124119
-
A Joco #122677
huntolgatunk :)
Utoljára szerkesztette: A Joco, 2014.12.15. 23:42:11 -
#122676 Mire pislogni tud én már a hajónál afkolok. -
#122675 Onlinerek most
None 1
Druid 18
Elder Druid 53
Knight 83
Elite Knight 92
Sorcerer 15
Master Sorcerer 56
Paladin 30
Royal Paladin 84
szum: 432
-
#122674 lehet, hogy közben harapdálja a seggét :) -
TZson #122673 Látom, megszelidítetted :) (merthogy nem támad téged :)) -
#122672 ja milyen meglepi lenne... :) -
#122671 2 éve volt egy változtatás a karakterek és a lények sebességében.
A sebesség azelőtt lineárisan nőtt a szinttel együtt, újabban viszont logaritmikus mintájú a függvény. Szóval minél nagyobb szintű a karakter, annál kevésbé növekszik a sebessége.
A 175 alattiak azt érezhetik, hogy gyorsabbak, mint régen. Egy level 30-as 25%-al gyorsabb. Egy level 100-as 13%-al gyorsabb. Egy level 175-ös pont olyan gyors, mint régen.
175 felett lassulást lehet érezni a régi sebességhez képest. Egy 200-as 4%-al lassabb. Egy 300-as 17%-al lassabb.
A lények sebessége korrigálva lett úgy, hogy akit eddig nem értek utol, azt ezután se fogják. -
#122670 Olvadás van Svargrondon:
-
A Joco #122669 Gray Beach elejét próbáltam s elkezdtem az insetcion q etde bejeb még nem s a többit sem nagyon szóval h valamikor úgy lesz össze hozhatnánk egy komolyabb mappolást :D -
Glooth Spear
Range: 3, Atk: 55, Def: 0, Stackable
http://tibia.wikia.com/wiki/Glooth_Spear
Lootoltam egyet :P
Utoljára szerkesztette: rroolli, 2014.12.13. 20:20:40 -
TZson #122667 Méghozzá az új Star Wars filmből, ahogy látom :) -
#122666 lézerkard :) -
#122665 hát szerintem én még sokáig nem akarok oda elmenni :)
-
#122664 Igen, ezelőtt is ezt használtam :)
pl itt is: #122638 -
#122663 Így néz ki, amikor megütnek és az armor blokkolja:
-
#122662 ez a jó kliens, nem a böngészős :) -
#122661 Mappolás Rathleton körül:
Rathleton depot:
Ilyen villanás van háromszor, mielőtt respel a lény:
-
#122660 Érdekesség Rathletonról:
Van a szigeten egy szavazási rendszer, aminek több szintje van. Első szinten csak 1 témában tudsz szavazni, második szinten 2 témában, stb. Minél többet szavazol, annál nagyobb lesz a "rank"-od.
1. rank: Lehet szavazni, hogy hol legyen gyors-tp ami visszavisz a városba (3 hely közül lehet választani)
2. rank: Lehet szavazni egy bizonyos hunt helyen milyen lények legyenek (golem, minotaur, vagy wrath of evil, ami destrotól juggerig mindenféle)
Mellesleg ezen a hunt helyen random a resp! Ez azt jelenti, hogy nem mindig ugyanaz respel ugyanott.
3. rank: Lehet szavazni, hogy 3 féle boss közül melyiket lehessen ölni.
Szavazati pontokat task-al lehet szerezni. Minél többet szavazol, annál nagyobb lesz a rankod és annál több témában tudsz szavazni.
4. rank után lehet használni gyors tp-t a hajótól a városig. (egyébként át kell futni a minókon)
5. ranknál el lehet kezdeni egy új questet.
A szavazás 2 hetente zárul és ennek függvényében alakul, hogy hol lesz a gyors-tp ami hazavisz, milyen lények lesznek a lenti dungeon-ben és milyen bossok lesznek.
Utoljára szerkesztette: rroolli, 2014.12.12. 14:06:31 -
#122659 Nem lesz olyan egyszerű a quest, mint eddig, az biztos. Haladni kell a tróntermekben, nincs idő gondolkozni. Ha látszik, hogy valahol respelni fog valami, akkor oda áll pár lovag, de a wave-ek akkor is kellemetlenek.
Inquisition végén is van egy olyan rész, ahol folyamatosan respelnek a démonok és nem lehet sértetlenül megúszni. Majd azt mondják, hogy mindenki hozzon elég supplyt, tegye magát defense-be, használjon mana pajzsot, vegyen fel amuletet és ha respel valami, álljon átlósan. Felelősség a résztvevőké, ha nem merik, várjanak 120-ig, vagy 150-ig. -
#122658 Szerintem van még sok új hely, amit nem írtam oda, de még az is sokáig tartott, hogy a szigeteknek utánanézzek.
Úgy gondolom, hogy Gray Beach környéke pont a te szintedhez való. Legalábbis abból indulok ki, hogy zömével 800-2000 xp-s lények vannak. Személyesen még nem tudtam kipróbálni az ottani hunt helyeket, de Jocó szerintem ismeri.
Rathleton felszíne határeset. Láttam már 100 körülieket SD-vel ölni. Kb 600k/h-t lehet csinálni, de SD-vel nyilván csak az xp lesz jó, a pénz meg fogy. Amúgy inkább 150 feletti paláknak jó. De mélyebben vannak olyan dungeonok, ahol demon, grim reaper és juggernaut kombókkal is össze lehet futni.
Roshamuul pedig az egyik legdurvább hely tibiában. Főleg csapattal érdemes. Huntolgattam egyedül is, de csak lépcső mellett és nem volt olyan rossz. De simán meg lehet halni. Beljebb pedig még 300+osok is szoktak elhullani.
Csapattal bárhova mehetünk. Ha csak a háttérben állsz lövöldözni, akkor nem lehet sok bajod. A respelős témát még ki kell tapasztalni, de nem annyira veszélyes, mint elsőre hangzik. Néha fordul elő, hogy pont ott vagyok, ahol respelni akar valami és látom előre, tudok helyezkedni. Ha az se okozott gondot, hogy a képernyő széléből futnak be lények, akkor ez se fog. -
#122657 bár a nézelődéstől a tegnapi medusa és serpent spawn megtekintés kicsit elvette a kedvem :) Le vagyok én még ehhez lassulva nagyon :)
-
#122656 nézelődni bárhova szívesen de ahogy nézem ezzel is a magas karaktereknek kedveztek csak :(
Sajnos ez a resp blokk hiány is csak azt szüli hogy innen kezdvemegint sok sok magas embert kell vinni még egy POI-ra is mert ha nem lehet blokkolni a respet akkor vicces lehet amikor a mule karakterek közé berespel valami durvítósabb lény :)
Bár szerintem ez is meg lesz majd tanulva hogy pénzt lehessen csinálni belőle hogy viszik az embereket questre :) -
#122655 Új helyek, a teljesség igénye nélkül. Ki hova akar menni? :P
-
#122654 huhh ez igy azért keményebbé teszi majd a huntokat :)
-
#122653 "We are also sorry for the delayed information. Please excuse the inconvenience."
Semmi gond, nem fontos infó, csak mindent megváltoztat :P -
#122652 Tegnap elfelejtettek szólni, de tapasztalatból kiderült, hogy update óta simán ránk respelnek a lények.
Magyarul nincs resp block. 3-szor villan a talajon egy kék gömb, majd negyedjére megjelenik a lény. Így simán respelhet a képernyő közepén egy jugger.
Az afk helyek is csak úgy biztonságosak, ha eredetileg sem respel ott semmi.
Erre mindenki vigyázzon.
ui.: utólag feltett cip egy hírt erről a módosításról. Nem minden lény respel a képernyőre, de majdnem mind. És nincs logika a kiválasztásban, úgyhogy jobb mindenre felkészülni. -
#122651 A házaknál fent szerintem nincs raid. -
Xing #122650 Lehet már kérdeztem de tudtok Kazordoonban valami biztonságos helyet afk-ra ahol nincs raid sem meg nem lökdösnek el? -
TZson #122649 Jól néz ki! :) -
TZson #122648
Jól el van dugva, ez tetszik :) -
Xing #122647 Szuper! -
#122646 -
#122645 Azon vagyok :)
Frees GH-t akarok, hogy bárki meg tudja nézni. Sajnos városban levőt nem találtam, de elvileg 8 nap múlva a miénk lesz Hill Hideout Femore Hillsnél. -
Xing #122644 Venni kell gh-t :D
Nem megy munkahelyen még böngészőből sem a Tibia. Be kell hoznom a saját laptopom. -
#122643 Ma volt update!
Megvannak az új guild funkciók is, amiről nem rég írtam. Ezen kívül lesz még minden guild hallban depo is! Ez néhány héten belül lesz beiktatva. -
Xing #122642 Ilyenekhez 250-en sem merek majd oda menni :D -
TZson #122641 Milyen magas a sword skilled :) -
#122640 mi ez az illegális kedvcsinálás? :))) -
#122639 de dagi vagy :) :) -
#122638 Mappolok valami új helyet: