Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Random visszatekertem és fura dolgokat találtam 😄
Utoljára szerkesztette: rroolli, 2014.10.30. 17:19:21
Ha minden maradna a jelenlegiben, de nagyon sok időm lenne, akkor meglátogatnám az összes új várost, megnézném az új lényeket, kipróbálnám az új lehetőségeket. Összebarátkoznék néhány külföldivel és guildet alapítanánk.
Minden nap tennék fel képeket az új dolgokról a fórumra és leírnék minden újdonságot, amiről tudni érdemes (fontos változások, hova érdemes manapság menni, mit érdemes ölni, venni, stb)
És reménykednék, hogy csatlakoznának többen is.
Ha minden olyan lenne, mint régen, akkor megkeresném, hogy hol afkolnak a PG-sek és odaállnék én is.

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
Így kezdő item mondjuk:
És most jön valaki, erre a kommentre válaszolva egy B betűvel kezdődő itemmel (azért nem apple volt, mert olyan nincs, csak olyan van, hogy red apple). Elég csak a kép egy kommentben, nem is kell felirat meg semmi. <#ravasz1>#ravasz1>
[/spam]™
Nem prémi: fogalmam sincs - olyan sokáig voltam free-s, hogy mondhatni minden lehetőségét kiaknáztam 😊
Lehetne egyszer egy nosztaligia Tibia-tali, mondjuk Frodó kocsmájában 😊
http://tibia.wikia.com/wiki/Mapper
Ab'Dendriel
Ankrahmun
Carlin
Darashia
Edron
Farmine
Gray Beach
Kazordoon
Liberty Bay
Port Hope
Rathleton
Rookgaard
Roshamuul
Svargrond
Thais
Venore
Yalahar
Ha visszajönnétek a játékba egy estére, mit csinálnátok?
Ha nem lennétek prémisek és ha azok lennétek.
[/spam]™
Egy régi reinstall óta nincs Tibia kliens a gépemen.
Viszont böngészőssel meg azt hiszem nem szívesen mennék játszani. 😊
Bár elsőre nem kéne semmivel sem nagy vadra menni. Inkább csak kenyeret sütni. 😊 😊
[/spam]™
Random screenshot, talán valahol a Jakundaf Sivatag alatt:
Teljesen véletlenül összefutottam Telével 😊
És egy kevésbé vidám kép - az egyik ok, amiért abbahagytam anno:

jöhetnek nyugodtan 😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

danke.. szólj, ha neked is kell, szívesen segítek <#idiota>#idiota>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Utoljára szerkesztette: rroolli, 2014.09.18. 13:01:04
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Szerintem ez az újítás nem néz ki rosszul és nem vesz el a játék értékéből 😊
A varázslatokról sajnos nem találtam videót.
(na jó ez nem igaz mert pont a napokban gondoltam rá hogy belesek 😊 Erre pont akor nem volt elérhető semnmi 😊 Gondolom akkor volt az up 😊 )
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Élesben nem használták közülünk sokan.