124119
  • rroolli
    Kivéve ha a következő teaser arról szól, hogy megint tápolják a druidot és butítják a többi 3 kasztot :D
  • rroolli
    Csak most néztem a teasereket tibia.com-on. Érdekes update-nek néz ki.
    Lehet, hogy prémi gyanús lesz a helyzet :D
  • taj
    hmm...

mindjárt update, public test van, és senki nem ír élménybeszámolót

hívjuk Shamant, hogy jósolja meg a topic halálát :|
  • taj
    priviben megírod, hogy hol dolgozol?
  • taj
    szerintem egyéni vállalkozó, most léptette elő magát, megduplázta a saját fizetését, és most tanulja elkölteni :-p
  • taj
    kinek magyarázod a bizonyítványod? :D
  • CattiBrie
  • Xing
    Mármint nem így volt csak ezt vártam Tajtól :D
  • Xing
    Kb :D
  • CattiBrie
    nem, inkább valami olyat h sok volt a bokafogás az előléptetés miatt biztos :P
  • taj
    gratulálok!

(ezt vártad? :D)
  • Xing
    Ezek között majd mind szétvágok, csak mire kezdtem volna belejönni előléptettek és tanulhatom az új munkakört :p

alig várom tajpan a reakciódat
  • rroolli
    Viszonylag új, 2008 nyarán tették be a játékba :)

1550xp-s lény.
    A necro questnél van egy lejárat, azalatt van egy bazi nagy wyrm cave.
    Meg liberty-n, a várostól északkeletre levő hegyen van még sok wyrm.

Van neki valami enerty wave, ami rövidebb mint a dl wave-je, meg energy beam, energy berserk... De összességében nem olyan veszélyes, mint a dl, 60-as druiddal 3 wyrmel is elszaladgáltam manapajzs nélkül, míg dl-nél ez nem valószínű. És sok van belőle, de akár egyesével is lurolható. Lootja meg elég profitos. Vagy inkább úgy mondanám, hogy a wyrmhekhez képest a dl-eknek és a frost dragonnak 0 lootja van.
  • rroolli
    De nem sok olyan hely van, ahol tokeletesen lehet korbe-korbe futtatni hosszu ideig. Formorgarban is veges az ut, na meg belerohannank masik lenyekbe, ezert sokszor eles kanyart kell venni es olyankor megcsap. De ez csak gyors lenyeknel erdekes, mert egy crystal spider 0 exuraval legyakhato, par sqm futas utan elpatkol. Viszont egy destronak sok elete van, jo a vedekezese es fut mint az allat. Felszantom vele 6szor az alagutat mire meghal :D Ha csak a fordulasoknal csap belem 2-300at, mar az is sok exura. De van ahol csak egesz kicsi terep van futni. Persze meges kevesebb a pofon mint egy lovagnal, de azert nem 0. 200as casterrel viszont tenyleg csak 3-4 exura, mert a jeg nagyon marja a destrot es a 200-at gyogyito exura se gyenge :D
  • taj
    nem tudom, de a behemoth is 1 exura volt neki futtatva, pedig az is elég gyors :-p

szerintem csak nem szaggatott a gépén a kliens, és így reálisan működött a lények sebessége a karijához viszonyítva

én lev 200-on se futottam volna le a behemothot, mert állandóan leesett az fps-m, és azért a jó net mellett az is kellett volna :-p

• rroolli
    Destro azert eleg gyors, kb minden korben elfutok vele a dungeon vegeig, megfordulok es belemcsap :D sok kort meg lehet uszni serules nelkul, de azert jol el szokott verni :D Jo lenne, ha 3-4 exurabol le tudnam gyakni, akkor gazdag lettem volna. Ezt mondom, 166-os palaval, 111/82-es skillel. Ramnak biztos nagyobb shieldingje volt, de azt megneznem hogy gyakja le 3 exurabol 144-esen :D
  • A Joco
    Dec 03 2011 Single Premium Time 180 Dec 04 2011 Jun 01 2012
    :d
  • taj
    azok nem tudom milyenek, de gondolom beleesnek a "biztos van egy halom új lény" kategóriámba :-p
  • taj
    Na menjél innen majálisozni, és hozd a bénát!
  • taj
    köszi, azért elég kemény ahhoz képest, hogy Ramnak 3-4 exura volt egy destro, amikor az én szintemen volt, te pedig már elhagytad vagy 30 szinttel az én szintemet :-p
  • rroolli
    Én akkor is wyrmeznék :P
  • Noodlee
    Én akartam Gino!!
  • Gyudron
    Üdv

destroyer-vadászat statisztika, 3 leölt után:

11 mana potion, 3762 bekapott sebzés
    9 mana potion, 3376 bekapott sebzés
    11 mana potion, 4481 bekapott sebzés
  • taj
    Te is fiam, Gino?
  • Parappa
    Jó játék a tibia, csak sok köcsög van.
    Sok a veszedelem, meg amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben.
  • olattila
    ugy nem tudja felmerni a kornyeket ha youtubrol nezi eloben sokkal jobb :P foleg ha nezi hogy olik az elso warlockot es kozbe megjelenik meg 2 :)
  • taj
    elhelyezel az első alkalommal néhány jelet a minimapen, és legközelebb klikkelsz és autowalk :-p (mondjuk a lények a folyosón megfognak)

de jah, jobb levinni és megmutatni, talán nem is az út miatt, hanem hogy hogy kell warlockot ölni szólóban...bár erre meg a tibicast/tibicam/youtube talán jobb, mert ott biztos nem áll át a nézőre a warlock :-p
  • olattila
    nem azt mondtam hogy most egybol fusson le a serpentekhez mert az tuti ongyilkossag hanem hogy ott jol lehet fejlodni ha mar megszokta ujra a hotkeyeket s a jatekot :P en se futottam egybol le poi-ra mikor ujra kezdtem a jatekot hanem egyszer dragon lordoztam utana szep lassan johetett a destroyer/nightmare es utana probalkoztam poi-val mikor megszoktam mindent :P
    Tudom hogy fent van de amig azt vegig lesed hogy most melyik sarkon merre kell terni addig 2-szer lehavaz :)) mikor neztem azt a terkepet akkor 30 perc volt a levezeto ut de mikor mar tudtam merre kell menni 5 perc alatt lent voltam :)
  • taj
    úgy adj neki ilyan tippeket, hogy ma utolért szintben, holnapután pedig lehagy :(

szerintem aki most jön vissza játszani, az nem fog tudni láthatlan warlockokat gyakni demonában, se serpent spawnokat banután és formorgas minesban gyakni is felér egy öngyilkossággal, és nem a játékstílusa miatt, hanem mert újra meg kell szokni a tibiát és a hotkeyeket :-p

a demona útvonal egyébként fönt van tibiawikin: route demona vagy double sd quest címen
  • olattila
    warlock nem kemeny leny 3-4 sd es mar halott is :) legalabbis nekem nem tunt kemeny lenynek :P na de mindenkinek mas a jatek stilusa en a porgosebbet szeretem ahol van izgalom :) pl Poi na ott volt mindig izgalom :)) sot sokszor meg tul sok is :P
    Na de en sose szeretem az ilyen kismeretu lenyeket mind a necro meg a lich kiprobaltam oket es nem adtak semmit nagyon nagyot buktam rajtuk azt elismerem hogy jo lootjuk van de en sose kaptam semmit ha nagy tetelbe gyaktam oket, mikor csak 1-2-ot oltem meg mert az utamba altak akkor kozbe kozbe (2 alkalom) adtak egy boh-ot de egyebet semmit nem adtak.
    Inkabb ha loot kelett lementem a banyaba es destroztam ha frees voltam akkor warlock ha peddig xp kelett akkor dl-eztem 100+on es 160 felett mar lejartam banutara ahol iszonyat sok xp es loot jon egyszerre :) es 200 felett nagyon durva huntolni goroman ott orankent ha durvan nyomod 900-1kk xp orankent es jo sok loot (: de ezt nem ajanlom (nalam a durva szo azt jelenti hogy minimum 2 szorny mindig volt rajtam es mindig futottam a 3-dikal szembe hogy folyamatosan huntoljak :))
  • taj
    lich hellt csak szivatásból írtam a legtöbb priestesst tartalmazó szoba miatt, ha nem derült volna ki, de egyébként teljesen jó lootot ad :-p

mivel nagyon sok a necro, a vamp, a priestess és a lich, ezért boh, vamp shield, tempest rod, blue robe, spike sword, skull staff és mystic turban nekünk szokott esni, illetve eshet castle shield és újonnan vmi undead carebear szelídítő cucc, noble axe, lightning boots :-p

undead lények közelébe csak shooter kaszttal érdemes menni, mert a lovagról le-life-drainelik az alsónadrágot is, meg mindegyik nagyot üt/lő :-p

illetve lich hellbe lemenni is gáz volt talán, egyedül kb. megtelik loottal a spellcaster, mire leér :-p

----
    demona + Xing =

nem azt írta, hogy trollnál azért keményebb, de nem annyira kemény lények? :D
  • olattila
    Lich hellt nem ajanlanam mert az nem magenek valo vagyis lehet hogy xp-ben jo de lootban tuti pocsek magenek. Inkabb azok kozul valaszz amiket irtam es esetleg elmehetsz Hydrazni is oda a kertbe nem tudom mi a neve ott is sokat huntoltam regen mikor meg 100+ voltam. Ezek a helyek amiket felsoroltam mind jok magenek csak picit oda kell figyelni enyi az egesz de ez a lenyeg a magenel :)
    Ja es elfelejtettem meg mondani hogy Carlinba Demonan van jo sok warlock meg azok is jo xp-k/;oot osztogatok :P
    Mar irtam volt egy kommentbe hogy ott freesen is 300k xp/h es 2 ora alatt jo sok lootot lehet kihozni a lenyeg az hogy ne kis idore menjel le hanem legalabb 2 orara es akkor tuti vissza jon a poti/supli ara es meg profitod is lessz (1 hunt nekem 2 ora volt minimum es 120k-ra vasaroltam :) es 90%-aba mindig vissza jott a penz volt hogy buktam 20-40k-t de kovetkezo korbe 60-70k-t nyertem :P) Ha nem kapod demonat belepek egyszer es leviszek oda
  • taj
    Ha a lich hellt nézed, és elkezdesz negatív irányba zoomolni, hogy többet láss a mapből, akkor délre van két zöld, mocsarasnak tűnő dungeon.

Na az a két quara hell, amiről beszéltem. Az egyik azért "secret quara hell", mert ugyanúgy csak pickkel tudsz lejutni, mint a lich hellbe. Ez a hydrás szerintem, és ez a jobb.
  • taj
    Legalább a karaktered nevét mondd meg, hogy segíthessek!
  • taj
    Vagy nálam nem töltötte be rendesen, vagy elég hiányos... :-p

Azt a tibia.pl-s mapet kerestem, amit régen használtam, de valahogy most nem igazán találtam. :| Abban még azok a helyek is fel voltak mappolva, amiket valószínűleg csak cheattel láthattak, de azon mondjuk nem voltak lények.
  • Xing
  • Xing
  • Xing
    EZ a lich hell tényleg elég durvának tűnik.
  • Xing
    Lassan illene megcsinálnom az annihilatort :p
  • Bobber
    ez nagyon állat térkép, Ilyenkor jön meg az embrnek megint a kedve játszani amikor ilyeneket nézeget:)