124119
  • Xing
    Ingyen van mind a 6 blessing visszavonásig. Az összes templomban egy npc-től megkapod mindet!
  • rroolli
    Market azért is jó, mert 17gp-ért tudok venni royal speart, amennyit akarok. Depóból. A kis creature product idétlenségeket is simán el lehet adni. Régen még prémivel is elképzelhetetlen lett volna, hogy egy cyclops toe-t eladjak, mert nincs kedvem kinézni, hogy melyik városban melyik npc veszi, meg 2-3 darabért nem is utazok oda. Marketen meg pár kattintással elmegy akár 1 darab is, úgy, hogy frees vagyok.
  • Xing
    Nekem kifejezetten bejött a pvp feeling attól, hogy párszor meghaltam. Sokkal nagyobb a hangsúly a társaságon meg a csapaton.

Thaisban haltam egyébként ugyan így egy red skulllos emberke lecsapott sétálás közben de szartam bele :P Valahogy itt nem érzem azt, hogy rohadt életbe meghaltam be sincs kedvem lépni megint mert hamar össze szeded magad. Másrészt ami még jó, hogyha megvan az összes blessinged (amit azt hiszem level 25-ig egy ezresért tudsz megvenni ha kérsz missiont bármelyik city guidetól) akkor van egy twist of fate blessing és ha játékos öl meg akkor csak azt az egyet veszted el a többit nem.

A másik meg egy hasonló szintű pala volt a larvaknál, ott simán le tudtam volna lépni mert volt annyi potim és nem sebzett nagyokat de kíváncsi voltam mit tud a karim.
    Hordok magamnál fire fieldet meg poison fieldet is, ez ilyen lelki terror, hogy küldesz rá mindent a másikra :D
    Végül meghaltam mert elfogyott a potim de jó volt a kis suttyót kergetni miközben dárdázott :p
  • Xing
    Na én ezért vettem még Arcor pénzéből és most először nem volt az, hogy nem lépek be csak az első pár napban :) Mondjuk a meló és barátnő miatt most megint kevesebb időm van, de az is jó amit említettél, hogy mindig van hova menni amikor tudok játszani kicsit. Nagyon durva volt a lárváknál, hogy fél óra egy szint.

Ez a market nekem új volt, nem játszottam mióta betették, és tök jó, hogy azonnal meg tudok venni cuccokat másrészt később jó lesz, hogy vagy egy ezressel drágábban feldobhatsz mindent és megveszik.
    Most knight setben tolom egy naginatával, 39-es attack 77 axe brutál ezen a szinten :D

Mondjuk sosem játszottam knighttal de a lényeg, hogy tetszik :) Meg jó is, hogy Arcornál meguntam a sorcot mert ha majd játszunk páran legalább lesz blokker aki nem panaszkodik a kasztja miatt :D
  • Bobber
    jaja egyetértek:)
    Bár engem még szerencsére nem pk-ztak és remélem nem is nagyon fognak:) Szerencsére ahol eddig mászkáltam ott nem nagyon volt senki és ha volt is az se gyilkolt el hanem nyugodtan ölögette a trollokat és nem cseszegettük egymást:)
    Viszont nekem érdekes volt ez a számomra új dolog hogy a depoban lehet cuccot venni. igaz néhány dolognak nagyon elborult ára van:) pl amikor egy kupac nyílvessző vagy 20k:) meg hasonlók:) De vannak azért reális értelmes ajánlatok is:)
    Amugy nagyon brutális a fejlődés ezzel a dupla exp-el Meg szerintem a skillek stb is dupla olyan gyorsan fejlődik. Szóval szerintem nagyon hamar fel lehet rántani egy karaktert 100 felé. Ott még nem tudom milyen az élet a szerveren de szerintem ott se lehet olyan vészes. Bár gondolom ott már tényleg lényeges hogy az ember egy guildben legyen és sokan legyenek mert ha nem guild tag akkor lehet hogy szabad prédának tekintik. A bosszú amúgy ahogy láttam elég keményen megy ezen a szerveren is mert amikor 6-8 170 körüli karakter kergeti a másikat és kiabálja hogy most azért öllek le mert megölted a cimborát az elég csúnya:) Ki se mertem lépni a depóból mikor ilyet láttam:)
    Szóval érdekes az élet a szerveren:)
  • rroolli
    Szerintem aki csak így pk-zgat az már nem is komolyan játszik csak egyszer felhúzta magát 20-25-re, aztán megunta és most már csak néha belép fél órára balhézgatni. Pl aki engem megölt 2-szer, az tudta, hogy nem fog kapni semmi cuccot, mert 1 perccel ezelőtt ölt meg és már akkor is csak egy üres bag volt nálam. Viszont neki már piros koponyája volt, de nem baj, azért megint megtámadott. Elfutni meg se próbálok, mert úgyse tudnék csak potionnal, viszont ha megiszok 4-5öt, akkor már inkább jobban járok, ha meghalok.
    PK-tól függetlenül elég kellemes a szerver. Nincs akkora tolongás, mint securán, mindig van mit ölni, még freesen is. Az is tök jó, hogy egy dwarven shieldet pl simán el lehet adni 300gp-ért, még a noob cuccoknak is jó áruk van. Már kissé elegem volt securán abból, hogy a level 8-asok is crown setben mászkálnak és a plate legs ki van szórva a földre.

Gondolkozok prémin is, de félek, hogy megint úgy járok, mint legutóbb, hogy befizetem és utána egyszer se lépek be :D
  • Xing
    Free helyen aggresszivabbak de tapasztalatom szerint lev 20-30 utan mar annyira nem baszogatnak:)
    Orulok, hogy regeltetek, ahogy a beosztasom engedi tolom en is. Lassan lehet menni gs-re csapatban :D
  • CattiBrie
    még jó h nem Hentes :)

vagy olyan már van/volt? :)
  • rroolli
    Na most már meg merem mutatni az aurerás karakterem:

Ma csak 2-szer öltek meg, kicsit agresszív ez a szerver. De ha fél óra egy szint, akkor tökmindegy, ha nagyobb leszek, akkor meg majd elfutok.
  • CattiBrie
    hmm
  • rroolli
    Apr 12 2013, 17:45:11 CEST Killed at Level 11 by Beico Frito.
    Apr 12 2013, 17:34:29 CEST Killed at Level 11 by Beico Frito.
    Apr 12 2013, 17:20:55 CEST Killed at Level 11 by Amonkalas Olir.
    Apr 12 2013, 17:19:46 CEST Killed at Level 11 by Amonkalas Olir.
    Apr 12 2013, 16:43:23 CEST Killed at Level 11 by Bein Ayfkay.

Régen azért kiakadtam volna egy ilyenen, most viszont az új "death penalty" rendszerben kb semmi kár nem ért :D
    Kisebb szinten a halál elég vállrándítós, 100-150 fölött viszont továbbra is szívás. Pedig könnyebb összehozni 11-esen 3 szintet, mint 150-esen egy felet... Néhol érdekes a Cip logika, de ez van.
  • rroolli
    engem meg level 10 után 30 perccel kidobott island of destiny-ről :D
  • Bobber
    ja hihetetlen:) De az is hogy Ab-ban kirabolták a kazi törpék a bankot és most nem tudok ott pénzmüveleteket végrehajtani:)
    Szóval melyik kazi bányában kell keresnem ennek a szerencsétlen bankárnak a pénzládájá?:) mert elég bosszantó hogy még pénzt se tudok váltani:)
  • rroolli
    Hihetetlen mik vannak :D
  • A Joco
    az h ha egy csomó dolog egymésra van rakva meg tudod nézni h mi vana rakásban :)
  • rroolli
    "amikor nobszigeten 2-es vagy hányas szinten jött a démon azt nem csipáztam annyira:)"

Azt én akkor nem csipáztam, mikor új volt a szerver és 300-as várólista volt :D 2-3 óra várakozás után bejutok, megvan a level 2, lecsap a démon, lehet megint várakozni a loginnál :D
  • rroolli
    Mi az a "browse field" a jobbgombos menüben? :D
  • Bobber
    Na remélhetőleg most már jó szerverre regeltem Nyilas Misi néven:)
  • Bobber
    Hehe előfordul a dolog de nem gond egy kicsit belerázódtam legalább a kezdetekbe:)
    Viszont egyszerűen nem találom most a jó szervert:( De majd keresem:)
  • Xing
    Istenem Bobber, rossz szerverre regeltél :DDD
  • Xing
    Dupla xp és skill növekedéssel egyébként nem unalmas új karit kezdeni, ha kellenek cuccok szólj :)
  • Xing
    Demont mindenki kapja, de kb 50 xp-t vesztesz :p
  • Bobber
    Na akkor majd egyszer keressetek rá Kasztor névre egy kis noobocska pala és néha lehet hogy benéz majd:) (na jó tetszett amíg felfejlesztettem tegnap este kemény 9 es szintre de amikor nobszigeten 2-es vagy hányas szinten jött a démon azt nem csipáztam annyira:)
  • Xing
    Merlin of Monroe és Klamwasian
  • Bobber
    csak hogy milyen néven keressünk titeket azt nem tudjuk:)
  • Xing
    Tygeppel változatlanul várunk szeretettel titeket Aurerára :D
  • Bobber
    majd a második gyermek korban csinálunk nagy tibia hentet:)
    és akkor újra felhőtlenül tudunk majd szórakozni:) Csak ne keljen pelenkázni minket:)
  • olattila
    na igen hianyzik a jo kis tarsasag es a jo kis szorrakozas de mar senki sem a regi :)
  • Bobber
    Régi szép idők:)
    De a legjobbak akkor is a team hentek voltak:) Úgy is volt sok stresszes pillanat, de valóban a legstresszesebb pillanatok egyedül alakultak ki:)
  • olattila
    azok az utolso elotti sinten voltak :P en ugy emlekszem pont ahogy mennel le az utolso szintre de lehet tevedek :P
  • rroolli
    Normál gyakásra szerintem nem olyan jó hely, mert az ajtó körül sokan vannak, beljebb viszont veszélyes. Lehet, hogy keverem valamivel, de nem itt voltak jobb oldalt frost dragonok, balra meg egy hff valahol? Lejjebb meg 1 ghastley és 1 phantasm. A phantasmra biztosan emlékszek, mert azt egyszer megöltem, aztán soha többet nem mentem a közelébe :D
  • Xing
    Ez elég komoly
  • olattila
    hat amikor mar en huntoltam ott lent egyedul akkor mar tomeg volt :D igaz en nem 4-5-ot huztam magamra hanem 1-2 vel elvoltam :D max 3 ha nem jol sikerult a lure :P
  • rroolli
    kb ezek voltak a legjobb egyedül huntolós élményeim:

Ha valakinek feltűnne, hogy nem látszik az exurázás, meg a spellek, annak elárulom, hogy nincs semmi fekete mágia a videóban. Tibiacammal vettem fel és utólag letiltottam a default channelt, hogy jobban látsszon a kép.

800K-1.5M xp/h volt, profit átlagba 0-ra jött ki. Legjobb hely volt, szinte soha senki nem merte bevállalni soloba, csak én, luchian, meg davidious. Talán 10-szer voltam lent, ebből 2-szer meghaltam. Azt mondták a nagyobbak, hogy ők is megszoktak halni, néha bekombóznak a medusák és nem lehet mit tenni. Aztán belefáradtam, mert kicsit stresszes volt :D

Aztán valahogy jött a cooldown és onnantól kezdve ezzel a dallal tudnám kifejezni érzéseimet a játékról: http://www.youtube.com/watch?v=IOyEw9bT8yQ

(ha lovagom lett volna, akkor is ugyanúgy zavart volna, hogy nem lehet exorozni)
  • rroolli
    Úgy a sima kliensbe is haltam már, hogy a hotkeyeknél nem pipáltam ki a "send automatically" vagy micsodát és mire leesett, hogy miért nem exurázik, már jött az "alas!" :D
  • Xing
    Jah meg sorcként sosem bírtam a hp-mra figyelni. Egyszerűen kiesett a látószögemből a kis csíkon meg nem tudtam megállapítani hol tartok ami a kari feje fölött van. Ez a zárójeles megoldás viszont rohadtul bejön. Egyáltalán nem zavaró és nagyon jól szem előtt vannak a hp és a mana bar. Love it
  • Xing
    Crash soha nem volt még, de az elején haltam, mert pl szarul állítottam be az ikonokat :)
    Meg nem tudom miért 9 év után kell rájönnöm milyen jó is a Tibia Classic control :D
  • rroolli
    Jó is az, mert jobban kihasználja a 16:9-es monitort, meg ki lehet rakni ikonnak kötelet, rúnákat, stb. A célzás is kényelmes, ha egyedül vagy és jön egy lény, akkor elég nyomnod egy pgdown-t. WASD irányítás nekem nem hiányzott, de valakinek az is szempont.
    Óvatosságból nem mertem használni élesben nagyobb karakterrel, de nem emlékszek, hogy crashelt volna.
  • Xing
    Nagyon megszerettem a flash klienst, szerintem jól néz ki és jól használható. Mondjuk túl sok lehetőségem nincs amúgy sincs :D
  • CattiBrie
    hű, ezt a játékot én nem ismerem :)