huhh baker:)
Nézegettem egy kicsit a statisztikákat ez a dev onica csóka iszonyat hogy hogy hentelhet meg miylen csapata ill anyagi tartalékai lehetnek. A nap irekordja 100kk exp. El se tudom képzelni hogy hogy tudott ilyet hentelni miket ölhetett hogy csinálhatta stb. ha folyamatosan ül a gép előtt akkor nem tűnik soknak mert percenként csak 1000 expet kell csinálni ami lássuk be nem egy nagy feladat na de 24 órán keresztül? :)
tudom sokkal keményebb lényeket ölt és azért kapta ezt a rengeteg expet és feltételezem hogy nem szánt rá többet mondjuk 5-6 óránál és bonusz meg voucher meg minden szar volt de akkor is :)
ha én most ennyi expet nyomnék egy nap alatt akkor kb 65-70 szintet lépnék :) nem lenne rossz dolog egy nap alatt :)
kíváncsi lennék hogyha nem lenne gond a pénz és esetleg még egy lovagot ill druidokat is tudnéák fizetni hogy csak blokkoljanak nekem meg gyógyizzanak és folyamatosan hoznák a lényeket amiket ölnöm kéne akkor menyit tudnék egy nap alatt fejlődni :) illetve természetesen arra is kíváncsi lennék mibe fájna ez nekem :) mi lenne a célpont stb stb :)