• rroolli
    ...ja és miután kiválasztottuk a kasztot, még mindig jön a mély víz, hiszen mainlenden nincs kitáblázva, hogy hova kell menni. Csomó minden van, amire rá kell még jönni és meghalni is könnyen lehet. Pl a kaz-i bejáratot se könnyű elsőre megtalálni és beholderbe (mármint "bonelord") is könnyen bele lehet futni. Na attól is besz.rtam, amikor legelőször láttam egy rotworm cave egyik kijáratánál :D

Szóval én úgy gondolok erre a tutorial dologra, mint amikor valaki elmondja, hogy hogy kell vezetni mondjuk egy űrhajót. Aztán oda mehetsz, ahova akarsz. De ha nem mutatja meg senki és netán nem sikerül beindítani se (pláne, hogy Te is mondtad, hogy a fiatalság türelmetlenebb, mint régen.) akkor baj van és ez abban nyilvánul meg, hogy más szórakozás után néz az ember. Pedig lehet, hogy az első 5-10 percben hajszálon múlt volna az, hogy marad és évekig függő lesz, vagy bezárja az ablakot.
    Értem a kontra érveket és a kasztválasztás elbaltázásán kívül nekem is jó élményeim voltak. De könnyen lehetnek olyanok, akiknek nem megy minden olyan jól és ezért azt hiszik, hogy a játék a sz@r.

(Ha már ennyire emlegetem a tutorialt, lehet, hogy ki is kéne próbálni az újat...)
    Utoljára szerkesztette: rroolli, 2014.11.18. 11:47:18