• Xing
    Nekem kifejezetten bejött a pvp feeling attól, hogy párszor meghaltam. Sokkal nagyobb a hangsúly a társaságon meg a csapaton.

Thaisban haltam egyébként ugyan így egy red skulllos emberke lecsapott sétálás közben de szartam bele :P Valahogy itt nem érzem azt, hogy rohadt életbe meghaltam be sincs kedvem lépni megint mert hamar össze szeded magad. Másrészt ami még jó, hogyha megvan az összes blessinged (amit azt hiszem level 25-ig egy ezresért tudsz megvenni ha kérsz missiont bármelyik city guidetól) akkor van egy twist of fate blessing és ha játékos öl meg akkor csak azt az egyet veszted el a többit nem.

A másik meg egy hasonló szintű pala volt a larvaknál, ott simán le tudtam volna lépni mert volt annyi potim és nem sebzett nagyokat de kíváncsi voltam mit tud a karim.
    Hordok magamnál fire fieldet meg poison fieldet is, ez ilyen lelki terror, hogy küldesz rá mindent a másikra :D
    Végül meghaltam mert elfogyott a potim de jó volt a kis suttyót kergetni miközben dárdázott :p