Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
[/spam]™

kicsit megváltozott 😊
de jó
[/spam]™
buli van 😊
[/spam]™
22:41: Loot of a minotaur mage: a wand of cosmic energy, 4 gold coins
Majdnem otthagytam, azt hittem, valami gagyi cucc - ebből látszik, hogy sose voltam sorc 😄
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
Bebbye <139>139>: 19:16 Loot of a frost dragon: dragon ham, a dragon scale mail, 68 gold coins
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Utoljára szerkesztette: rroolli, 2014.12.06. 10:05:48
[/spam]™
08:23 Your Distance Fighting skill changed from level 21 (with 5.86% progress towards level 32) to level 53 (with 9.68% progress towards level 54)
Végül is cipnek nem kell, hogy sokan játsszanak, elég ha kevesen vannak, de azok rendszeresen sokat fizetnek. Csak a játékosoknak nem jó, ha kong az ürességtől a szerver. Ebből lett pár szerver összevonás... Meg magukat is összevonják a playerek a "world transferrel".
Én is azt hittem, hogy mennyi minden megváltozott, de olyan eget rengető különbség nincs. Szinte mindent leírtam ide az elmúlt pár napban, ami érdekes. Van néhány dolog, amire rá lehet csodálkozni: 1-2 változtatás, néhány extra, meg pár új hely, új lény. De alapjába véve minden a régi.
Druid 13
Elder Druid 70
Elite Knight 101
Knight 88
Master Sorcerer 46
None 3
Paladin 20
Royal Paladin 69
Sorcerer 12
Ebből tehát prémis: 70+101+46+69 = 286
Nagyjából csak 67% prémis.
[/spam]™
hol tárolja az online verzió a térképet? ugyanott ahol eddig és ugyanúgy?
de azért 3 vagy mennyi év alatt nagyon sok minden változott
2010? o0 akkor 4 év?
[/spam]™
Szerencsére ahhoz már vagyunk elegen, hogy segítsünk ha kérdés van az új dolgokkal kapcsolatban, vagy megmutassunk új helyeket.
Map is van, szerencsére megtaláltam a Cattiét 😛 Ha nem gond, belinkelem ide: link
Miért érdemes újra belépni?
-Meg lehet nézni az új tutorialt és kezdő szigetet. Pörgős, érdekes.
-A fenti miatt remek alkalom új kasztokat kipróbálni és felhúzni
-Ha level 50 alatt vagy, vagy csak új karaktert próbálnál ki, akkor az xp bónusz miatt
-Elhasználhatod a dupla xp voucher-edet
-Ha prémit is veszel, akkor az összes karakteredet berakhatod minden nap offline train-be. Elég jó móka nézni minden nap, hogy melyik mit fejlődött.
-Botterek alig vannak. Én még nem találkoztam eggyel se. Biztos van, de nem jellemző.
-Kevesebben vannak online, mint régen. Egy csomó hely, ami régen foglalt volt, most szabad. A kevesebb botter miatt is élvezetesebb a hunt.
Én se érek rá játszani egész nap. Melóba néha van annyi idő, hogy megnézem hogy állnak a karaktereim a trainingel. Ha nagyon ráérek, akkor eladom a lootot, rendezgetem a depót, beváltom a vialokat, veszek potit és lőszert, stb... Max ilyen 5-5 percre belépek. Este meg 1-2 óra alatt lerendezem a huntot. 2 óránál többet még nem huntoltam egy nap, de ez így pont jó.
Ami a legjobb, hogy most szinte mindig van valaki online, akivel meg lehet beszélni a legutóbbi hunt eredményét és tervezgetni a következő csoportos hentet 😄
(Tudom, hogy úgy hangzik, mint ha a Cipsoft fizetett agitátora lennék 😄)
Utoljára szerkesztette: rroolli, 2014.12.05. 20:10:58
Mivel sokan nosztalgiából lépünk be, ezért maradt a jól megszokott név. A rangokat is visszaállítottam, eredeti formában 😊
Már csak fel kéne tölteni emberekkel. Eddig 19 karakter van a tagok között 😊
Lehet jelentkezni 😊
vagy ennek valami változata 😊
[/spam]™
😊
Utoljára szerkesztette: rroolli, 2014.12.05. 15:55:23
Secura / Pannon Guardians
Igyekeztem mindenkit meghívni, aki mostanában aktív sg-n. De ha valaki kimaradt, akkor lehet szólni és megy a meghívó!
Amúgy próbálkozhatsz darán is az új dragonos/dl-es helyen. Szerintem most nincsenek olyan sokan, mint régen.
Meg Krapekk és Andris tudna mondani jó helyeket. Vagy Jocó is, ő is druidozik. A workereknél szerintem van jobb hely, ami nem is feltétlen veszélyesebb.
mert nekem tegnap is csak 240k6óra bónuszt nyomtak a gólemek 😞 és még volt bónusz időm is 😞 igaz nagyon lightos őket irtani és egy idő után várni is kell a respre mert kiirtom őket rendesen 😊
Tudom mennem kell farmine-ra dl-ezni 😊
de régen voltam ott és fosok 😊