jaja egyetértek:)
Bár engem még szerencsére nem pk-ztak és remélem nem is nagyon fognak:) Szerencsére ahol eddig mászkáltam ott nem nagyon volt senki és ha volt is az se gyilkolt el hanem nyugodtan ölögette a trollokat és nem cseszegettük egymást:)
Viszont nekem érdekes volt ez a számomra új dolog hogy a depoban lehet cuccot venni. igaz néhány dolognak nagyon elborult ára van:) pl amikor egy kupac nyílvessző vagy 20k:) meg hasonlók:) De vannak azért reális értelmes ajánlatok is:)
Amugy nagyon brutális a fejlődés ezzel a dupla exp-el Meg szerintem a skillek stb is dupla olyan gyorsan fejlődik. Szóval szerintem nagyon hamar fel lehet rántani egy karaktert 100 felé. Ott még nem tudom milyen az élet a szerveren de szerintem ott se lehet olyan vészes. Bár gondolom ott már tényleg lényeges hogy az ember egy guildben legyen és sokan legyenek mert ha nem guild tag akkor lehet hogy szabad prédának tekintik. A bosszú amúgy ahogy láttam elég keményen megy ezen a szerveren is mert amikor 6-8 170 körüli karakter kergeti a másikat és kiabálja hogy most azért öllek le mert megölted a cimborát az elég csúnya:) Ki se mertem lépni a depóból mikor ilyet láttam:)
Szóval érdekes az élet a szerveren:)