• taj-one
    Mondjuk a hirtelen jött erős lények miatt az elején még volt izgalom a hotkeyes, battle windowban célzós, potis világban is, mert én féltem, amikor felfedeztük együtt Formorgas Minest, és nekimentünk egy Juggernauthnak a pincében, hiszen ezek akkor nagyon erős lények volt a kombózási képességükkel.

Viszont szívesebben emlékszem vissza a ma már elképzelhetetlen necro, hero, vamp gyakásokra, amikor szummonált lényekkel, respeket campeltünk. Darashia vamp hell, Edron hero spawnok, Dara necrok, Venore és Kaz gs-ek, sárkány és a dl spawnok mindenfelé. Mekkora dolog volt, amikor előkerült egy crown shield a heroból. Olyan szépnek tűnt, hogy elmondani nem tudom. :-p Izgalmas volt Fibula dungeonben sokszor a dragonozás a dl-ek miatt, az sokaknak nagy élmény volt, izgalmas spawn volt lev 50 körül. A későbbi warlockozások Demonán, demonozások Edronon és Demon Hellben, hydrázások, quara scoutozások, questelések, felfedezések, minden jó móka volt, csak a vocation balancing és a fejlődés monotonsága, illetve a sok hülye játékos, netkickek, sokszor kiakasztották az embert. Ami régen működött, és nem adott lehetőséget tömeges csalásra (pl. geo tréning, monk trérning, gargoyle tréning), azokat sajnáltam, hogy szétcseszték, és helyette bevezették az energiát nem igénylő training dummy-t.

Mennyit mosolyogtunk Pucun, aki mind a négy kasztot kipróbálta, és teljesen rá volt kattanva, hogy ő sárkányvérben akar fürdeni, de mindig a sárkány nyert. Egyedül a paladin kaszttal tudott végül ő győzni, és ezzel el is dőlt, hogy melyik kasztot fogja tolni, illetve a nagy kérdésre is megszületett a válasz, hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás melyik kaszt volt a legdurvább. :-p