Hát ez tök jó, majd megnézem mozgás közben is. Csak sajnos az új kliens nem támogatja a 32 bites linuxot, én meg legtöbbször pont egy 32 bites ubuntu 16.4-et használok.
Én cip helyében simán levenném fixre az ambient light-ot. Sokkal hangulatosabb lenne, ha korom sötétben, fáklyával mennénk a föld alatt és a sötétből ugranának elő gs-ek, meg ami épp ott van. Vagy akár hirtelen azt se tudnánk, hogy merre kanyarodik a járat, mert nem ér el odáig a fáklya fénye. Ehhez képest most egyenletes reflektorfény van mindenhol.
Persze azt mondják, hogy ha sötétet szeretnék, akkor állítsam magamnak sötétre a fényeket. De ez hülyeség, mert ha csak én állítom sötétre, a többinek világos, akkor magamat hoznám hátrányba. Ez úgy lenne buli, ha mindenki ugyanazt a sötétet látná.
Úgy tudom régen is úgy volt, hogy mindenkinek sötét volt és számolgatni kellett, hogy elég lesz-e a fáklya, vagy nem... Aztán megjelent valami illegális kliens modifikáció, amivel világosságot lehetett csinálni, és emiatt a cipsoft inkább beletette a hivatalos kliensbe a fényerő állítást, hogy ne cheateljenek az emberek.