124119
-
#122917 amúgy hogy tudom megnézni hogy hány napom volt? mert azt látom amikor beléptem hogy 20%ot kapok, meg persze elkezdhetném összeadogatni a fizetéses oldalon lévő adatokat is de gondolom meg lehet ezt nézni valahogy számszerűen is :)
Lusta vagyok olvasni tibia.com-on könnyebb kérdezni :) -
TZson #122916 Az a 14 napon belül van :) -
#122915 szombaton lesz ismét premim, addig kikéne birnia :P -
olattila #122914 Vagyis bocsanat rosszul fogalmaztam :) nem kell online lenned csak premiumod kell legyen. -
olattila #122913 The Loyalty System was designed to favour Cipsoft's most loyal customers. One day of spent premium time equals one loyalty point, which can grant you fancy titles and bonuses for your character if enough are accrued. It was implemented on January 27, 2015.
That hany napig voltal online premiskent :) -
olattila #122912 je ket szia :) -
#122911 jé, egy szia :-) -
#122910 Boldog szülinapot! :-)
Mi az a Loyalty Point? -
olattila #122909 Dear Tibia player,
Your guild Pannon Guardians is about to be dissolved in 14 days. Please make
sure that the leader and 4 vice leaders have premium status. -
Xing #122908 Loyalty Points: 2304
Ez elég sokat elvett a gyerrekkoromból :) -
#122907 :)
Én is de nem tudom most mit sikerült benyelnem de az otthoni gépemen semmit nem ér az adblock :( valami szar feltelepült mikor újratelepítettem a gépemet és azóta a firefox alatt nyomatja a reklámokat :(:( egyszerűen nem tudom kigyilkolni szóval megint gép újratelepítés lesz mert egyszerűen nem tudom elviselni azt a sok szart amit nyomat :( -
#122906 Vannak a neten reklamok? En boldog adblock felhasznalo vagyok :) -
TZson #122905 Most már látom, mire gondolsz, eddig nem vettem észre - tényleg nagyon furcsa lett. -
#122904 este ha minden igaz és lesz erőm meg kedvem megyek lenyomom a thives guild questet :)
akinek van kedve várom szeretettel illetve a DC részre nem ártana még egy kis tűzerő mert gyenguszka a palám és sok idő lenne egyedül kitakarítani DC-t :)
Szóval várom a jelentkezőket olyan 5-ig :) Valószinüleg csak később fogok menni ill fogom elkezdeni a questet mert Bebbel legyakom szerintem a bónuszom de ez most a hangulatomtól is fog függeni :)
Balázs ha még a banutát nem kezdted el akkor jó lenne ha majd az elejét mondjuk a kertig letolnád :) A kertbe majd Krapival együtt ill a kíséretemben megyünk csak mert ott tudja az embert meglepetés érni :)
De mivel jó lenne a warth of empet lenyomni addig míg Krapi is itt van így jó lenne haladni a mellékküldetésekkel is :)
Szóval osztom a feladatokat :)
-
#122903 Engem az bosszant hogy azért viszonylag jó gépem van szerintem, de ha megnyitom a wikiát, és televan ilyen szar reklámokkal, rendesen befagy a gép, de csak a wikián lévö relámoktól :( -
#122902 de az oldal tartalma is megváltozott :(
teljesen más tematikában vannak a dolgok rajta :( És sajnos szerintem nem annyira átlátható mint a régi mert mi már azt szoktuk meg
Persze ha valaki most kezdi el olvasgatni annak nem hiszem hogy sok gondja lesz vele, csak engem bosszant :) -
TZson #122901 Ez nem a tibiawiki hibája, az összes wikiát alakították át ilyen kinézetűre. -
#122900 bakker néztétek már hogy hogy megváltozott a tibiawiki oldala?
Nem nagyon tetszik :( már megszoktam a régit és most alig látom át hogy mi hol van :( -
#122899 Régen és most:
Non-PVP -> Optional PVP
PVP -> Open PVP
PVP Enforced -> Hardcore PVP
A különbség az utolsó kettő között, hogy hardcore-on nincs koponya és PZ lock. Open PVP-n akár black skullig is eljuthatnak a bohóckodók, ami azt jelenti, hogy dupla sebzést szenved, 1 hp-val respel a templomban és elhagyja a cuccát.
Ilyesmi nincs hardcore-on, sőt régen XP is járt a player killért, most nem tudom. -
Xing #122898 Nem ugyan arra használjuk a "normál+ fogalmat. Számomra a normál szerver az Open PvP, amiből a legtöbb szerver van. Az Inferna Hardcore PvP, ahol tényleg azt csinálsz amit akarsz. Az Optionalon meg a másik véglet ahol szinte semmi PvP nincs :) -
#122897 de hát az a normál pvp :)
az optionalon ott nem nagyon lehet terorizálni az embert csak ha ő is beleegyezik :) -
Xing #122896 Elolvastam az egészet :p
Csak arra próbáltam utalni, hogy én a normál pvp-re gondoltam és ettől kezdve nem kapcsolódik a hozzászólásomhoz az Infernás tapasztalat. Ott én sem játszanék :D Ahhoz nagyon elvetemültnek kell lenni. -
#122895 :)
erre most mit mondjak? :)
Mindig nézzétek meg mielőtt valahova mentek hogy mi kell hozzá mik a feltételek stb :) Remélhetőleg este majd kiszabadít titeket valaki :) -
TZson #122894 Na, Encykével elindultunk Hellgate-re, Draconia questet is majdnem letoltuk, csak rájöttünk hogy nincs destroy field rúnánk :) AZtán meg rájöttünk, hogy parcelünk sincs, szóval ki se tudunk jönni a Hellgateből :D -
TZson #122893 Bogarak? Régebben a patkányok voltak :) Bármost már van kezdő felszerelés, és asszem Dawnporton már nincs is patkány, szóval most ez le fog csökkenni, és a trollok fognak vezetni nem sokára :) -
#122892 Tudod az én ritka kisregényeimet nem egyszerű végigolvasni :) -
#122891 de meddig olvastad, ha mégis válaszolsz rá? :) :) -
#122890 hehe
nézegettem a tibiacomon a kill statisztikákat. El se tudom hinni hogy a legtöbb hallért a bogarak felelnek a szerveren. már ma is megöltek 280 embert. Nem tudom felfogni. valaki direkt pk-ztatja az embereket vele vagy ez hogy lehet?? -
Xing #122889 tldr
Inferna a másik véglet. Én sima pvp-ről beszélek. -
#122888 háát ezt nem teljsen tudom megitélni.
Van pvp karim mert infernán is toltam egy időben. most is maikor újra meglett a premim akkor gondoltam elszaladok vissza premi területre mert Thais nem egy életbiztosítás. Hát majdnem belehaltam. tudom thai nem teljesen mérvadó ilyen szempontból mert ott van az összes köcsög pk-s de
Kiléptem a templomból (kb 40es palám van) és egy 12es pala majdnem a földbe alázott. Persze nálam szinte semmi nem volt illeve sejtésem szerint a skac állandó offline trénben lehetett az elmúlt években mert akkorákat sebzett rajtam hogy azthittem összefosom magam. A végén szerencsére eltakarodott mert azért kentem neki én is rendesen de nem sokon múlott. ha még 1 percet ki kell bírnom ott döglök meg. utána nagynehezen elverekedtem magam a depóig hogy legyen pénzem amivel elhajózok ankba.
2 napig kellett várnom amig nem volt a depoó elött olyan tömeg és bolondokháza hogy egyáltalán ki merjek lépni. 10-200as szintig ölték egymást folyamatosan az emberek hogy egyesével hol csoportosan. Szóval undormány volt.
Mondom ez nem teljesen mérvadó mert nem tudom hogy a prém területeken mi van mert azóta se léptem be vele de nagyon csúnya volt :(
főleg a szivatások.
két olyan 160 körüli kari elkezdett párbajozni. megbeszélték hogy nem ölik meg egymást. szépen ment is a harc és be is fejezték mikor már nagyon necces volt az egyiknek. Erre odalépett egy 20as kis csöcs benyomott 2 izom sebzést a sérült csókába és csókolom.
úgyhogy ott elég érdekes az élet.
még egy sztori aztán be is fejezem :)
Ez is velem történt még annak idején.
Ankban szerettem punnyadni mert azt a részt ismertem annó a legjobban és a palával nagyon jól elvoltam ott. Volt házam stb. afkolgattam nyugodtan gyártogattam a municiót semmi gond nem volt.
Egyszer csak azt veszem észre hogy kinyírtak. Megnéztem hogy ki az és valami 100+ sorci nyomott le. mondom ok megérdemeltem minek afkolok pvp szerveren. ujra afk ill munició gyártás látom jön egy csóka. Gyorsan be a házba. Az a csóka jött aki kinyírt. Kérdezem hogy miért. Erre azt mondja mert hogy én meg kinyirtam a haverját és most addig fog ölni míg meg nem unja ő is meg az egész guild. természetesen én nem nyírtam ki senkit hiszen a pvp-n se szoktam köcsög lenni csak szivattak. Szóval ott tényleg az erő számít és ha egyszer egy köcsög kinézett magának akkor semmit nem tudsz ellene tenni :( -
TZson #122887 Alvás? Az micsoda? :)
Amúgy vizsgaidőszak van, és ilyenkor az alvástól ugye csak a stamina nő, a vizsgákon viszont a lvl-t nézik, és nem azt, hogy mennyi a stamina, szóval még ilyen későn is megéri tanulni, mert ilyenkor is nő az exp (még ha lassabban is) :) -
Xing #122886 A Secura langyi a rendes pvp szerverekhez képest. Ott aztán van tisztelet még most is. -
#122885 dede :)
és azért volt vicces a dolog mert éppen végeztem venor swamp trolloknál és meglett a 20as szint. Indultunk volna desert questre:)
a hídon lett volna a tali de nem jutottam el odáig mert a híd előtt kinyírt a gs :(
Néha amúgy picit hiányolom hogy nem lehet lurolni a lényeket. Vagy ugyanúgy uh-zni mint régen. Bár az nekem se volt vicces mikor Carlin mellett menekülnöm kellett a ds-ek elöl és hiába vertem le 2 ember folyamatosan nyomta neki az UH-t hogy ne tudjam kinyírni. Viszont jobban tiszteletben tartotta az ember azt hogy ki mikor hol kezdett el huntolni. De sajnos itt is csak a visszaélések voltak:( -
#122884 Csak nem cyc és dwarf bridge között ?:D, énmég ott menekültem be a postáshoz :D -
#122883 hehe engem még ölt meg annó ilyen gs :) -
#122882 bakker ti nem alszotok? :) -
TZson #122881 Elvileg Pocak a neve (és most is online van :O) -
#122880 Beszéltem Jiglypuff-al, nálam átment a szűrőn. Teljesen korrekt, kedves, illedelmes személy. Meghívtam, de egyelőre még hezitál a csatlakozáson, mert lagol és nem tud olyan sokat játszani. Mondtam neki, hogy ez nem gond.
A párjának a karakterét meg nem ismerem, nem tudom annak mi a neve.
Hátha bővülünk 1-2 taggal :) -
#122879 Beholder (elnézést, bonelord) rajzolásban sokat fejlődtek :P
Ez a sprite volt az egyik legmeghatározóbb élmény kezdőként, rookgaard után. :) Amikor megláttam a venore-kaz közötti rotworm cave-nél :) -
TZson #122878 A farkas meg a troll már nem is így néz ki :)