azért ezzel nem teljesen mindenben értek egyet :)
Sajnos löttyöt csak 10 manát és 20 healt kap az ember összesen. Az első gondolatom nekem is az volt hogy tök jó majd ki be szaladgálok a kapun és a sok mana potival jól feltolom az mlvl-t de sajnos nem kivitelezhető :(
Igaz rengeteg potit lehet találni és rúnát is sokat dobálnak el az emberek :) De becsitelni nem lehet a dolgot sajnos :)
Amúgy érdekes hogy lehet venni varázslatokat is de csak a lovag és a pala vehet. Sajnos a druid illetve a sorc csak mainen vehet. Nem engedi a vásárlást. Viszont lehet venni már ott minden rodot és wandot ha akar az ember csak manával bírja :) Na meg persze pénzel :)
Természetesen amit kap az ember az minden karakternek elég arra hogy olyan 6-7es szintre felérjen és utána már nem sok kell a 8 hoz :)
Szóval alapból jól van kitalálva :) bár annyira fel lett gyorsítva ott a fejlődés hogyha akarja az ember akkor egy 100 sqm területű rész elég ahoz hogy meglépje a 8 as szintet. Ehhez képest viszont iszonyatos méretű terület áll az ember rendelkezésére és változatos lények is. Ha elkezd az ember felfedezni akkor 2-3 nap is kell mire minden szépen bejár :) Persze ha több ember megy együtt akkor lehet hogy gyorsabb mert könnyebb ölni. Nekem egyedül kellett a 3 nap és szerintem még így se jártam be mindent :(