Szerintem van még sok új hely, amit nem írtam oda, de még az is sokáig tartott, hogy a szigeteknek utánanézzek.
Úgy gondolom, hogy Gray Beach környéke pont a te szintedhez való. Legalábbis abból indulok ki, hogy zömével 800-2000 xp-s lények vannak. Személyesen még nem tudtam kipróbálni az ottani hunt helyeket, de Jocó szerintem ismeri.
Rathleton felszíne határeset. Láttam már 100 körülieket SD-vel ölni. Kb 600k/h-t lehet csinálni, de SD-vel nyilván csak az xp lesz jó, a pénz meg fogy. Amúgy inkább 150 feletti paláknak jó. De mélyebben vannak olyan dungeonok, ahol demon, grim reaper és juggernaut kombókkal is össze lehet futni.
Roshamuul pedig az egyik legdurvább hely tibiában. Főleg csapattal érdemes. Huntolgattam egyedül is, de csak lépcső mellett és nem volt olyan rossz. De simán meg lehet halni. Beljebb pedig még 300+osok is szoktak elhullani.
Csapattal bárhova mehetünk. Ha csak a háttérben állsz lövöldözni, akkor nem lehet sok bajod. A respelős témát még ki kell tapasztalni, de nem annyira veszélyes, mint elsőre hangzik. Néha fordul elő, hogy pont ott vagyok, ahol respelni akar valami és látom előre, tudok helyezkedni. Ha az se okozott gondot, hogy a képernyő széléből futnak be lények, akkor ez se fog.