• rroolli
    Mikor 1-2 hétig játszottam, akkor még english chatre se írtak.
    Amúgy ahogy írtam (tibia.com-os fórumról idézve), a hunt helyek 99%-ánál a kutya se jár, azt 2-3 területet akarja mindenki használni, mert a többihez képest brutális xp/h és loot szerezhető.
    Én yalaharon voltam és farmine-en, mindkét sziget hullaház volt. Gondolom ezek már erősen retro helynek számítanak 2017-ben. Az összes dl/frost hegyet tudtam egyszerre huntolni, ilyenről anno nem is álmodtam. A resp viszont sokkal lassabb, gondlom azért, mert kevesen vannak online.

Amikor Roshamuul még új volt, elmentünk 3-an a Guzzlemaw Valley-ba, én voltam kb. 190, Jocoka és Nagy Krapekk már 300-hoz közelítettek (éppen hogy működött a shared xp). Kb fél óráig tudtunk huntolni, aztán megjelentek ilyen 5-600-as szintűek és ránk lureoltak vagy 20 lényt. Van olyan, hogy Sight of a surrender, ami juggernautnak az erősebb változata. Szerintem még most is az a legerősebb nem-boss lény Tibiában. Olyanból is hoztak többet. Mondták is a többiek, hogy jó a loot azon a helyen, csak nem lehet huntolni, mert pk-znak.