Úgy gondoltam, hogy ha lesz guild számla, akkor teszünk rá pénzt, ami arra lenne jó, hogy segítsünk elindulni azoknak, akik már rég nem játszanak és elvesztették, eladták, vagy elajándékozták a cuccaikat. Szóval felruházni, potit/lőszert vásárolni, meg ilyenek.
Szerencsére ahhoz már vagyunk elegen, hogy segítsünk ha kérdés van az új dolgokkal kapcsolatban, vagy megmutassunk új helyeket.
Map is van, szerencsére megtaláltam a Cattiét :P Ha nem gond, belinkelem ide: link
Miért érdemes újra belépni?
-Meg lehet nézni az új tutorialt és kezdő szigetet. Pörgős, érdekes.
-A fenti miatt remek alkalom új kasztokat kipróbálni és felhúzni
-Ha level 50 alatt vagy, vagy csak új karaktert próbálnál ki, akkor az xp bónusz miatt
-Elhasználhatod a dupla xp voucher-edet
-Ha prémit is veszel, akkor az összes karakteredet berakhatod minden nap offline train-be. Elég jó móka nézni minden nap, hogy melyik mit fejlődött.
-Botterek alig vannak. Én még nem találkoztam eggyel se. Biztos van, de nem jellemző.
-Kevesebben vannak online, mint régen. Egy csomó hely, ami régen foglalt volt, most szabad. A kevesebb botter miatt is élvezetesebb a hunt.
Én se érek rá játszani egész nap. Melóba néha van annyi idő, hogy megnézem hogy állnak a karaktereim a trainingel. Ha nagyon ráérek, akkor eladom a lootot, rendezgetem a depót, beváltom a vialokat, veszek potit és lőszert, stb... Max ilyen 5-5 percre belépek. Este meg 1-2 óra alatt lerendezem a huntot. 2 óránál többet még nem huntoltam egy nap, de ez így pont jó.
Ami a legjobb, hogy most szinte mindig van valaki online, akivel meg lehet beszélni a legutóbbi hunt eredményét és tervezgetni a következő csoportos hentet :D
(Tudom, hogy úgy hangzik, mint ha a Cipsoft fizetett agitátora lennék :D) Utoljára szerkesztette: rroolli, 2014.12.05. 20:10:58