124119
-
#122517 Az elmúlt 4 hónapban 65497 accountot töröltek. -
#122516 Teszt szerverről:
Utoljára szerkesztette: rroolli, 2014.12.03. 12:02:34 -
#122515 Winter update: új guild funkciók
Guild chat:
-Automatikusan megnyílik minden guildtagnak
-Leader és vice leaderek meghívhatnak guilden kívülieket a chatbe
-Leader és vice leader más betűszínnel ír
-Leaderek és vice leaderek készíthetnek guild üzeneteket, ami minden guildtagnak megjelenik, amikor belép (hasonló lehet, mint a GM üzenet?)
Guild eventek(események):
-Új szekció kerül a Guild pages-hez (gondolom ez com-on van, valami valami guild fórum lehet)
-Leader és vice leaderek készíthetnek publikus és guild exkluzív eseményeket (pl huntok, questek)
Jelentkezés a guildba:
-A playerek a guild adatlapján (com-on) jelentkezhetnek a guildbe (bemutatkozó szöveggel)
-A leader és a vice leaderek döntenek, hogy elfogadják-e a jelentkezést
-Ez a funkció kikapcsolható a guild beállításainál
Automatikus előléptetések:
-A leader beállíthat feltételeket, amikre automatikusan rangot lépnek a guildtagok (level, tagsági idő, achievementek)
Guild fórum:
-A leader és a vice leaderek lezárhatnak témákat a guild fórumban (com-on)
-A leader és a vice leaderek kiemelhetnek témákat a guild fórumban (sticky)
Feloszlási figyelmeztető:
-A leader és a vice leaderek levelt kapnak, ha közeledik a guild feloszlásának napja
Leader választás:
-Ha a guild leader nélkül marad, a vice leadereknek lehetőségük van online felületen leadert választani
Információk a guild oldalán (com-on):
-A nevek mellett szintek, kasztok is szerepelnek
Guild bankszámla:
-Minden guild kap egy saját számlát
-Minden guildtag betehet pénzt, kivenni és átutalni csak a leader és a vice leaderek tudnak
-A guild bankszámlájának mozgása (számlakivonata) az összes tag számára látható a guild oldalán (com-on)
Aktivitási log:
-A guild oldalán (com-on) logolva lesznek a csatlakozások, rang változások, meghívások, stb.
Csináljunk guildet!
Utoljára szerkesztette: rroolli, 2014.12.03. 11:55:41 -
#122514 In November, 18808 accounts have been deleted for using unofficial software to play. The total number of deleted accounts in October is 17606. -
#122513 http://www.tibia.com/community/?subtopic=highscores&world=Secura&list=distance
Ennek a Monsters Hunter-nek a psk szerint nincsenek insomniás hajlamai. -
#122512 ezek nem tökölnek, online vannak :D -
#122511 Tegnap voltunk parchment roomban edronon. 5 démon helyett 8 volt lent. 1 ütött engem, 7 Jocót :D -
#122510 két lehetőség van.. vagy elszívod vagy kizsebel... -
#122509 19:00 You see Kender (Level 249). He is a royal paladin. He is Crumby Trial of the Cuetara Army, which has 131 members, 8 of them online. -
#122508 Nem értettem, hogy ezt miért írtad. De egy pár frissítés után nálam is kicsi lett :D -
#122507 ha rákattintasz, sötét lesz a háttér.. úgy ki van takarva minden lényegtelen és ezért jobban látni :D -
#122506 "gyorsan fel kell húzni 350-re"
ezen nevettem :) :) :) -
#122505 úristen de furcsa olvasni.. konkrétan ugrottak be az emlékek, bár inkább az érzések, hogy milyen jó játszani.. azt hiszem, a "lootolás" volt a kulcsszó :) -
#122504 kisebb kép nem volt ? -
:) -
olattila #122502 ez egyik sealje Poi-nak :) Juggernautok destrok es Furyk vannak lent :P meg mintha akadna 1 demon is ott :P -
TZson #122501 Ezt passzolom :) -
#122500 Map rejtvény:
-
#122499 Írtak még jobbat. A következő hasznos feladatokat láthatja el a paladin a csapatban:
- A pala üldözi azokat a lényeket, amik elszaladnak
- Lövi azt az egy lényt, ami a legerősebb a bolyban
- Marad a hulláknál lootolni, közben élvezi az ingyen xp-t amit a többiek csinálnak
- Van egy csomó capja, így viheti a druid és a lovag manáit.
- A pala emellett közösségi kaszt, ezért szívesen viszi eladni a lootot rashidhoz, djinnekhez és farmine-ra.
Szóval egész jó dolga van, nem lehet panaszkodni.
... Aztán jöttek a helyeselő kommentek. De az egyik hozzászóló írta, hogy egyébként a pala a legjobb kaszt, mert level ~350 körül simán tudja szólózni a poi és inq bossokat. Szóval gyorsan fel kell húzni 350-re és utána már király :P
Azt is írták, hogy a pala csökkenti a waste-et (gondolom az új lőszerekkel) és vészhelyzetben megmentheti a csapatot a blokkolásával.
Érdekesség, hogy a 2-300-asok mind azt mondják, hogy csapatban jön a legtöbb xp, csapatban lehet csak normálisan fejlődni, stb. Meg hogy egyedül lassú, nem éri meg
Régen meg pont az volt, hogy egyedül több xp-t és lootot lehetett csinálni. Mondjuk akkor még nem is voltunk 300-asok. -
#122498 -
#122497 Felnéztem community board-ra.
Találtam egy olyan témát, hogy egy paladin haszontalannak érzi magát csapatban és javaslatokat kér.
Nyertes válasz:
"A paladinok segíthetenek a lootolásban, hogy a lovagnak ne kelljen egy helyben állnia. A lovag és a mage-ek mennek szobáról szobára, a paladin pedig követi őket és lootol."
Kisfiam, ha kitartóan játszol, egy nap majd te lehetsz lootoló a csapatban. :D -
#122496 Ismerős arcok.
17:43 You see Pan Archereek (Level 360). He is an elite knight.
Former names: Merheti Xan -
#122495 -
#122494 -
#122493 hihi -
#122492 óó.... ez még megvan ? :D -
TZson #122491 Nagyon régi hozzászólásokat olvasgatva, ezt találtam :) -
#122490 Kicsit más: megint a Tibával álmodtam. Egyre jobban távolodik el a "valóságtól". Mármint az álom. Minél régebbi emlék (maga a Tibiázás), annál homályosabb az álom.
De azért meghaltam álmomban. :D Egy low level karakterrel rohangáltam. Volt egy fasza shieldem (mms) meg egy sapim (royal helmet). Semmi más cucc nem volt rajtam, mindkettőt dobtam, a templomban meztelenül ébredtem (mármint nem az álmomból). :D -
#122489 egyértelműen palahiány van :)Ezen megihelődve:
http://www.tibia.com/community/?subtopic=worlds&world=Secura
Status: Online
Players Online: 411
Online Record: 1051 players (on May 29 2009, 20:45:31 CEST)
Creation Date: 11/02
PvP Type: Optional PvP
World Quest Titles: A Piece of Cake, Bewitched, The Lightbearer, Annual Autumn Vintage, Rise of Devovorga, The Colours of Magic
sord by level
lower: 2
higher: 531
mid: 79
21 alattiak: 59
21-100 közöttiek: 173
101-200 közöttiek: 91
201-300 közöttiek: 50
301-400 közöttiek: 22
400 felettiek: 16
Nagyjából annyi 200-as van mint kezdő.
Viszont biztos sokan tesztelik az új Rookot. :)
-
TZson #122488 A másik female egy kevésbé ismert magyar karakter (vagy régebben talán ismert volt, de bizonyos okok miatt inkább nem szeretné felfedni a kilétét). -
#122487 Látszik, hogy telik az idő. Tegyük fel, hogy valaki akkor kezdte, amikor én abbahagytam. Azóta már 4 év telt el. Ha "függő" és minden nap játszik, akkor már level 400 felett lehet.
Persze ehhez az is kell, hogy kitartó legyen és nagyon tudjon játszani. Mert level 100-ig még el lehet jutni úgy, hogy fosok a dl-től és néha összekeverem a hotkey-eket. De ahogy nő a karakter, egyre lassabban lehet szintet lépni és egyre durvább helyekre kell menni. 250-es karakterrel, egy átlagos destroyeres huntnál formorgarban azt írja a kliens, hogy 16 óra a következő szintlépésig. Frost dragonoknál, vagy a farmine-i dl-eknél, ahol már kifejezetten darálni lehet a 2100 xp-s sárkányokat, ott 10-12 óra egy szint. Ebből az következik, hogy még durvább helyekre kell menni és ott is hármasával lurolni a lényeket ahhoz, hogy történjen valami érdemi fejlődés. Level 300 felett meg pláne.
Szóval én valahol tisztelem azokat, akik ilyen nagy szintet értek el, még akkor is, ha többen vannak. Játszani legalább tudnak, valószínűleg jobban mint én valaha. -
#122486 azért nem semmi.. régen milyen brutálisan elérhetetlennek tűnt a lvl 100 most meg low-levelnek számít vele az ember.. -
#122485 tibiahu-character-kezdetu komment, ah, a szep idok :) -
olattila #122484 Hermiorage egyik masik meg Bebbey :P -
#122483 Gondoltam, hogy feltöltöm a soft bootsom, mert miért ne. Emiatt pénzt kellett felvennem, de ha már venore-ban voltam, benéztem a depoba. Találtam egy csomó használt parcelt, gondoltam poénból megnézem a címkék dátumait. Aztán az egyik parcelben megtaláltam a régi házam tartalmát. Egy csomó jó cuccot találtam. Néhányról fogalmam sincs, hogy mikor és honnan szereztem. Értékbe manapság már biztos nem nagy szám az egész (mikor 2kk-ért veszik a 30 napos prémi scrollt). De azért kellemes meglepetés, hogy találok magamnál demon armort, hotát, royal helmetet, arbalestet, avengert, meg egy pár "egzotikus" cuccost.
Fogalmam sincs, hogy annak idején miért pont venore-ba küldtem ezeket :)
Utoljára szerkesztette: rroolli, 2014.11.28. 21:11:18 -
#122482 -
#122481 3-at megfejtetettem, de a 2 "female" karakterről fogalmam sincs, hogy kik lehetnek :) -
olattila #122480 Szerintem ezek Szekelyek :D es megjott a tel... faznak igy egy kicsit nosztalgiaznak :P -
TZson #122479 Méghogy a magyarok abbahagyták a játékot... :)
-
#122478 pedig de jó kis hely is az :)