• rroolli
    Elméletben így lenne, de a tapasztalat mást mutat. Ha hinnénk az elméleti maximumoknak, akkor mindentől meghalnánk. Szerencsére nem így van.
    Az elméleti maximumok ruha nélkül értendők, ha minden képességét egyszerre használja a lény és minden spellje a lehető legnagyobbat lövi. Egy démon pl sebezhet 1530-at, elméletileg. Ez azt jelenti, hogy 6 démon 9000-et sebez maximum, így Jocónak 3-szor is meg kellett volna halnia. Ehhez képest sárgába is alig ment.

Ez részben azért van, mert nagyon-nagyon ritkán sebeznek a lények fullosakat. Még a felét is alig... A legtöbb körben nem is lőnek semmit, van hogy 0-100-ra le lehet blokkolni az ütésüket. Ha kap a lovag egy nagy pofont és nem hal meg, a következő körökben van esélye visszatöltenie magát.

A másik meg, hogy ritkán sebeznek szinkronban a lények. Egy körben kétszer tudsz gyógyulni. Ez azt jelenti, hogy ha 1300 hp-ja van a sorcomnak, akkor 2000-es sebzést is elbír körönként, ha nem egyszerre kapja. Kapok egy pofont, lecsökken a hp-m pirosra, exura vitázok, majd megint kapok egy pofont, exura vitázok. Amikor banután öltem, nekem is egy körben kétszer ment sárgába/pirosba az életem.
    Poin, inqn több druid is gyógyíthatja a lovagot. Egy körben akár 2-3szor is fullba tudják nyomni a hp-ját. 3000 hp-t már nem igazán lehet lekombózni. Elméletileg lehetséges, de ennek annyi az esélye, mint hogy engem 2 dl lekombózzon.
    Előfordul, de nagyobb az esélye a kicknek, mint ennek.

De amúgy én se tudtam elképzelni, hogy hogy lehet ezerpárszáz hp-val 10 hydra/medusa körül rohangálni, amíg ki nem próbáltam. Ha egy kicsit több hp-d lesz (talán 1000 körül van a lélektani határ) akkor te is megérzed, hogy milyen sokat el lehet bírni.