Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah Shiwo még emlékszem mikor beszélgettünk mikor az infernalistokat ölted demon skeletonnal, de rég is volt :)
A mostani equm :D Zsir, mi? :D
11:20 Firilio <230>230>: ho was it?
11:27 Catti-bia <176>176>: exeta con
11:34 Minsc the fighter <123>123>: utito tempo
11:35 Catti-bia <176>176>: birgapörgölt
11:36 Lasaruz <208>208>: that was a pretty word... birgapörgölt
11:37 Katsukishi <106>106>: utamo tempo san
11:39 Minsc the fighter <123>123>: sounds like sweden... :s
11:40 Lasaruz <208>208>: it's not
11:40 Lasaruz <208>208>: i think it's hungarian
:DDDD
11:27 Catti-bia <176>176>: exeta con
11:34 Minsc the fighter <123>123>: utito tempo
11:35 Catti-bia <176>176>: birgapörgölt
11:36 Lasaruz <208>208>: that was a pretty word... birgapörgölt
11:39 Minsc the fighter <123>123>: sounds like sweden... :s
11:40 Lasaruz <208>208>: it's not
11:40 Lasaruz <208>208>: i think it's hungarian
:DDDD
[/spam]™
<#falbav>#falbav>
<#falbav>#falbav>
<#falbav>#falbav>
<#falbav>#falbav>
<#falbav>#falbav>
<#falbav>#falbav>
<#falbav>#falbav>
<#falbav>#falbav>
<#falbav>#falbav>
Ne hagyjatok ki!
<#falbav>#falbav>
<#falbav>#falbav>
<#falbav>#falbav>
<#falbav>#falbav>
<#falbav>#falbav>
<#falbav>#falbav>
<#falbav>#falbav>
<#falbav>#falbav>
Ne hagyjatok ki!
Meg szeretnek valakit nagyon szepen megkerni, segitsen ki engem!
Itt van par cucc amit a djinneknek ellehet adni:
Spike Sword - 1000 gold
Obsidian Lance - 500 gold
Dragonbone Staff - 3000 gold
Broadsword - 500 gold
Terra rod - 2000 gold
Necrotic rod - 1000 gold
Moonlight rod - 200 gold
Ancient Shield - 900 gold
Black Shield - 800 gold
Osszesen: 9900 gold
Valaki aki ezeket eltudja adni, az szoljon nekem.
Ez a segitseg abbol all, en eladom neked mint djinnek.
Te meg eladod az igazi djinnek, mint a titkos aldjinn es keszen is vagyunk.
Itt van par cucc amit a djinneknek ellehet adni:
Spike Sword - 1000 gold
Obsidian Lance - 500 gold
Dragonbone Staff - 3000 gold
Broadsword - 500 gold
Terra rod - 2000 gold
Necrotic rod - 1000 gold
Moonlight rod - 200 gold
Ancient Shield - 900 gold
Black Shield - 800 gold
Osszesen: 9900 gold
Valaki aki ezeket eltudja adni, az szoljon nekem.
Ez a segitseg abbol all, en eladom neked mint djinnek.
Te meg eladod az igazi djinnek, mint a titkos aldjinn es keszen is vagyunk.
Van mikor a talalatokra kell menni, nem mutatja azokat az embereket akik egyik ismerosod ismerose sem.
@Catti-bia: Kuldtem neked egy szep kis csomagot, szamlat mellekeltem. <#puszi>#puszi>
@Catti-bia: Kuldtem neked egy szep kis csomagot, szamlat mellekeltem. <#puszi>#puszi>
Nekem semmi nem jelenik meg :))
Adjatok az ismerosotok koze Facebookon, a nevem Aaron Csomor. Szep screenshot Catti. Ugyesek vagytok, meg par honap es en is csatlakozom. :)
Sziasztok!!
Jelentkezni szeretnek a guild ba
erdelyi 17 eves diak vagyook aki szeret jatszani es szeretne bekerulni a
guildban hogy vegre magyarokkal is jatszhassak es beszelgessek jatek kozben
a guildbol ismerem Szechenyi Istvant es kevesbe Vihart
UI varom valaszoktok
Jelentkezni szeretnek a guild ba
erdelyi 17 eves diak vagyook aki szeret jatszani es szeretne bekerulni a
guildban hogy vegre magyarokkal is jatszhassak es beszelgessek jatek kozben
a guildbol ismerem Szechenyi Istvant es kevesbe Vihart
UI varom valaszoktok
most volt helpen is kérdés..
19:08 Perkon <45>45>: where i can fing map files in flash client ???
:/
19:08 Perkon <45>45>: where i can fing map files in flash client ???
:/
[/spam]™
Sokféle elrendezést ki lehet találni :)
Én még a felsõ ikonsávba beraktam a wandokat meg néhány ruhadarabot. Most már azért se kell bp-t nyitnom, ha egy gatyót, vagy egy wandot akarok cserélni. Csak lenyitom az ikonsávot és katt :)

Én még a felsõ ikonsávba beraktam a wandokat meg néhány ruhadarabot. Most már azért se kell bp-t nyitnom, ha egy gatyót, vagy egy wandot akarok cserélni. Csak lenyitom az ikonsávot és katt :)

Itt kellett volna lennie 3 draptornak :(
Lehet, hogy ezt is úgy érti wiki, hogy csak raidkor jelennek meg, az elég szívás.
Lehet, hogy ezt is úgy érti wiki, hogy csak raidkor jelennek meg, az elég szívás.
Köszi :d
Egy ártalmatlan kis huntnak indult, aztán véletlenül végigmentünk az egész kastélyon :)

Rajta vagyok :>
De nekem baromira nem ekkora a monitorom, hogy 2 oldalasra vehessem. :D
Mármint, hogy két oldalon is sáv. Inkább legyen nagyobb a pékernyõ.. bár nem mintha flashyrõl lépnék be :)
De nekem baromira nem ekkora a monitorom, hogy 2 oldalasra vehessem. :D
Mármint, hogy két oldalon is sáv. Inkább legyen nagyobb a pékernyõ.. bár nem mintha flashyrõl lépnék be :)
[/spam]™
Itt egy lehetséges elrendezés a flash klienshez:
TS-en is kb így használtam és tetszett.
A hotkeyeim az alsó ikonsávban vannak, de elrejtettem, hogy nagyobb legyen a játékablak.
Szerintem egész kényelmes a használata, ha megszokja az ember. Ha jó lenne a "performance" még szeretném is :)
TS-en is kb így használtam és tetszett.
A hotkeyeim az alsó ikonsávban vannak, de elrejtettem, hogy nagyobb legyen a játékablak.
Szerintem egész kényelmes a használata, ha megszokja az ember. Ha jó lenne a "performance" még szeretném is :)
Visszarakni normál ablakba meg úgy lehet, hogy felviszem a képernyõ tetejére az egeret és akkor firefox alatt megjelenik a címsor, abba bele kell kattintani és utána F11. Chrome-ban ha felviszem az egeret akkor megjelenik egy felirat és arra kell kattintani.
A képernyõre kattintgatós bot egy "kis" átalakítással használható flashre is. De eltelhet pár hónap, mire megcsinálják.
Amúgy meg azt mondta cip, hogy a flash kliensnek nincs köze a botolás ellenes intézkedésekhez, ez egy teljesen független terv. És a c++ kliens is használható még beláthatatlan ideig.
Amúgy meg azt mondta cip, hogy a flash kliensnek nincs köze a botolás ellenes intézkedésekhez, ez egy teljesen független terv. És a c++ kliens is használható még beláthatatlan ideig.
persze mert akkor helyezi el a gépeden az öszes olyan kis rejtett progit amivel minden infót kiszednek rólad:)
Amúgy kíváncsi vagyok hogy a bot problémával mit kezdenek majd mert szerintem simán írják majd a botokat a flash kliensre is, sõt még lehet hogy jobban.
Amúgy kíváncsi vagyok hogy a bot problémával mit kezdenek majd mert szerintem simán írják majd a botokat a flash kliensre is, sõt még lehet hogy jobban.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
na benéztem én is a flash kliensre. Hát nem tudom nagyon szokatlan ki is léptem gyorsan mert nagyon idegen volt nekem az egész:)
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Az inaktivitásos cucc szerintem is béna. Eredetileg úgy volt, hogy a narancssárga szövegre kellett kattintani, aztán ezt megváltoztatták arra, hogy bárhova jó kattintani a képernyõn ÉS az a kattintás már végre is lesz hajtva, tehát odagyalogol. Persze a flash korlátaiból adódóan kell ez a "click here to activate" dolog, ha mellékattint az ember, de hogy rákattintok a besötétített narancsárga feliratos képernyõre és erre már gyalogolni is kezd a karakter... valami zseniális ötlet, nemtom ki találta ki...
Amúgy flash kliens kinézetével, funkcióival nincs bajom, nekem tetszik. Hotkeyeket beállítani idõbe telik, de ezt csak egyszer kell megcsinálni, cserébe egy csomó hasznos funkció van. Viszont egy kissé akadozik az egész, ami már baj. 2ghz intel dual core processzorom van, 2gb memória, úgy tûnik ez kevés neki.
Amúgy flash kliens kinézetével, funkcióival nincs bajom, nekem tetszik. Hotkeyeket beállítani idõbe telik, de ezt csak egyszer kell megcsinálni, cserébe egy csomó hasznos funkció van. Viszont egy kissé akadozik az egész, ami már baj. 2ghz intel dual core processzorom van, 2gb memória, úgy tûnik ez kevés neki.
Kicsit belenéztem én is a flash kliensbe, hogy ne csak az elõzetes, látatlanban lévõ károgásom legyen. IE alatt ugyanígy a loading képernyõn áll percekig, és nem is jut túl rajta, Safariban ment, de a chat ablakba nem tudtam gépelni, végül FF-ben sikerült kicsit kipróbálni.
Elrendezése elsõre kicsit szokatlan, bekapcsoltam a hud nézetet is, de inkább visszaváltottam a megszokottra :) Kezelése körülményesebb, fõleg a spellek hotkeyre rakása, reagálása (pl táskák nyitogatása, tárgyak mozgatása) lassabb, mint a normal kliensben és kicsit furán nyitogatta meg a leölt lényeket. Nem mindig volt egyértelmû, hogy épp melyik lényt niytottam épp ki. Tygep palámmal futottam pár kört thaisban, freesként odatett. Kicsit akadozós, laggolos volt többnyire, de voltak idõszakok, amikor viszont folyékonynak tûnt a mozgás.
2.5 core2duo procit 70-80%-n pörgeti, a 4 GB memóriából 2.2 volt foglalva, mondjuk a win 7 alapból megeszik 1.6-t.
Kb ilyesmire számítottam, bár amíg próbálgattam nem omlott össze :) De huntolni nem mernék benne egy jó darabig. Elég idegesítõ az inaktivitás jelzése, amikor elváltunk a böngészõrõl. Ráadásul, ha a játéktéren kattintunk rá, akkor automatikusan elindul oda a kari.
Szóval továbbra is az a véleményem, hogy ezt nem kellett volna, jobb lett volna natív klienseket csinálni.
Elrendezése elsõre kicsit szokatlan, bekapcsoltam a hud nézetet is, de inkább visszaváltottam a megszokottra :) Kezelése körülményesebb, fõleg a spellek hotkeyre rakása, reagálása (pl táskák nyitogatása, tárgyak mozgatása) lassabb, mint a normal kliensben és kicsit furán nyitogatta meg a leölt lényeket. Nem mindig volt egyértelmû, hogy épp melyik lényt niytottam épp ki. Tygep palámmal futottam pár kört thaisban, freesként odatett. Kicsit akadozós, laggolos volt többnyire, de voltak idõszakok, amikor viszont folyékonynak tûnt a mozgás.
2.5 core2duo procit 70-80%-n pörgeti, a 4 GB memóriából 2.2 volt foglalva, mondjuk a win 7 alapból megeszik 1.6-t.
Kb ilyesmire számítottam, bár amíg próbálgattam nem omlott össze :) De huntolni nem mernék benne egy jó darabig. Elég idegesítõ az inaktivitás jelzése, amikor elváltunk a böngészõrõl. Ráadásul, ha a játéktéren kattintunk rá, akkor automatikusan elindul oda a kari.
Szóval továbbra is az a véleményem, hogy ezt nem kellett volna, jobb lett volna natív klienseket csinálni.
hagytam itt allni par percig, aztan feladtam. erre olyan buszkek?
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Jah, akkor rosszul értettem :)
Azt tudom, hogy ff-vel ment neked, de mikor mondtad, hogy megnézted megint, akkor azt hittem, hogy chrome-on tesztelted te is... Na mind1... :)
Azt tudom, hogy ff-vel ment neked, de mikor mondtad, hogy megnézted megint, akkor azt hittem, hogy chrome-on tesztelted te is... Na mind1... :)