• olattila
    warlock nem kemeny leny 3-4 sd es mar halott is :) legalabbis nekem nem tunt kemeny lenynek :P na de mindenkinek mas a jatek stilusa en a porgosebbet szeretem ahol van izgalom :) pl Poi na ott volt mindig izgalom :)) sot sokszor meg tul sok is :P
    Na de en sose szeretem az ilyen kismeretu lenyeket mind a necro meg a lich kiprobaltam oket es nem adtak semmit nagyon nagyot buktam rajtuk azt elismerem hogy jo lootjuk van de en sose kaptam semmit ha nagy tetelbe gyaktam oket, mikor csak 1-2-ot oltem meg mert az utamba altak akkor kozbe kozbe (2 alkalom) adtak egy boh-ot de egyebet semmit nem adtak.
    Inkabb ha loot kelett lementem a banyaba es destroztam ha frees voltam akkor warlock ha peddig xp kelett akkor dl-eztem 100+on es 160 felett mar lejartam banutara ahol iszonyat sok xp es loot jon egyszerre :) es 200 felett nagyon durva huntolni goroman ott orankent ha durvan nyomod 900-1kk xp orankent es jo sok loot (: de ezt nem ajanlom (nalam a durva szo azt jelenti hogy minimum 2 szorny mindig volt rajtam es mindig futottam a 3-dikal szembe hogy folyamatosan huntoljak :))