• Bobber
    Na csak hogy én is hozzászóljak elmesélem a saját tíbiás történetemet :)

Sámánnal kezdtük el tolni illetve még egy haverral. Semmit nem tudtunk a gaméról csak annyit hogy Zak ajánlotta nekünk diablóban hogy mi lenne ha kipróbálnánk :)
    Rookgard kb 3-4 nap volt mire végigmentünk rajta és kiba**tul élveztük már azt is. Közben néha Zak annyi infót adott hogy vigyázzunk magunkra mert könnyű meghalni, sok köcsög pk-s van stb de érdemi infót hogy mi mire jó stb szerintem nem nagyon kaptunk. Ettől függetlenül teljesen rácsavarodtunk a dologra, mert nagyon élveztük hogy mindent magunknak kell felfedezni. Nagy nehezen átverekedtük magunkat main-re és keményen elkezdtünk felfedezni. El is indultunk a nagyvilágba még a rooki hulladék cuccunkal és minden lépés előtt fostunk hogy na mikor jön valami olyan ami kinyír :) Marha jó volt. Talán annyi szerencsénk volt hogy fibula felé indultunk el és valahogy sikerült minden gond nélkül el is jutni oda :)
    Utána már egy kicsit kezelésbe lettünk véve Zak és Gyud által és kissé könnyebb és pörgősebb lett a játék. Bár ez még ugye abban az időben volt amikor bármit szinte bárhova el lehetett lure-olni:) szóval minden depón kívül töltött pillanat akár még a várobsban is izgalmas lehetett:)
    Szóval nekem nagyon tetszett hogy nem egy szájbarágós tutor vitt végig azon hogy mit hogy kell használni hanem saját magunktól kellett kitalálni fejlődni stb.
    Emlékeim szerint hogy 20as szintre fejlődjek legalább egy hétig tartott és legalább 3x léptem meg a szintet mert vagy GS-be futottam vagy valami más lénnyel nyomattak le. De pont ez volt az izgalmas és a kemény. Szerintem úgy volt jó ahogy volt. De azóta természetesen nagyot változott a játékos társadalom és sajnos a mai gyerekek már nem biztos hogy akarnak annyi időt szánni a felfedezésekre stb mint még mi tettük. Nekik az a fonots már csak hogy menjenek és henteljenek :(
    Emléxem még a nagy takarításokra is :) Ugye Catti :) Nem lehetett egy hunt helyet csak úgy szétdobált hullákkal és cuccokkal otthagyni :)
    Szóval azok voltak a szép idők :)