124119
-
#122757 huhh baker:)
Nézegettem egy kicsit a statisztikákat ez a dev onica csóka iszonyat hogy hogy hentelhet meg miylen csapata ill anyagi tartalékai lehetnek. A nap irekordja 100kk exp. El se tudom képzelni hogy hogy tudott ilyet hentelni miket ölhetett hogy csinálhatta stb. ha folyamatosan ül a gép előtt akkor nem tűnik soknak mert percenként csak 1000 expet kell csinálni ami lássuk be nem egy nagy feladat na de 24 órán keresztül? :)
tudom sokkal keményebb lényeket ölt és azért kapta ezt a rengeteg expet és feltételezem hogy nem szánt rá többet mondjuk 5-6 óránál és bonusz meg voucher meg minden szar volt de akkor is :)
ha én most ennyi expet nyomnék egy nap alatt akkor kb 65-70 szintet lépnék :) nem lenne rossz dolog egy nap alatt :)
kíváncsi lennék hogyha nem lenne gond a pénz és esetleg még egy lovagot ill druidokat is tudnéák fizetni hogy csak blokkoljanak nekem meg gyógyizzanak és folyamatosan hoznák a lényeket amiket ölnöm kéne akkor menyit tudnék egy nap alatt fejlődni :) illetve természetesen arra is kíváncsi lennék mibe fájna ez nekem :) mi lenne a célpont stb stb :) -
#122756 úgy látszik, egész napos buli van :)
13:16: Your last visit in Tibia: 11. Dec 2014 20:46:41 CET.
13:16: A ghost ship has been sighted near the Thaian lighthouse!
13:17: Many aggressive beasts are roaming south of Ab'Dendriel! Take care! -
#122755 Azért, mert 200-as palám még nincs :D -
#122754 A Te mapodon fekete volt a GH belseje. -
#122753 Folyamatban van a Granite Guildhall vásárlása.
Beköltözés: jövő hét szombat, 10:00 -
#122752 polci sorci -
#122751 Te hogyhogy palázol? Miért tetted polcra a sorcot? :) -
#122750 Sokaknak? Hm, azért azt nem hiszem. :) -
TZson #122749 Még a Femor Hills-iről van szó :) Ha megvan annak a mapja neked, akkor tárgytalan, de sokaknak azért még nincs :)
Utoljára szerkesztette: TZson, 2014.12.18. 22:44:34 -
#122748 változott a mapja? -
#122747 ...azaz délelőtt 10 óráig :D -
#122746 Holnap server save-ig lehet mappolni/megnézni a guildhallt!
Mindenki be van hívva, aki tagja a PG-nek! -
#122745 Ilyen egy depo a GH-ban:
-
olattila #122744 valahol el kell kezdeni :) de eloszor csinalj valami a lagjaiddal... -
#122743 lehet hogy így kéne nekem is huntolni most? :)
bár nem tűnik a legkifizetődőbbnek de azért haladós a dolog :) viszont a lagjaim miatt lehet hogy mégse lenne olyan jó ötlet :)
-
#122742 grey beachen a hive nevű területen mitől függ hogy valaki át tud e menni egy olyan zöld ajtón vagy sem? csak hogyha elmegyek arra szétnézni nehogy valahol beszaladjak véletlenül valami tömegbe és közben meg rám záródik valami ajtó, mert ahogy a vidiket lesem látom hogy nem mindig vannak nyitva illetve nem mindig lehet miden ajtón átjutni :) -
#122741 Wrath of the Emperor Quest:
Elég könnyen ment. -
Noodlee #122740 FB-n játszok egy játékot, és erre bukkantam: -
#122739 patch -
#122738 megint valami up volt? csak mert megint új verziót tölt le a kliens -
A Joco #122737 Sajnos a képte nem teszi be ha beszurom :( a loot
Utoljára szerkesztette: A Joco, 2014.12.17. 17:10:38 -
#122736 Értem mire gondolsz, én is emiatt halogattam sokáig a felfedezést. Egy kicsit védem cipet, mert nem igaz, hogy csak 200+++ szigeteket adtak hozzá. Szerintem teljesen korrekt új tartalom van 100-150-eseknek is és egyáltalán nem kell kicsinek érezni magatokat, mert simán helytállnátok 2 új szigeten a 3-ból.
De az tény, hogy minden mappolás veszélyes. Ahogy mondtad, ott van a carlini GS, vagy poh, de a swamp trolloknál is lehet ghoult találni, a rotiknál beholdert, vagy venore és kaz között witchet. Vagy ha már kaz, akkor bármelyik hole-ban lehet 3-4 guard.
A legjobb tényleg az, ha legalább 2 ember összefog mappolni. Bízok benne, hogy szaporodik még a létszám és akár 2-3 csapatra elég emberünk lesz :) -
#122735 ezek azok a területek szerintem amit most úgy kell felfogni mintha most kezdeném a tibiát és csak akkor merek elmenni ha valaki fogja a kezem mert nem tudhatom mikor keveredek akár a felszínen is olyan területre ahol egyből halok :)
kb úgy képzelem el mint amikor kaz és venor között az ember vélelenül elindult poh irányába. ha mázlija volt egész sokáig be tudott sétálni minden gond nélkül :) Viszont ha jött a gs akkor nagy futás és régen még ki se pukkant :) Szóval vagy halt az ember vagy elfutott valameik létráig és imádkozott hogy ne bannolják lure-olásért :)
amugy az is vicces volt még amikor Shamannal elmentünk labírt felfedezni :)
lehettünk olyan 15ös szintűek :) (akkor még az 50-60as karakterek már istennek számítottak :)) és a lépcső tetején tanakodtunk hogy le merjünk e lépni vagy sem :) Shaman beválalta hogy lelép :) lement a rostély mögötte és talán gs jött ellene :) nem sokat élt :)
szóval szerintem én egyedül még nem megyek el arra mappolgatni nehogy gond legyen mert akkor sose érlek utol titeket :) -
#122734 Én azért váltogatom a hunt helyeket, hogy ne legyen monoton. Meg 1 óra amúgy se olyan sok, hogy megunjam. Csapatba meg mindig a lőszer fogy el hamarabb, mint a türelmem :D -
#122733 Rosszul olvastam. Egy részére tényleg igaz. Sőt egy részére mi se tudunk menni :D
De azért van sok amit 150 alatt is lehet mappolni :) -
#122732 Oramondon mondjuk oda kell figyelni, de nem 200+ hely.
Utoljára szerkesztette: rroolli, 2014.12.17. 14:25:03 -
#122731 Ez nem teljesen igaz, mert a Oramondon 80-as druidot is láttam huntolni, Gray Beach pedig annál is könnyebb.
A te szinteden ez a két sziget simán mappolható. -
#122730 na igen csak az új területek egy részére olyan 150-200as szint alatt még csapattal se biztos hogy érdemes betenni a lábát az embernek és még talán a fölött se árt a csapat :) -
Xing #122729 Rájöttem nekem az volt a bajom, hogy unom a monoton henteket. Én felfedezni szeretek meg questelni és az xp az csak mellékhatás ami jön közben.
Mondjuk annyi új terület van, hogy mire körbe járom rengeteg xp jöhet :) -
#122728 :)
farminen most átlagban a dl-frost kombó amit nyomok ha egyedül vagyok olyan 240-300k/h között hoz. Szóval egy szinthez kell kb 4 bónuszidős óra. nem azt mondom hogy lehetetlen naponta egy szintet lépni de ahhoz azért gyakni kell rendesen :)
és sajnos pont az egyedüllét miatt unalmas :) csak megy körbe körbe az ember. és sokadik nap már kezd ráunni :) Ilyenkor kéne elmenni questelni vagy nem tudom :)
De rajtam ne múljon nyomatom majd a szinteket ahogy tudom :) -
#122727 Kb 25%-al jön több xp, mint inq-n. Nem olyan durva különbség, de azért jó :)
Meg nem monoton a hunt, mint egyedül, így gyorsan eltelik 2 óra is.
Amúgy én se játszok sokat, max 1.5-2 órákat. De farmine-on, vagy oramondon fél óra is sokat számít. Belépés után kb 20 másodperccel már lehet is lőni a lényeket, mert olyan gyors az utazás. Ha egyszer elkezdtem, akkor meg úgyis belelendülök.
Számolgattam, hogy ha napi fél órát huntolnál, akkor meglenne havi 10 szint és tavaszra már 200-as lennél :D -
Xing #122726 Azt hiszem igen. Kár, hogy megint egy hetet várni kell :( -
#122725 ugyanúgy respelnek, mint máshol, csak sokan vannak. kb mint a majmok banután :D -
#122724 amúgy a többi erről a részről látott videó alapján jól itéltem meg hogy itt nem időre respelnek a lények hanem ha közelmész egy ponthoz akkor automatikusan respel?
Csak mert ezért tűnt nekem folyamatosnak a lényutánpótlás és ezért is necces szeirntem ide bejutni és innen kijutni mert rossz lépés eés egy lény már rajtad is van :)
-
#122723 hát igen nem tudom hogy hogy lehet ide eljutni mármint a videón jelölt részre de ezért is ezt a videót linkeltem mert itt elvileg lehet védeni a spellcastereket :)
de mondom nincs tapasztalat :)
És ha ti is azt mondjátok hogy húzós a rész akkor nem erőltetem :)
De ha mégis úgy gondoljátok hogy érdemes próbálkozgatni akkor szívesen megyek ide gyakni :)valahogy jó lenne azt a 20 szintet feltolni a karakteremre hogy tudjak veletek menni:) Viszont ha elkezdtek ide járni akkor reménytelen a küzdelmem mert egyedül a büdös életbe nem érlek titeket utol :( Nem tudom hogy hogy lehetne meggyorsítani a folyamatot hogy utolérjelek titeket :)
(tudom sokat kell hentelni :) ) de sajnos tegnap is csak este 10re értem haza :( -
#122722 Én maradtam volna még, de a druidoknak gyorsan elfogyott a potijuk. Főleg hogy amikor rossz fele kóborolt egy ilyen lény, simán lerántotta Krapi 7000 manáját. Jó a loot, jó az xp, de fele se tréfa :D Inq-ra visszamenni ezután soulozásnak tűnik :D -
#122721 Immár harmadik alkalommal, ha jól tudom? :) -
Xing #122720 Én majd szeretnék bemenni mappolni!
Tök jó lenne ha ismét meglenne a gránit gh :) -
#122719 Szóval ide kell menni húzni a karikat :) és az én karimat is pls :) -
#122718 erről a részről tegnap néztem videókat. iszonyt durvításokat lehet itt tolni. ha birja a blokker és 8 lényt meg tud tartani akkor iszonyat xp-t lehet csinálni. Érdemes meglesni a videókat.
A lovag tartja a lényeket 2 dudu healel és öl közben ill egy pala szalad folyamatosan közel és hozza a lényeket hogy legyen utánpótlás :) szinte elképzelhetetlen volt amik a videókban voltak.
Mondjuk volt a másik verzió is ami annyira nem tetszett hogy pl pvp világban itt imádnak pk-zni mert összelurolnak lényeket beszorítanak és mehet a móka. ja és akitöl ilyen pk videót láttam nem sokkal volt szeirntem nagyobb mint most nekem beb. max 10 szint. és lazán szaladgált és lurolt.
érdemes meglesni :)