• rroolli
    Szerintem aki csak így pk-zgat az már nem is komolyan játszik csak egyszer felhúzta magát 20-25-re, aztán megunta és most már csak néha belép fél órára balhézgatni. Pl aki engem megölt 2-szer, az tudta, hogy nem fog kapni semmi cuccot, mert 1 perccel ezelőtt ölt meg és már akkor is csak egy üres bag volt nálam. Viszont neki már piros koponyája volt, de nem baj, azért megint megtámadott. Elfutni meg se próbálok, mert úgyse tudnék csak potionnal, viszont ha megiszok 4-5öt, akkor már inkább jobban járok, ha meghalok.
    PK-tól függetlenül elég kellemes a szerver. Nincs akkora tolongás, mint securán, mindig van mit ölni, még freesen is. Az is tök jó, hogy egy dwarven shieldet pl simán el lehet adni 300gp-ért, még a noob cuccoknak is jó áruk van. Már kissé elegem volt securán abból, hogy a level 8-asok is crown setben mászkálnak és a plate legs ki van szórva a földre.

Gondolkozok prémin is, de félek, hogy megint úgy járok, mint legutóbb, hogy befizetem és utána egyszer se lépek be :D