• Tygep
    Bár én sem nagyon voltam aktív újabban, azért sajnálom, hogy megszűnőben van a guild. Kicsit későn csöppentem ugyan bele és volt is egy kis kitérő közben, de örülök, hogy a tagja lehettem én is. Sok jó barátot ismerhettem meg és rengeteg élménnyel gazdagodtam én is.

20 nap prémem van még, utána várhatóan megint nem lesz egy jó darabig nekem sem. Sajnos vagy nem sajnos :) most már idő és pénz hiányában már nem fér bele nálam a további játék. Meg ugye eddig nem olyan irányba változott a játék, mint szerettem volna. Most ahogy olvasgattam a legutóbbi 1-2 updatet, ezekben voltak, vannak olyanok, amiknek már nagyon ideje volt és tetszenek is, hiszen szinte mindenki több éve rágta már a fülüket érte.

Taj, tetszik a búcsú szöveg. Talán ebbe a részbe lehetne beleszőni az első sárkányt:
    "Tibia changed a lot during these years, and so did we. One by one life and #$!&@* updates forced us away from this game, but we will never forget the players behind the chars."

Á, igen, az első sárkány :) A legeslegelsőt nekem még Sonic blokkolta, ankhi hegynél az egyes respet, az első szóló szintén ott volt, lvl 40 körül crossbowval szaladgáltam körülötte :)