egy kattintás, azaz "usolni" kell a tetemet és kész. Mindeközben a háttérben akár aszerint is szétválogatja a gép, hogy a kék bp-be a kék djinnes loot kerül, a zöldbe a zöld djinnes. Csak beállítás kérdése...
Nekem utoljára jutott volna eszembe ilyen funkciót belerakni a játékba, de hát korszerűsítés van...
Úgy néz ki, hogy izgalmasabbá akarják tenni a játékot és az ingerszegény dolgokat (mint pl. a lootolás, tradelés, trainingelés, afk rúnagyár) opcionálissá (feleslegessé) teszik, vagy átalakítják 1 klikkes mozdulatokra, hogy a játékos 100%-ban az izgalmas dolgokra tudjon koncentrálni, azaz semmi mással ne kelljen foglalkozni, csak a darálós huntolással. Ez valakinek izgalmas, másnak meg egysíkú.
Megkockáztatnám, hogy a terv az, hogy legyen kevesebb játékos, de azok lehetőleg hardcore függők legyenek és rendszeresen vegyenek sok coint. Így kevesebb megterheléssel többet lehetne profitálni, ráadásul megspórolják a marketinget és freeseket se kell "eltartani".
(ezt alátámasztaná az is, hogy rendszeresen indítanak új szervereket, de mindegyik csak prémis, mint ahogy a mostani 3 új szerver is)
Utoljára szerkesztette: rroolli, 2017.11.27. 16:56:29