124119
-
#120030 posted :) -
taj #120029 itt lehet össznépi búcsúzkodni -
taj #120028 http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=3675195 -
#120027 én meg arra emlékszem hogy összefutottam egyik tagunkkal és találkoztunk egy sárkánnyal amibe belehalt, aztán palaként egy szűk helyen íjjal kellett leszednem, azt én sem felejtettem el :) -
taj #120026 Felfedezett hibák javítva, első sárkány belefoglalva. Köszi a pozitív feedbacket :-p
Thread Subject: Pannon Guardians bidding you farewell
Dear visitor,
Our time has come, most of us are inactive, last premium accounts are running out. We were a relatively old guild, and according to Guildstats, we still possess the position of the 4th most powerful guild of Secura. It is quite funny compared to the fact that we have hardly waged war with other guilds, and we were not famous for holding quest services, but the stats probably don't lie, once we even reached the 2nd place. :p
We would like to say goodbye to everyone who still remembers us, to everyone with whom we hunted and laughed together. :)
Tibia changed a lot during these years, and so did we. One by one life and #$!&@* updates forced us away from this game, but we will never forget the players behind the chars nor our first dragon.
Thank you for everything, take care both ingame (if you still hold on) and in real life.
Fare thee well,
taj
P.S.: If anyone can get a hold of any of our foreign legionnaires, then please let them know, that they will become guildless. -
#120025 Bár én sem nagyon voltam aktív újabban, azért sajnálom, hogy megszűnőben van a guild. Kicsit későn csöppentem ugyan bele és volt is egy kis kitérő közben, de örülök, hogy a tagja lehettem én is. Sok jó barátot ismerhettem meg és rengeteg élménnyel gazdagodtam én is.
20 nap prémem van még, utána várhatóan megint nem lesz egy jó darabig nekem sem. Sajnos vagy nem sajnos :) most már idő és pénz hiányában már nem fér bele nálam a további játék. Meg ugye eddig nem olyan irányba változott a játék, mint szerettem volna. Most ahogy olvasgattam a legutóbbi 1-2 updatet, ezekben voltak, vannak olyanok, amiknek már nagyon ideje volt és tetszenek is, hiszen szinte mindenki több éve rágta már a fülüket érte.
Taj, tetszik a búcsú szöveg. Talán ebbe a részbe lehetne beleszőni az első sárkányt:
"Tibia changed a lot during these years, and so did we. One by one life and #$!&@* updates forced us away from this game, but we will never forget the players behind the chars."
Á, igen, az első sárkány :) A legeslegelsőt nekem még Sonic blokkolta, ankhi hegynél az egyes respet, az első szóló szintén ott volt, lvl 40 körül crossbowval szaladgáltam körülötte :)
-
taj #120024 Detto.
Bár tudom, hogy az utóbbi években csak károgni jártam ide, de valószínűleg tényleg ennyi év kellett Cipnek, hogy elkezdje komolyan venni a proposal boardot és foglalkozzon a legégetőbb problémákkal, ezt pedig nehezen tudtam lenyelni. És a szegény knightok...[vicc volt :-p] -
taj #120023 ja igen, bocsi, nem csekkoltam/csekkoltattam
még a "You will never forget your first dragon" szlogent is szívesen belefoglalnám valahogy pl.: We can confirm that Cipsoft did not lie about one thing: You will never forget your first dragon.
De bármilyen alternatív javaslatot is örömmel hallok, csak ne teljesen csöndben szűnjünk meg. -
Gyudron #120022 Ahogy áll a dolog tényleg meg fog szűnni a guild.
Négy helyett 3 vice Arcor, Joco és Tygep.
Én élveztem a veletek töltött éveket, jókat nevettünk és dolgoztunk küldetésekért, vagy közös vadászatokért, ritka tárgyakért.
Jó Vadászatot! -
#120021 Nekem tetszik a szöveg. -
#120020 "possess"?
"we have hardly waged"? -
taj #120019 Csak ha guild búcsú, akkor nem küldöm el, mert hátha más mást gondolt, vagy a leader írja, vagy ilyesmi... -
taj #120018 Búcsúlevél? Én írnék vmi ilyesmit:
Tibia Character: Tajpan
Thread Subject: Pannon Guardians bidding you farewell
Dear visitor,
Our time has come, most of us are inactive, last premium accounts are running out. We were a relatively old guild, and according to Guildstats, we still posses the position of 4th most powerful guild of Secura. It is quite funny compared to the fact that we hardly waged war with other guilds, and we were not famous for holding quest services, but the stats probably don't lie, once we even reached the 2nd place. :p
We would like to say goodbye to everyone who still remembers us, to everyone with whom we hunted and laughed together. :)
Tibia changed a lot during these years, and so did we. One by one life and #$!&@* updates forced us away from this game, but we will never forget the players behind the chars.
Thank you for everything, take care both ingame (if you still hold on) and in real life.
Fare thee well,
taj
P.S.: If anyone can get a hold of any of our foreign legionnaires, then please let them know, that they will become guildless. -
#120017 Nagy múltra visszatekintő saját kicsiny magyarhoni parány részközösségünk a szerencsétlen körülmények mindmáig folyamatosan fennálló nyomásának hatásaként az elkerülhetetlen válsághelyzet gyarapodó okai miatt csupán minden biztosítékot nélkülözően fog minden, a benne pillanatnyilag többnyire inaktív avagy serényen munkálkodó résztvevője legnagyobb sajnálatára mérhetetlenül tragikus fejleményként tehetetlenül szerte millió darabra hullani a csúnya kapitalista és sportszerűtlenül csaló játékvilág sziklahegyeinek eszméletlen súlyától. synopsis -
taj #120016 sziasztok!
tényleg megszűnik a guild? kifogytunk a prémikből?
üdv,
taj -
#120015 hehe ebben csak az a vicces hogy honnan tudja a szerver hogy most mi van miért tűntél el. Amúgy meg szerintem nagy baromság az egész mert ha valaki komolyan fejlődni akar akkor úgyis powergamelni fog ott meg nemhogy 10mp de néha még 2 mp is halálos lehet. szóval ha farkasok között szaladgálsz akkor tényleg jó mert elég ciki maikor egy magas szintű karakternek a karakterlapján az van hogy farkas vagy patkány ölte le de a komoly lények ellen nem tudom mennyit fog érni főleg ha egy csoporthenten a tank kapja a kicket, meg mondjuk a healer:))
és akkor végig is veri/verik a mobok az egész csapatot:)
Amúgy én is szerintem ha újrakezdeném akkor azon az elven vagyok hogy szűz szerver mindenki egyként kicsiként indulva, és igen is kőkemény pvp.
Igaz a powergamerek itt is hamar elhuznának de ujra lenne értéke mindennek, bár hogy most mi mit ér securán nem tudom de szerintem ami nekem még extra volt mikor abbahagytam azok ma már mindennapi tárgyaknak számítanak:( -
#120014 Elég lehangoló, hogy abban a kb 4 évben amíg játszottam(és előtte) semmit nem csináltak, az egyetlen intézkedés egy "mosom kezeimet" cikk volt, miszerint nem ők tehetnek róla, ha gond van az itthoni nettel, vagy az ő szolgáltatójukkal. Most meg hogy nem játszok, hirtelen mint ha megjelent volna az értelem szikrája az agyukban... -
olattila #120013 Azt is fogja jelezni ha arramkimaradas kovetkezik? :P vagy hirtelen megszakad a nett? :P ha igen akkor jovok vissza .) -
#120012 amit kihagytam, de a cikk irja tibia.com-on: lesz egy indikator, ha problema van a neteddel, ergo jelzi a kliens, hogy most csak akkor menj hentelni, ha nagyon bator vagy, amugy allj felre valami biztonsagos(abb) helyre -
#120011 na igen, egyik oka, hogy elment megint a kedvem a játéktól, az pont a lag volt...tök váratlan helyzetekben jött, és nem sok pici lag, hanem egy darab, de az 5-10 másodperces... 1 hónapon belül vagy háromszor sikerült így elhullanom...az okát nem sikerült kiderítenem... de hogy nem ment el közbe se gyógyítás, se manapajzs, se más, az tény... -
#120010 tudom...konkrétan megesett, hogy manashieldeztem, és persze tökéletes időzítéssel jött a 10 seces lag, a hellspawn átállása és a manapajzs hatóidejének lejárta...a végeredményt azt hiszem nem kell kifejtenem... -
#120009 Ez egy elterjedt elnevezése a blockereknek... Főleg WoW-osoktól hallottam.
Mármint nem akarom elrontani a viccet, csak mondom, hogy ez nem csak Tele agyszüleménye :) -
#120008 Gondolom ez ugyanúgy probléma marad... Nem tudni, hogy mennyi a tűréshatár a szerveren. Még az is lehet, hogy ha egy kis lagot érzel, akkor jobban jársz ha kihúzod a kábelt, vagy letiltod a netet. Egyébként lagban túl lehet élni veszélyes helyzeteket még spellcasterrel is. Ha csak másodpercenként 1 kockát tudsz lépni, az már elég nagy lag, de túlélés szempontjából ilyen lag mellett még minden körben tudsz 2-szer gyógyulni. Tapszatalataim szerint a lagok túlélhetők spellcasterrel is, mert ha körönként elmegy 1-2 exura vita, akkor szinte minden blokkolható. De ha van egy kick, vagy egy hosszabb lag, akkor már szívás van... És ez tényleg elég kérdéses szituáció, mert előfordulhat, hogy megszűnik a net és azonnal kivág a játék, de olyan is lehet, hogy 5 másodpercig csak áll a kép és még mindig nem számít kicknek, csak marha hosszú lagnak... -
#120007 Ezt eddig is meg lehetett csinálni, igaz nem ennyire lazán. De az életben szinte minden "pareto hatékony", azaz nem tudsz semmin úgy változtatni, hogy valami máson ne rontanál...
Össze kell vetni az előnyöket és hátrányokat és lássuk be, ebben az esetben ez egy igen ésszerű lépés volt. Nyilván akinek penge internet kapcsolata van ami soha nem szaraxik, annak ez gáz. De gondolj bele, hogy milyen rizikós volt, amikor Firivel hellspawnoztál, csak azért kellett mana shieldet használnod, mert hátha kicket kapsz és átáll rád. Most már nem kéne emiatt parázni... -
#120006 mondjuk ebből tuti megint pk-zás lesz... csuma rádhozza a dögöket, majd kihúzza a netet.. a dögök ignore-olják 30 secre, addig szépen át is állnak rád, ő meg visszalép, elintézi a dögöket és kilootol -
#120005 és mi lesz a laggal? -
#120004 "tank" :DDDDDDD -
olattila #120003 Meg a vegen vissza terek jatszani :P Na jo csak viccelek :P Max akkor lenne ertelme ha teljesen megszunne ez a kick miatti halal meg a loot lopkodas, a sok csalas, pk-zas, botolas meg az ilyen kis dolgok :P
Maga a jatek nem hianyzik csak a tarsasag az a reggi jo kis csapat :)
Na sziasztok majd benezek valamikor ha eszre veszem h egy paran vannak bent :P -
#120002 Szerintem válság van cipnél is, azért dolgoznak magukhoz képest ilyen sokat.
A billentyű cheates megoldás és ez is olyan dolgok, amikért évek óta fohászkodtunk és addig amíg ment nekik a szekér le se xarták. Azt meg továbbra se hiszem, hogy pár napnál tovább tart ezeket a dolgokat megvalósítani. -
#120001 spring patch: ha kicket kapsz, 30 masodpercig ignoralnak a szornyek. utana tamadnak megint, es kasztfuggoen x mp. utan rak ki a jatek:
- spellcaster: 10
- pala: 20
- tank: 30 -
#120000 Persze és ilyen események között amúgy is tréningelsz, meg több hasonló lvlű ember kell hogy mindenki ugyanazt akarja gyakni :) -
#119999 Azért a multiplayer része a legérdekesebb a játéknak. Ha van kivel játszani, van akikkel versengeni lehet és mindig kilátásban van egy közös móka, amire lehet gyúrni. Szerintem annyira azért nem izgalmas a tibia, hogy tök egyedül is élvezni lehessen. -
#119998 Nekem elég annyit megemlítenem, hogy talán annyira sok helyet nem látok ingyenesen, de számomra egy karaktert is elég idő egyre feljebb húzni hogy egyáltalán (nagy kockázat nélkül) megnézzek veszélyesebb tájakat is és ezért az élményért a tréningelés is megtérüljön.
Másrészt az lenne a lényeg hogy magad fedezed fel a világot az sokkal életszerűbb, de miután kisebb levelen egy föld alatti rendszerben előzetes figyelmeztetés nélkül lépcsőn lemenve egy GS és mögöttem ráccsal bezárt kijárat fogadott azóta nem szeretek előzetesen teljesen ismeretlen helyre menni :D -
#119997 Nekem a régebbi értékrend jobban tetszett, amikor még értékes volt az ember szemében egy knight legs és a poi izgalmas helynek számított. 2007 előtt meg biztos még jobb volt. Secura már sose lesz olyan mint régen, ezért mondtam az új szervert. De úgyse lesz olyan, szóval mindegy. -
#119996 ennyire jó újrakezdeni egy karaktert? :) -
#119995 uh oh -
Xing #119994 És pvp. -
#119993 Rest in peace PG... Majd alakítunk másikat, HA úgy alakul, hogy legalább 5 embernek játszani támad kedve - prémivel.
Egyébként én különösen arra lennék vevő, ha új szerver indulna és azon indítanánk többen új karaktereket. Persze akkor lenne az igazi, ha world transfer szempontjából zárt lenne és nem jönnének át level 400-asok. -
#119992 :)))) -
A Joco #119991 köszönöm a gyors választ :D