Az elején lévő tutorial tényleg botrányos (ráadásul valami alternatív dimenzióban játszódik, mert elvileg ahonnan utána "feljössz", az alatt egy teljesen másik járat van - a végén ki is lép a kliens egy pillanatra). Utána viszont egész jó :)
A sziget maga alapterületileg nem nagy, de sok föld alatti járat van - a süsüket már megtaláltam, habár őket csak nézegetni lehet :) De a fire devil cave-je mellett is elmentem már egyszer.
Ahogy elkezdtem, találtam a földön 300 gp-t, és rá kb. 5 percre meghalt mellettem egy csóka, akinél szintén volt jó pár száz gp, szóval pénzügyi gondjaim nem lesznek :) Tényleg minden nagyon le van egyszerűsítve, és az is jó benne, hogy lvl 20-ig itt lehet maradni, szóval nem kell Ancient Temple-ben vagy hasonló helyeken a lvl 70-es bottereket kerülgetni :) Az is érdekes húzás, hogy a bankba maximum 500gp-t tudsz betenni, így még inkább arra öszötönöz, hogy költsd el a pénzed és próbálj ki több dolgot.
Ja, és egészen kellemes meglepetés volt, hogy a VIP-emben 3 zöld emberke is volt :)