• TZson
    Én nem használtam semmi ilyenféle erős kifejezéseket, bocsánat, ha abból, amit írtam, ez jött le. Nem ez volt a szándék.

Az, hogy köcsögösködik veled, az nem önhibádból fakad - az az ő magatartása, nem a te hibád. Ezzel teljesen egyetértek.
    Ugyanakkor a másik szemszögből is érdemes végiggondolni a dolgot. Ha én rotwormokat ölök, erre oldajön egy lvl 70-es és 1 ütéssel megöli, akkor az nem esik jól. Alapvetően nekem meglehetősen békés természetem van, de lehetséges, hogy valakinél hamarabb szakad el a cérna. De ez csak egy példa volt, hogy árnyaljam azt az alapelképzelést, amit te is megfogalmaztál.

"És erre azt mondjátok..."
    Csak én mondtam egyes egyedül, pontosabban ahogy fent leírtam, nem ezt akartam suggalni vele. Nem így gondoltam, még egyszer bocsánat, ha ez jött le belőle.

Az előző 2 hozzászólásommal csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy a PG alapelveit egyfajta reformnak kell alávetni. Az ötletekkel én is egyet értek. Csupán az a szándék vezérelt, hogy valamivel közelebb kerüljünk a guild intézményéhez. Most már látom, hogy talán kicsit erőszakos voltam abban az értelemben, hogy nem hagytam a dolgokat a maguk medrében folyni.

És bocsi még egyszer, nem akartam senkit megbántani.