-
háát ezt nem teljsen tudom megitélni.
Van pvp karim mert infernán is toltam egy időben. most is maikor újra meglett a premim akkor gondoltam elszaladok vissza premi területre mert Thais nem egy életbiztosítás. Hát majdnem belehaltam. tudom thai nem teljesen mérvadó ilyen szempontból mert ott van az összes köcsög pk-s de
Kiléptem a templomból (kb 40es palám van) és egy 12es pala majdnem a földbe alázott. Persze nálam szinte semmi nem volt illeve sejtésem szerint a skac állandó offline trénben lehetett az elmúlt években mert akkorákat sebzett rajtam hogy azthittem összefosom magam. A végén szerencsére eltakarodott mert azért kentem neki én is rendesen de nem sokon múlott. ha még 1 percet ki kell bírnom ott döglök meg. utána nagynehezen elverekedtem magam a depóig hogy legyen pénzem amivel elhajózok ankba.
2 napig kellett várnom amig nem volt a depoó elött olyan tömeg és bolondokháza hogy egyáltalán ki merjek lépni. 10-200as szintig ölték egymást folyamatosan az emberek hogy egyesével hol csoportosan. Szóval undormány volt.
Mondom ez nem teljesen mérvadó mert nem tudom hogy a prém területeken mi van mert azóta se léptem be vele de nagyon csúnya volt :(
főleg a szivatások.
két olyan 160 körüli kari elkezdett párbajozni. megbeszélték hogy nem ölik meg egymást. szépen ment is a harc és be is fejezték mikor már nagyon necces volt az egyiknek. Erre odalépett egy 20as kis csöcs benyomott 2 izom sebzést a sérült csókába és csókolom.
úgyhogy ott elég érdekes az élet.
még egy sztori aztán be is fejezem :)
Ez is velem történt még annak idején.
Ankban szerettem punnyadni mert azt a részt ismertem annó a legjobban és a palával nagyon jól elvoltam ott. Volt házam stb. afkolgattam nyugodtan gyártogattam a municiót semmi gond nem volt.
Egyszer csak azt veszem észre hogy kinyírtak. Megnéztem hogy ki az és valami 100+ sorci nyomott le. mondom ok megérdemeltem minek afkolok pvp szerveren. ujra afk ill munició gyártás látom jön egy csóka. Gyorsan be a házba. Az a csóka jött aki kinyírt. Kérdezem hogy miért. Erre azt mondja mert hogy én meg kinyirtam a haverját és most addig fog ölni míg meg nem unja ő is meg az egész guild. természetesen én nem nyírtam ki senkit hiszen a pvp-n se szoktam köcsög lenni csak szivattak. Szóval ott tényleg az erő számít és ha egyszer egy köcsög kinézett magának akkor semmit nem tudsz ellene tenni :(