Látszik, hogy telik az idő. Tegyük fel, hogy valaki akkor kezdte, amikor én abbahagytam. Azóta már 4 év telt el. Ha "függő" és minden nap játszik, akkor már level 400 felett lehet.
Persze ehhez az is kell, hogy kitartó legyen és nagyon tudjon játszani. Mert level 100-ig még el lehet jutni úgy, hogy fosok a dl-től és néha összekeverem a hotkey-eket. De ahogy nő a karakter, egyre lassabban lehet szintet lépni és egyre durvább helyekre kell menni. 250-es karakterrel, egy átlagos destroyeres huntnál formorgarban azt írja a kliens, hogy 16 óra a következő szintlépésig. Frost dragonoknál, vagy a farmine-i dl-eknél, ahol már kifejezetten darálni lehet a 2100 xp-s sárkányokat, ott 10-12 óra egy szint. Ebből az következik, hogy még durvább helyekre kell menni és ott is hármasával lurolni a lényeket ahhoz, hogy történjen valami érdemi fejlődés. Level 300 felett meg pláne.
Szóval én valahol tisztelem azokat, akik ilyen nagy szintet értek el, még akkor is, ha többen vannak. Játszani legalább tudnak, valószínűleg jobban mint én valaha.